- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 35
- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
2 gün öncede başka bi doktor erkeğe benziyo demişti bu arada :)))Evet arkadaşlar doktor Buğün böyle bi yorum yaptı alışveriş falan yapma değişebilir Yinede dedi içim içimi yiyor erken tahmin edip tutan oldumu :))
Aldım ama yüzde 60 dedi o yüzden bilemedim aslında değişen bişey olmadı kesin bişey demedi çünküYaaa bu kadar erken belli oluyor mu ya
2 haftam kaldı inşallah bende bir tahmin alabilirim
Aldım ama yüzde 60 dedi o yüzden bilemedim aslında değişen bişey olmadı kesin bişey demedi çünkü
Bana 14.haftada kız dedi canim nasıl anlamadı onu anlamadım 14.haftadaMerhaba benimde doktorum 14 +5 de %70 kız dedi. 17+4 de kesinleşmiş artık erkek dedi. Çok kaptırmıştım kendimi şok oldum. Hala bir umudum var ayrıntılı ultrasona kadar. Değişirmi ki?
Yollayayım fotosunu bir de siz bakınCanım ilk zamanlar kesen yuvarlakmiydi uzun sekildemiydi
Canım ilk zamanlar kesen yuvarlakmiydi uzun sekildemiydi
İlki 13 2.12 hafta ama tahmin değil net erkek dediler,öylede kıza ya ihtimal diyorlar yada söylemiyorlar hemenEvet arkadaşlar doktor Buğün böyle bi yorum yaptı alışveriş falan yapma değişebilir Yinede dedi içim içimi yiyor erken tahmin edip tutan oldumu :))
Benim 11+6 da doktorum kesin kız dedi daha sonraki zamanlarda da koz dediler şuan kızımın sağlıkla zamanında gelmesini bekliyorum bana da erken gibi gelmişti ama doktorum bildiEvet arkadaşlar doktor Buğün böyle bi yorum yaptı alışveriş falan yapma değişebilir Yinede dedi içim içimi yiyor erken tahmin edip tutan oldumu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?