109 KİLOYLA YENİDEN DİYETE BAŞLIYORUM

rabia_ridvan

Guru
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
60
17
288
İstanbul
Kızlar merhaba,
Sıcaklar başlayınca kilolarım iyice eziyet oldu. Zaten spor yapmadığım için vücudum hantallaşmıştı. Yürürken bile nefes nefese kalıyorum. Şimdi 2 gecedir uykumda bile nefesim kesiliyor. Sabahları kalktığımda bile kendimi yorgun hissediyorum ve belim ağrıyor. Yeniden diyete başlamak zorundayım. Kendime yapabileceğim en büyük iyilik bu olacak. Yazılara baktım. Birbirimize destek olabileceğimiz bir grup vardır diye. Benim kiloma yakın kimse bir grup oluşturmamış. Galiba kimse benim kadar yüksek bir kiloya sahip değil. Neyse ben Allah' ın izniyle başlamaya niyetlendim. İnşallah nefsime yenilmeden sabredip sonuna kadar devam edebilirim.

Kilo: 109
Boy: 163
Hedef: 60-65 arası (her ne kadar uzun bir yol gibi görünsede :( )

hayırlı olsun başladın devamıda gelicek emin ol.. Sen iste ve sabırlı ol yeterki . :kahve: Takipteyim seni haberin olsun.:super:

Merhaba günlüğünüz hayırlı olsun. Sağlam bir sebep olunca, insan daha kararlı oluyor. Sağlıklı kilo verebilmenin sırrı istikrarla devam edebilmek. İnşallah dilediğiniz kiloya ulaşırsınız ve sağlığınıza kavuşursunuz. Başarılar :KK52:

Canım ben de 109,4 le bu pazartesi başladım gazamız mübarek olsun :KK51:

Kızlar, itiraf ediyorum. İlk günüm tam bir fiyaskoydu. Dün öğlen gibi çıkıp dışarıdaki işlerimi hallettim. Akşam eve dönerkende pazara uğrayıp kış için 15 kilo bezelye aldım. Akşam yemeğinden sonra onları ayıklamak yıkamak ve poşetlemek derken gece 2 de işim bitti. Bende gece 4 tü yattığımda.

Dünkü yediklerimi yazıyorum. :(
Sabah yarım peynirli gözleme, yanında 2 siyah bir yeşil zeytin, bir dilim pastırma ve çay.
Evden çıkmadan öncede 1 fincan kahve saat2 gibiydi
Akşam 7 gibi kalan yarım gözlememi kavun ve karpuz yedim (aslında yemek hazırlayacak vaktim olmadı. Eşim akşam vardiyasına gidecekti. Ona da sigara böreği kızarttım)
geç saate kadar oturunca 4 adet sigara böreği daha yedim
2 adet nescafe daha içtim
yatmaya yakında 2 soda içtim
Eyvah eyvah şimdi yazınca sadece hamur işi yemişim bütün gün :(
Şimdi yeni kalktım. Mide koruyucu hapımı içtim. Yarım saat sonrada tiroid hapımı içeceğim. Yani kahvaltıya 1 saat daha var.

Kızlar, itiraf ediyorum. İlk günüm tam bir fiyaskoydu. Dün öğlen gibi çıkıp dışarıdaki işlerimi hallettim. Akşam eve dönerkende pazara uğrayıp kış için 15 kilo bezelye aldım. Akşam yemeğinden sonra onları ayıklamak yıkamak ve poşetlemek derken gece 2 de işim bitti. Bende gece 4 tü yattığımda.

Dünkü yediklerimi yazıyorum. :KK43:
Sabah yarım peynirli gözleme, yanında 2 siyah bir yeşil zeytin, bir dilim pastırma ve çay.
Evden çıkmadan öncede 1 fincan kahve saat2 gibiydi
Akşam 7 gibi kalan yarım gözlememi kavun ve karpuz yedim (aslında yemek hazırlayacak vaktim olmadı. Eşim akşam vardiyasına gidecekti. Ona da sigara böreği kızarttım)
geç saate kadar oturunca 4 adet sigara böreği daha yedim
2 adet nescafe daha içtim
yatmaya yakında 2 soda içtim
Eyvah eyvah şimdi yazınca sadece hamur işi yemişim bütün gün :KK43:
Şimdi yeni kalktım. Mide koruyucu hapımı içtim. Yarım saat sonrada tiroid hapımı içeceğim. Yani kahvaltıya 1 saat daha var.
Günlüğünüz hayırlı olsn bende 104 kiloyum elbette biranda yemeği kesmek çok zor olacak bnde şuan çok zorlanıyorm ama aksam 6 -7 den sonra yemek yememeye cok dıkkat edın gunduz kacamaklar yapsanız dahı gece sakın yemek yemeyın inşallah sağlıklı bır sekılde en kısa zamanda ıstedıgımz kıloya ulasırız:KK68:

Hoşgeldiniz aramıza :) ben de 98.3 ile uzun yoluma devam ediyorum sizi de takipteyim istedikten sonra olmayacak hiçbir şey yok kafanızda karar verin ben günde 2 ekmek yeyip doymayan bir insandım şimdi sahurda iki tane haşlanmış yumurta yeyip akşama kadar da çalışıyorum yemek aklıma bile gelmiyo hiç dayanamazdım yemeğe saat başı ekmek arası bir şeyler yemeden duramıyordum sürekli kendimi aç hissederdim meğer sıkıldığımdan yiyormuşum az yeyince bir de insan kendini hafif hissediyo diyete başlar başlamaz bir özgüven geliyor insana :)

Gunlugun hayirli olsun canim bende gunluk acmayi cok dusundum sonra '90 ve uzerine' gurubuna katildim.kilolu olmak hem bedenen hemde pisikolojik olarak cok zor.yasayan bilir ancak.hedefine ulasirsin ins . Basarilar.

Merhaba canım günlüğün hayırlı olsun ben 86 kilo ile hamile kaldım 103 kilo ile doğum yaptım doğum sonrası 92 ye düştüm sonra onu ye bunu ye süt olsun diye 98 kilo oldum spor yaptım 92 ye geri indim sonra taşınma işlemlerimiz oldu şehir değişikliği iki ay kadar 92 de kaldım sonra karatay yapmaya bi başladım 75 kiloya düştüm suan 69 kiloyum ve o kadar mutluyum ki istikrar çok önemli kendine güven yapacağım de inan insan yapıyo bende nefes almakta zorlanıyordum tansiyon sorunum vardı hep yüksekti suan çok iyi normal Allahım inşallah en yakın sürede kilolarınından kurtulursun ben Şubat ayindan beri hiç aralıksız yapıyorum ve başardım sayılır 5 kilo daha vermek istiyorum kilo vermesemde sikilasmak istiyorum ben hergün 5 km yürüyüş yaptım ve sabah akşam 1 er saat spor yaptım suan da 45 dk yürüyüş koşu bandında 1 saat de spor yapıyorum başarılar diliyorum canım sana kolay gelsin

Back
X