11+6 bütün belirtilerim yok oldu kac gündür nolur yardım

Takitoki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
2.252
1.000
123
37
Merhaba bayanlar

Ben bugün tam 11+6 oldum. Fakat bir kac gündür hic bir sekilde belirti falan yok. Karnım sertti büyğktü simdi kücüldü yumsadı. Gögüs ucları kasımır yanardı simdi hic ne yanma ne sislik ne kasınma var. Migde bulantom zaten 2 hafta sürdü gittı ona takılmadım cünkü o sıra girtigimde hersey yolundaydı. En son bir hafta önce gittim bebegim iyidi kıpırdıyordu. Yorgunluk hissi olurdu aksamları oda yok. Yani hic bir belirti yok 4-5 gündür. Doktorum tatilde kapalı. Bir diger randevum 3 hafta sonra. Cok korkuyorum benimle aynı haftada olan varmı sizlerde nasıl durumlar? Dün adet agrım oldu kısa ıkı kere okadar baskada bisey olmadı lütfen cevap verin....

Bedenin gebeliğe alışıyor olabilir. Bende yaşadım bir anda bütün belirtiler kaybolmuştu 1 hafta sonra yine başladı. Endişe etme normal bişey olabilir ama korkuyorum diyorsan bence randevuyu bekleme. Bugün açık mı mı bilmem seçimden dolayı ama direkt doğumhaneye çık acilden gir doğumhaneye git muhtemelen nöbetçi doktor ebe vs vardır

Bedenin gebeliğe alışıyor olabilir. Bende yaşadım bir anda bütün belirtiler kaybolmuştu 1 hafta sonra yine başladı. Endişe etme normal bişey olabilir ama korkuyorum diyorsan bence randevuyu bekleme. Bugün açık mı mı bilmem seçimden dolayı ama direkt doğumhaneye çık acilden gir doğumhaneye git muhtemelen nöbetçi doktor ebe vs vardır
Ben almanyadaym burada paskalya tatiöinfe doktorum zaten yok. Hastaneye gitmen gerekie bende sehir disindaym yabsnciyim ysni burda...

Ben almanyadaym burada paskalya tatiöinfe doktorum zaten yok. Hastaneye gitmen gerekie bende sehir disindaym yabsnciyim ysni burda...
Yani şu an acil olarak gidebilirim diyeceğin yer yok yanlış anlamadım dimi? Yorgunluk belli bir aydan sonra kalkar hatta kendini hiç olmadığın kadar enerjik hissedersin göğüs hassasiyeti de kalkar mide bulantısı kişiden kişiye değişir ben mesela doğum yapacağım gün bile istifra etmiştim ama meme hassasiyeti yorgunluk vs gibi şeyler ortadan kalkıyor belli süre sonra. Bebeği hissediyordum diyorsun çok erken hissetmek için ama madem öyle tatlı ye ve soluna yat bakalım hissedersin muhtemelen

Yani şu an acil olarak gidebilirim diyeceğin yer yok yanlış anlamadım dimi? Yorgunluk belli bir aydan sonra kalkar hatta kendini hiç olmadığın kadar enerjik hissedersin göğüs hassasiyeti de kalkar mide bulantısı kişiden kişiye değişir ben mesela doğum yapacağım gün bile istifra etmiştim ama meme hassasiyeti yorgunluk vs gibi şeyler ortadan kalkıyor belli süre sonra. Bebeği hissediyordum diyorsun çok erken hissetmek için ama madem öyle tatlı ye ve soluna yat bakalım hissedersin muhtemelen
Bebegi hissetmedm ki hic ben karinda batma vs yok oldu diOrum. 12. haftada hissedilmez ki. En son bir hafta önce doktoruma gittim hersey yolunda dedi bebegi gördm kipirdiyordu dedm. Yok hicbiyer yabanci sehirdeym zaten kaldm öylece :(

Bebegi hissetmedm ki hic ben karinda batma vs yok oldu diOrum. 12. haftada hissedilmez ki. En son bir hafta önce doktoruma gittim hersey yolunda dedi bebegi gördm kipirdiyordu dedm. Yok hicbiyer yabanci sehirdeym zaten kaldm öylece :KK43:
Bak canım endişe etme normaldir herşey bence. Endişelerin çok normal ama kendini de harap etme

Bak canım endişe etme normaldir herşey bence. Endişelerin çok normal ama kendini de harap etme
Valla ne zormus canm ya. Insan endiseleniyor valla. Karinda batma falanda yok güys bebek büyünce olurmus hic büymüyomu bebegm? Diye düsünüyorum. Dpn sdet olcakmisim gibi agrim oldu kisa iki kere okadar baska bisey yok

Valla ne zormus canm ya. Insan endiseleniyor valla. Karinda batma falanda yok güys bebek büyünce olurmus hic büymüyomu bebegm? Diye düsünüyorum. Dpn sdet olcakmisim gibi agrim oldu kisa iki kere okadar baska bisey yok
Agrilar aslında bebeğin büyüdüğünü gösterir rahim genişler yani. Sakin ol canım bişey olmamıştır

C
Bende onu diyorum ozaman bebegim büyümüyor bende karin agrisi yok. Batma vs yok
Canım hep olmaz o. Sürekli büyüdüğünü düşünsene 1 yaş çocuğu çıkar anne karnından. Bazen durur bazen büyür bekle sabırlı ol lütfen kendi kendine vesvese yapma

Back
X