• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11+1de yaşanan kanama

yazyagnur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2025
5
0
1
29
7. Haftada başlayan kahverengi akıntım var kanama gibi doktora gittik progestan verdi onu kullanıyorum şuan 11+1 deyim ama hala kahverengi akıntı var arada kırmızı kan geliyor az miktarda ama yinede korkuyorum en son geçen hafta doktora gittim kalp atışı var çok şükür ama bu kahverengi ve kırmızı akıntı neden oluyor

7. Haftada başlayan kahverengi akıntım var kanama gibi doktora gittik progestan verdi onu kullanıyorum şuan 11+1 deyim ama hala kahverengi akıntı var arada kırmızı kan geliyor az miktarda ama yinede korkuyorum en son geçen hafta doktora gittim kalp atışı var çok şükür ama bu kahverengi ve kırmızı akıntı neden oluyor
Birde perinotoloğa gözükün derim tek doktorla kalmayın sebepsiz kanama olmaz sebebi bulunamayan kanama olur

Canım progestan olarak fıtılmı ıgnemı kullanıyosun 6.haftada adet olur gıbı kanamam oldu hem progestan fıtıl hem de ıgnesını gunde ıkı tane kullandım bır hafta bı surede gectı

Back
X