11+6 İlk gebeliğim bu durumu yaşayıp ne olduğunu bilen varmı ? Bakabilirmisiniz?

Hacer2001

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
84
189
8
23
Selamlar 🖐💐🌼
11+6 günlük gebeyim, ilk gebeliğim olduğu için pek bilgim yok, bilenler ilgilenebilirmi?

Kasıklarıma elimi koyduğum zaman (bazen) bazı bölgelerde bazen sağ bazen sol kasığımda
bi sertlik oluyo ama avuç içi kadar anca var, bu sertlik neyden kaynaklanıyor olabilir?

Gaz sorunum yok ya, rahim büyüyor diye aklıma geldi ama veya bebek geliyo o taraflara diye ama daha çok küçük .
Bebek değildir daha, ben birkaç gündür hissetmeye başladım anca avuç içi kadar :)
Rahim büyüdüğü için ağrı falan olabilir şuan, şişlik hissin devam ederse eğer doktora bi danışırsın olmadı

Bebek değildir daha, ben birkaç gündür hissetmeye başladım anca avuç içi kadar :)
Rahim büyüdüğü için ağrı falan olabilir şuan, şişlik hissin devam ederse eğer doktora bi danışırsın olmadı
:) yinede teşekkür ederim ilgilendiğiniz için💐
İlk gebeliğim yeni yeni öğreniyorum yaşıyorum herşeyi işte 🙃
Rabbim, bebeklerimizi Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

:) yinede teşekkür ederim ilgilendiğiniz için💐
İlk gebeliğim yeni yeni öğreniyorum yaşıyorum herşeyi işte 🙃
Rabbim, bebeklerimizi Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Rica ederim, benimde ilk. :) Yaşayarak öğreniyoruz, tadını çıkarmaya bak. Sağlıkla gelsin inşallah kuzun, Aminn 🤲

Selamlar 🖐💐🌼
11+6 günlük gebeyim, ilk gebeliğim olduğu için pek bilgim yok, bilenler ilgilenebilirmi?

Kasıklarıma elimi koyduğum zaman (bazen) bazı bölgelerde bazen sağ bazen sol kasığımda
bi sertlik oluyo ama avuç içi kadar anca var, bu sertlik neyden kaynaklanıyor olabilir?
Eğer bu uzandığında oluyorsa bende de uzandığım zaman oluyordu sanırım normal..

Back
X