Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlık11-12. Hafta beta hcg değeriniz 50 üzeri kız altı ise erkekmiş
7.hafta değerim 859 du ve bebeğim erkek doğdu bence yanlış bende tutmadı yani...zaten 12. Haftada değer o kadar düşük olmaz hamile kaldığınız günden itibaren değer bir önceki günü ikiye katlayarak devam eder...12. Haftada değerin binleri geçmesi gerekir
7.hafta değerim 859 du ve bebeğim erkek doğdu bence yanlış bende tutmadı yani...zaten 12. Haftada değer o kadar düşük olmaz hamile kaldığınız günden itibaren değer bir önceki günü ikiye katlayarak devam eder...12. Haftada değerin binleri geçmesi gerekir
Ya varya bugun resmen şoka girdim beta hcg degerimi gorunce. Daha buraya gelip icten ice ne sacma 12. Hafta da hic 50 lerde bir deger olur mu diyordum ama oluyormus bugun gozumle gordum. 12+1 lik hamileyim ve degerim 17 ydi ilk gebeligim hangisi gelirse basimin ustunde yeri var ama icten ice erkegi bir tik daha fazla istiyorum sanki. Bakalim hayirlisi.