11+1 haftalık gebelikte belirtim yok

Kızlar selam. Çok şükür hasretim sona erdi hamileyim. Ama çok korkuyorum. Beni rahatlatacak yorumlara ihtiyacım var. Gebeliğimin başından beri mide bulantım, baş dönmem, göğüs hassasiyetim olmadı. Tek belirtim aşırı halsizlik ve uyku hali ile kokulara karşı duyarlılık. Bu da beni korkutuyor. Benim gibi belirtisiz olup da sağlıklı devam eden var mı? Haftaya kontrolüm. 3 hafta önce gitmiştim en son. Ne zaman muayenem yaklaşsa endişeleniyorum.
Cnm belirti arama bence en sağlıklısı belirtisiz gebelik boşa kendini sıkıntıya sokmuş olursun bende aynı haftalardayım bende de belirtiler en az seviyede ben kendimi şanslı sayıyorum normal yani belirti olmayabilir

Hiç belirtiniz yok değil, halsizlik uyku ve koku hassasiyeti gayet geçerli belirtiler. Herkeste yerleşme kanaması olur mesela 3 kere hamile kaldım hiçbirinde olmadı. Herkes farklı yani.
Haklısınız, teşekkür ederim yorumunuz için 💞

Kızlar selam. Çok şükür hasretim sona erdi hamileyim. Ama çok korkuyorum. Beni rahatlatacak yorumlara ihtiyacım var. Gebeliğimin başından beri mide bulantım, baş dönmem, göğüs hassasiyetim olmadı. Tek belirtim aşırı halsizlik ve uyku hali ile kokulara karşı duyarlılık. Bu da beni korkutuyor. Benim gibi belirtisiz olup da sağlıklı devam eden var mı? Haftaya kontrolüm. 3 hafta önce gitmiştim en son. Ne zaman muayenem yaklaşsa endişeleniyorum.
Bende senin gibi zaman uzadıkça endişeleniyorum acaba iyi mi diye 😇 bende 11+6yım merak etme başlarda bendede bulantı hiç yoktu halsizlik sürekli uyku vardı. Doktorum herkesin gebelik hikayesi farklı illa bulantı vs olmak zorunda değil dedi. Bazısı var 9 ay bulantı çekiyor bazısı var bulantı nedir bilmiyor kendini odaklama ve oluruna bırak dedi☺️. Başlarda bulantı yokken benim 9.haftadan sonra çok arttı mesela kusma falan hiç olmadı ama canım bir şey yemek istemiyor en sevdiğim şeylerden bile tiksiniyorum

Çok şanslısınız. 10 haftalığım. 1 aydır yemek yiyemiyorum doğru düzgün. Yeni yeni 2 gündür karnım doymaya başladı. Bulantılı gebelik çok zor.

Bende senin gibi zaman uzadıkça endişeleniyorum acaba iyi mi diye 😇 bende 11+6yım merak etme başlarda bendede bulantı hiç yoktu halsizlik sürekli uyku vardı. Doktorum herkesin gebelik hikayesi farklı illa bulantı vs olmak zorunda değil dedi. Bazısı var 9 ay bulantı çekiyor bazısı var bulantı nedir bilmiyor kendini odaklama ve oluruna bırak dedi☺️. Başlarda bulantı yokken benim 9.haftadan sonra çok arttı mesela kusma falan hiç olmadı ama canım bir şey yemek istemiyor en sevdiğim şeylerden bile tiksiniyoru
Bende senin gibi zaman uzadıkça endişeleniyorum acaba iyi mi diye 😇 bende 11+6yım merak etme başlarda bendede bulantı hiç yoktu halsizlik sürekli uyku vardı. Doktorum herkesin gebelik hikayesi farklı illa bulantı vs olmak zorunda değil dedi. Bazısı var 9 ay bulantı çekiyor bazısı var bulantı nedir bilmiyor kendini odaklama ve oluruna bırak dedi☺️. Başlarda bulantı yokken benim 9.haftadan sonra çok arttı mesela kusma falan hiç olmadı ama canım bir şey yemek istemiyor en sevdiğim şeylerden bile tiksiniyorum
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 😊

Çok şanslısınız. 10 haftalığım. 1 aydır yemek yiyemiyorum doğru düzgün. Yeni yeni 2 gündür karnım doymaya başladı. Bulantılı gebelik çok zor.
Umarım kolay geçer bundan sonrası sizin için, sağlıkla kucağınıza alırız yavrularımızı 🥹🙏

Umarım kolay geçer bundan sonrası sizin için, sağlıkla kucağınıza alırız yavrularımızı 🥹🙏
Amin hepimiz alalım inşallah. Bulantı dışında mutlaka başka belirtiler vardır. Memelerde büyüme, hassasiyet, kasık bölgesinde ağrı, sivilcelenme, saç ve tırnakların uzaması, duygusallık. Biri yoksa biri mutlaka vardır. ❤️

Back
X