- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 113
- 38
- Konu Sahibi qrealiteee
senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım hatta biraz daha fazlasını ancak 4 ay dayanabildim
ALLAH yardımcın olsun
ALLAH yardımcın olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 ay süren ama bana çok uzun yıllar gibiymiş gelen evliliğim (adına evlillik denilirse tabi) en nihayetinde bitiyor . Daha evliliğimin 4. günü şiddete maruz kaldım ve o şokun etkisinden kurtulmadan ne olup bittiğini anlayamadan ertesi gn tekrar şiddet. Severek evlendiğim eşim şizofren gibi kendi kafasında kurguladığı şeyleri gerçekmiş gibi kabul edip bana hem psikolojik hemde fiziksel şiddet uyguluyordu. cicim ayı denilen olayı ben hiç tatmadım . hergünüm hakaret işitmekle geçiyordu ve evlendiğimiz ilk 1 bçk ay çalışmadı düğünde takılan paraları altınları tabiri caizse bir güzel yedi bitirdi. Madde bağımlısı olduğunu bi kaç ay sonra öğrendim ve 2. şokumu yaşadım tekrar. Çok çaba gösterdim bırakması için her yolu denedim , psikoloğa gitmeyi tedavi olmayı kabul etmiyordu . Hergün söz veriyordu bırakıcağna ama ertesi gün yine kullanıyordu ve sonra birgün yine söz verip bir daha içmeyeceğini söyleyip 3 hafta gibi süre hiç kullanmadı ama bu kezde Alkole verdi kendini sabahlara kadar içiyordu. Hiçbir sosyal hayatımız yoktu. Kredi Kartlarına Bir Sürü Borçlar Yaptı Madde Alabilmek için evliliğim süresince hep maddi skıntılar yaşadım . 1 ,2 ay çalışıp işten ayrılıyordu hiçbi yerde dikiş tutturamıyordu. yemekleri beğenmediğinde masaları devirirdi. gecenin bi yarıları evde alkolün etkisiyle delirir üstüme saldırırdı , bir keresinde boğazıma bıçağı dayadı. ailesinin yanında bütün akrabalarının yanında kac kez şiddet uyguladı. Dayanacak gücüm kalmamıştı artık. İyi giden bir tek birsey yoktu mutsuzlukla besleniyordu ve ben kendi gururumu, onurumu, özgüvenimi kaybetmeye başladım. Ayrılalım dediğimde tehditler ediyordu öldürürm seni yaşatmam diye.Daha bahsetmediğim bir sürü olaylar var tabi. Sabahlara kaadar dua ediyordum Rabbim'e bana ya gidebilme kuvveti ver ya da kalma gücü. Ümitlerimin tamamen yok olduğu bir gün arkama bakmadan o evden çıktım ve şuan 1bçk aydır ailemin yanındayım. 1bçk aydır o kadar huzurluyum ki ne kavga var ne hakaret var ne küfür var . Bi an önce onun soyadından kurtulacağım günü bekliyorum.
çok geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsunAklımdan herşeyi silip atabilmeyi o kadar çok istiyorum ki, gündüz aklımdan çıkmıyor, gece hep rüyalarımda. Ailesi arıyor ve beni suçlamaya çalışıyolar biliyomusnz ben çok inat ediyormuşum dayak yiyorum inat etmeyecekmişim uzatmıyacakmışım üzüntümü bile yaşamama müsade etmiyorlardı. Annesi diyorduki benide babası dövüyordu ben senin kadar inat etmiyordum şaka gibi kadındı
senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım hatta biraz daha fazlasını ancak 4 ay dayanabildim
ALLAH yardımcın olsun
çok geç miş olsun hakkınızda hayırlısı olsun
zaten hep öyle olmaz mı illa el suçlanır
büyükler de öyle örnek verir.. oda sizden gördüğünü yapmış demek ki
harika evlat yetiştirmişsiniz.. senin yediğin dayaklardan oğlun madde bağımlısı olmuş diyeceksin
napıyo peki o sizi kandırmaya çalışıyo mu pişmanım tedavi olacağım v.s. v.s. gibi
sakın kanmayın sakınnn..
of of offff
hiç mi utanma olmaz bu insanlarda bir kadının hayatını yalanla dolanla nasıl alabiliyorlar kendi tekellerine.
çok şükür ki bebek yok, olsaydı bu kişiyle ömür boyu irtibat halinde kalmak zorunda kalacaktınız.
hayat...
görünen o ki bir kurtuluş kapısı açılmış size. bundan sonrası çok çok güzel olur inşallah.
11 ay neden dayandınız. Keşke ailenizin yanına daha erken gitseymişsiniz... Bununla kurtulduğunuza dua edin. İnşallah ilerde başınıza bela olmaz.
hayır tatlım hepsi bır arada olur zaten,yanı madde varsa,gerisi kesin olurÖzellikle arasam bu kadar kötü özelliği bi arada barındıran birini inanın bulamazdım sanırım
annesi ve ablası sesimize odaya geldi ayırmak için ablasını annesini gözlerimin önünde öyle bir savurdu ki düştüler onlarda yere sonra beni yakaladı tabi tekrar devamını siz düşünün