• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 ay süren işkence gibi evliliğim sonrası boşanma kararım..

Ne geri zekalı kadınmış :63:
böyle saçmalık olurmu çocukmu düzeltecekmiş esrarkeş oğlunu.
iyiki yapmamışsınız çocuğada yazık olurdu valla :KK5:Hoppa

kadın torun aşkıyla yanıp tutuşuyordu. Kendi için istiyordu ben alırım ben bakarım torunuma siz çalışırsınız haftasonu görmeye gelirsinz kendi kafasında planı yapmıştı

Allah kurtarmış. Umarım boşanma süreci sorunsuzca geçer ve biran önce kurtulursun.

11 aylık süren ama bana çok uzun yıllar gibiymiş gelen evliliğim (adına evlillik denilirse tabi) en nihayetinde bitiyor . Daha evliliğimin 4. günü şiddete maruz kaldım ve o şokun etkisinden kurtulmadan ne olup bittiğini anlayamadan ertesi gn tekrar şiddet. Severek evlendiğim eşim şizofren gibi kendi kafasında kurguladığı şeyleri gerçekmiş gibi kabul edip bana hem psikolojik hemde fiziksel şiddet uyguluyordu. cicim ayı denilen olayı ben hiç tatmadım . hergünüm hakaret işitmekle geçiyordu ve evlendiğimiz ilk 1 bçk ay çalışmadı düğünde takılan paraları altınları tabiri caizse bir güzel yedi bitirdi. Madde bağımlısı olduğunu bi kaç ay sonra öğrendim ve 2. şokumu yaşadım tekrar. Çok çaba gösterdim bırakması için her yolu denedim , psikoloğa gitmeyi tedavi olmayı kabul etmiyordu . Hergün söz veriyordu bırakıcağna ama ertesi gün yine kullanıyordu ve sonra birgün yine söz verip bir daha içmeyeceğini söyleyip 3 hafta gibi süre hiç kullanmadı ama bu kezde Alkole verdi kendini sabahlara kadar içiyordu. Hiçbir sosyal hayatımız yoktu. Kredi Kartlarına Bir Sürü Borçlar Yaptı Madde Alabilmek için evliliğim süresince hep maddi skıntılar yaşadım . 1 ,2 ay çalışıp işten ayrılıyordu hiçbi yerde dikiş tutturamıyordu. yemekleri beğenmediğinde masaları devirirdi. gecenin bi yarıları evde alkolün etkisiyle delirir üstüme saldırırdı , bir keresinde boğazıma bıçağı dayadı. ailesinin yanında bütün akrabalarının yanında kac kez şiddet uyguladı. Dayanacak gücüm kalmamıştı artık. İyi giden bir tek birsey yoktu mutsuzlukla besleniyordu ve ben kendi gururumu, onurumu, özgüvenimi kaybetmeye başladım. Ayrılalım dediğimde tehditler ediyordu öldürürm seni yaşatmam diye.Daha bahsetmediğim bir sürü olaylar var tabi. Sabahlara kaadar dua ediyordum Rabbim'e bana ya gidebilme kuvveti ver ya da kalma gücü. Ümitlerimin tamamen yok olduğu bir gün arkama bakmadan o evden çıktım ve şuan 1bçk aydır ailemin yanındayım. 1bçk aydır o kadar huzurluyum ki ne kavga var ne hakaret var ne küfür var . Bi an önce onun soyadından kurtulacağım günü bekliyorum.

Gecmis olsun ve hakkinizda hayirlisi olsun. Insallah bosanip daha huzurlu ve mutlu günler görmeyi nasip eder Rabbim. Hayat iste insan bilemiyor yasamadan görmeden; taniyorum saniyorsun ama "köprüyü" gectikten sonra bin bir türlü yüzünü görüyorsun. Allah bundan sonra karsiniza iyi insanlar cikarsin.

Allah kurtarmış. Umarım bundan sonra çok mutlu olursun. O adamı da Allah bildiği gibi yapsın

Gecmis olsun ve hakkinizda hayirlisi olsun. Insallah bosanip daha huzurlu ve mutlu günler görmeyi nasip eder Rabbim. Hayat iste insan bilemiyor yasamadan görmeden; taniyorum saniyorsun ama "köprüyü" gectikten sonra bin bir türlü yüzünü görüyorsun. Allah bundan sonra karsiniza iyi insanlar cikarsin.

Teşekkür ederim. aynen öyle dediğiniz gibi isyan etmedim hiçbir zaman hiçkimse böyle bir hayatı evliliği zulmü yaşamayı haketmezdi ama ben Rabbimin bir bildiği vardır elbet diyorum ve O'na sığınıyorum . Önce O'na sonra adalete diyeceğim ama Ne kadar Adaletsz bir ülkede yaşadığımız alenen ortada..

Psikopat eşin sana birşey yapmaz inşaallah. Yalnız dışarı çıkma, evinize gelirse kapıyı açmma

Ben başka bir şehirdeyim o Başka bi Şehirde . Buraya geldikten sonra bi kaç kez aradı sadece numarasını engelledim . Ne aradı ne sordu ailesi 7/24 aradı bi kaç kez cevap verdim boşanma konusunda ne kadar ciddi olduğumu anlamaları için . bir bçk ay oldu şimdiye kadar sesi soluğu çıkmadı inşallahh aklı başına gelmiştirde kabullenmiştir oda Psikopatlığyla bu pislikleriyle bu evliliğin yürümeyeceğini.

Şimdiye kadar neden bu kadar beklediniz bilemedim. Çünkü bir erkek dövüyorsa ve birde üstüne madde bağımlısıyla hiç bir şey hiç bir zaman değişmez. allah yardımcınız olsun yine çaba harcamışsınız.

11 ay süren ama bana çok uzun yıllar gibiymiş gelen evliliğim (adına evlillik denilirse tabi) en nihayetinde bitiyor . Daha evliliğimin 4. günü şiddete maruz kaldım ve o şokun etkisinden kurtulmadan ne olup bittiğini anlayamadan ertesi gn tekrar şiddet. Severek evlendiğim eşim şizofren gibi kendi kafasında kurguladığı şeyleri gerçekmiş gibi kabul edip bana hem psikolojik hemde fiziksel şiddet uyguluyordu. cicim ayı denilen olayı ben hiç tatmadım . hergünüm hakaret işitmekle geçiyordu ve evlendiğimiz ilk 1 bçk ay çalışmadı düğünde takılan paraları altınları tabiri caizse bir güzel yedi bitirdi. Madde bağımlısı olduğunu bi kaç ay sonra öğrendim ve 2. şokumu yaşadım tekrar. Çok çaba gösterdim bırakması için her yolu denedim , psikoloğa gitmeyi tedavi olmayı kabul etmiyordu . Hergün söz veriyordu bırakıcağna ama ertesi gün yine kullanıyordu ve sonra birgün yine söz verip bir daha içmeyeceğini söyleyip 3 hafta gibi süre hiç kullanmadı ama bu kezde Alkole verdi kendini sabahlara kadar içiyordu. Hiçbir sosyal hayatımız yoktu. Kredi Kartlarına Bir Sürü Borçlar Yaptı Madde Alabilmek için evliliğim süresince hep maddi skıntılar yaşadım . 1 ,2 ay çalışıp işten ayrılıyordu hiçbi yerde dikiş tutturamıyordu. yemekleri beğenmediğinde masaları devirirdi. gecenin bi yarıları evde alkolün etkisiyle delirir üstüme saldırırdı , bir keresinde boğazıma bıçağı dayadı. ailesinin yanında bütün akrabalarının yanında kac kez şiddet uyguladı. Dayanacak gücüm kalmamıştı artık. İyi giden bir tek birsey yoktu mutsuzlukla besleniyordu ve ben kendi gururumu, onurumu, özgüvenimi kaybetmeye başladım. Ayrılalım dediğimde tehditler ediyordu öldürürm seni yaşatmam diye.Daha bahsetmediğim bir sürü olaylar var tabi. Sabahlara kaadar dua ediyordum Rabbim'e bana ya gidebilme kuvveti ver ya da kalma gücü. Ümitlerimin tamamen yok olduğu bir gün arkama bakmadan o evden çıktım ve şuan 1bçk aydır ailemin yanındayım. 1bçk aydır o kadar huzurluyum ki ne kavga var ne hakaret var ne küfür var . Bi an önce onun soyadından kurtulacağım günü bekliyorum.
Okuyunca geçmişim film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti. Eski sevgilim geldi aklıma. Allah ailemden bin kere razı olsun. O pislikle evlenmeme izin vermediler. O da gerçek yüzünü sonradan gösterdi. Evlensem her şey için çok geç olacaktı... Çok ağır yaralı biçimde de olsa kurtuldum. :) (Güldüğüme bakmayın, o dayak yemiş halimle 3 ay insan içine çıkamadım) Dikkat edin kendinize. Evden dışarı yalnız çıkmamaya gayret edin. Bu psikopatların sağı solu belli olmaz. Benimki de beni tehdit etti ayrılmaya kalktığımda. Erkek döver gibi acımadan dövdü. Ailem destek oldu. Ağzına tükürdüler. Bir daha da yoluma çıkamadı.

Cok üzüldüm okuyuncaallah yüzüne gülmüs seninde o evden sag cikmissin gülüm ya.öyleleri aglar kapinda sakin inanma onlarin icmekten beyinleri daha calismiyor döverler bide bisey olmamis gibi özür dilerler aglarlar sonra sakin ma sakin gencsin daha bulusalim dedigi zman bile gitme onun yanina cok caniler doldu artik.allah korusun bisey yapar falan evinde otur olurmu:((

Kaynanan da az değilmiş he.. çocuk yap düzelir mantığına tüküreyim ya.. geçmiş olsun canım bıraktım ettim dese de dönme nolur.. keşke ilk şiddet uyguladığında bırakıp gitseymişsin şu uğursuzu

evet Allah korudu gerçekten kayınvalidem olucak kadın çocuk olunca düzelicek diye telkinlerde bulunnuyordu hep. Neyseki aptallık edip dinlemedim sözlerini

Asla düzelmezdi akıllıca bir karar almışsınız hatta geç bile kalmışsınız ama hayırlısı , nasıl bu kadar rol yapabilir ki birazda iyimser davranmışsınız galiba

bi işi yokmuydu evlenmeden önce, takıları yiyip bitirmiş hiç bi yerde dikiş tutturamamış. nişannlılık döneminde düznli bi işi yokmuydu.
nerden buldun bunu görücü usülümü

11 ay süren ama bana çok uzun yıllar gibiymiş gelen evliliğim (adına evlillik denilirse tabi) en nihayetinde bitiyor . Daha evliliğimin 4. günü şiddete maruz kaldım ve o şokun etkisinden kurtulmadan ne olup bittiğini anlayamadan ertesi gn tekrar şiddet. Severek evlendiğim eşim şizofren gibi kendi kafasında kurguladığı şeyleri gerçekmiş gibi kabul edip bana hem psikolojik hemde fiziksel şiddet uyguluyordu. cicim ayı denilen olayı ben hiç tatmadım . hergünüm hakaret işitmekle geçiyordu ve evlendiğimiz ilk 1 bçk ay çalışmadı düğünde takılan paraları altınları tabiri caizse bir güzel yedi bitirdi. Madde bağımlısı olduğunu bi kaç ay sonra öğrendim ve 2. şokumu yaşadım tekrar. Çok çaba gösterdim bırakması için her yolu denedim , psikoloğa gitmeyi tedavi olmayı kabul etmiyordu . Hergün söz veriyordu bırakıcağna ama ertesi gün yine kullanıyordu ve sonra birgün yine söz verip bir daha içmeyeceğini söyleyip 3 hafta gibi süre hiç kullanmadı ama bu kezde Alkole verdi kendini sabahlara kadar içiyordu. Hiçbir sosyal hayatımız yoktu. Kredi Kartlarına Bir Sürü Borçlar Yaptı Madde Alabilmek için evliliğim süresince hep maddi skıntılar yaşadım . 1 ,2 ay çalışıp işten ayrılıyordu hiçbi yerde dikiş tutturamıyordu. yemekleri beğenmediğinde masaları devirirdi. gecenin bi yarıları evde alkolün etkisiyle delirir üstüme saldırırdı , bir keresinde boğazıma bıçağı dayadı. ailesinin yanında bütün akrabalarının yanında kac kez şiddet uyguladı. Dayanacak gücüm kalmamıştı artık. İyi giden bir tek birsey yoktu mutsuzlukla besleniyordu ve ben kendi gururumu, onurumu, özgüvenimi kaybetmeye başladım. Ayrılalım dediğimde tehditler ediyordu öldürürm seni yaşatmam diye.Daha bahsetmediğim bir sürü olaylar var tabi. Sabahlara kaadar dua ediyordum Rabbim'e bana ya gidebilme kuvveti ver ya da kalma gücü. Ümitlerimin tamamen yok olduğu bir gün arkama bakmadan o evden çıktım ve şuan 1bçk aydır ailemin yanındayım. 1bçk aydır o kadar huzurluyum ki ne kavga var ne hakaret var ne küfür var . Bi an önce onun soyadından kurtulacağım günü bekliyorum.
Siz flört döneminde eşinizin bu aksaklıkları hiç görmediniz mi :( Allah yardımcınız olsun demekten başka bir şey demek düşmüyor bu noktada :KK12:

Back
X