• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 aylik bebegim ve ben :(

Bende ikiz var iki kız düşün gezmeye bile gidemiyorum düzgün biri yatar diğeri kalkar ikiside mizmiz onlarda 11 aylık biri hasta oldu iylestikten şimdi diğeri ben ne diyeyim :KK200:

Canım seni anlıyorum. Bunalıyosun hayvan gibi bi kv ve eşe sahipsin. Minicik bi bebeğin varken yeni bi bebeğe daha hamilesin. Herşey üst üste gelmiş. Ama sana çok rica ediyorum bebeğine bağırma. Anlıyolar. Öyle herşeyi kaydediyolar ki minicik kafalarına şaşar kalırsın...
Benim de oğlum var Rabbim bana bağışlasın 9 aylık. Hastaneden eve gelip alttan dikişli halimle ev temizledim he o zaman bana yap diyen yoktu ama evde kv ve yengesi vardı esimin bizi bekliyolardı sözde yani iki kadın olmasına rağmen o eve yenidoğan bebek gelicek olmasına rağmen kimse yapmamış temizlik, bi süpürge açmamıştı.. bebeğim 3.5 aylıkken işe döndüm eşim tek bir şeye bile yardım etmedi evde. Hala da öyle. Ben her gece 2 saatte bir uyanıp bebek emziriyorum bazen uyumuyo ağlıyo mesela diş sıkıntısı oluyo 1 saatlik uykuyla her sabah 6da kalkıp kahvaltı hazırlayıp öyle uyandırıyorum bebeğimin babasını, c.tesi pazar evdeyim c.tesi temizlik yapıcam diye yırtınıyorum yapamadığım yetişemediğim vitamin kaybedip herşeyi unuttuğum için de kavgalar etti benimle misal.. kendi de pirüpak evden gelme değil kv aşırı titiz temiz bi kadın değil yani ama bnmki sorun yaratmak için kavga ediyodu benimle..
Bebeğim bir aylıktı daha 3 ay devam eden kolik belasından çektim sonra göğüs ucu yaralarından ağlaya ağlaya emzirdim ateşlenirdim iki günde bir sonra süt azalıcak endişesinden anam babam eşim dahil kimsem yok düşüncesinden tut da neler neler...
Boşanma noktasından döndüm hatta geçen cuma. Konustuk düzeltilecek şeyler olduğunu ve devam etme yolunu seçtik. Herneyse,
ama bi kez olsun sesimi yükseltmedim evladıma... o yolu seçmedim. Aksine onunla dertleştim anlattım hala da öyle yapıyorum... bi o var bana kalan çünkü.. 24 yaşındayım bunu anladım yani şu koskoca hayatta...
Diyeceğim o ki.. seni anlıyorum çok zor ama sinirini bebeğinden çıkarma... lütfen.. anlat ona konuş.. kardeşine hazırla onu mesela.. anlamadığını düşünme... çok zeki bu yeni nesil bebbeler :)
Evet kardes nerde oglum cicik yap op onu deyince karnima sarilip opuyor :) sabah uyanir hic sesini cikarmaz ben uyanmayim diye oturur besikte oynar oyle ben uyqnincada ta gozlerinin ici guler annem annem diye :) evde benim kimseyi sevmez opmez bile biliormusun ama benim kiyafetlerimi yalar resmen ben opmeden uyumaz oda opecek illaki oyuncklarini dgitir kendi toplar cunku oyle yetistirmeye cabaliyorum. Yabani olmasin diye. Biberon kullanmaz cunku 6 aylikti bardkla veriyordum suyunu az az sutunu catalla kasikla yediriyordum alisti onu verene kurban olurum ben ona canim feda benim bi canim var baska biseyim yok oda o zten ki onu dunyalara degismem topluycam kendimi insaallah

Bende ikiz var iki kız düşün gezmeye bile gidemiyorum düzgün biri yatar diğeri kalkar ikiside mizmiz onlarda 11 aylık biri hasta oldu iylestikten şimdi diğeri ben ne diyeyim :KK200:
Allah sabır versin
Annen kardeşin çağır birini
Evde kız partisi yapın hem bebeğin birine de onlar el atar ( :

Allah sabır versin
Annen kardeşin çağır birini
Evde kız partisi yapın hem bebeğin birine de onlar el atar ( :
Benim halayla babannem geli4r onlara atarim ben bebegi halaminda 9 aylik bi kizi var cadaloz :) neyse ben kactim askim dunyam herseyim uyanmis simariklik yapma zamani beni cagiriyor :)

Bi de çok sevdiğim bir yazar var
Tavsiye ederim
3 çocuklu, acayip enerjik, aynı zamanda 10 numara bir insan
Oyuncu Anne - Şermin Çarkacı , sayfasını da takip edebilirsiniz

Canım sen yinede bir psikolojik destek al, biraz daha rahatlarsın
Konuşunca insan açılıyor çünkü ,,,

kv eşin senin üzerine geliyo, sen de çocuğun üzerine gidiyosun çok normal. ama haklı hareket değil. kv ve diğer aile çevresiyle irtibatını kopartman lazım ki rahatlayasın. düşün bunu bi

Kredi borcu odeniuor esimin maasiyla nereye gidiyim ki nasil ayri ev aliyim

Kizlar meraba... Canim cok sikkin ve aglayrak yaziyrum her satirimi :KK43: Benim oglum 11 aylik suanda onu cok seviyorum fakat bazen o kadar cok bunaliyorumki onunda mizmizliklari herseye aglar olusu bir araya geldigi zaman kendimi tutamiyorum vebazen cok azarliyorum yuzume bakip masum masum aglamaya baslayincad kahroluyorum. Evde kayinvalidemle oturuyorum evimiz dublex altli ustlu oturuyoruz. Hep kendim ilgileniorum evin isi olsun cocuk olsun bazen ayakta duramiyck hle geliyorumm. Kayinvalideme versem cocugu 5dk bksin dinleniyim diye oda cocuk elini biseye uztsa kiziyr yurutece bindiriyor ben bilmiyorum sanki yurutece bindirmeyi yurutecle televizyina vitrine gidiyor bagiriyor cocuga od agliyor dynmiyorum geri aliyorum babasina versen oda ayni 10 dk sonra durmuyr al cocugu diyer basliyor... bu siralar dha kotuyum maddi sikintilarimiz var bunaldim ck bunaldim oglumda dis cikaricak cok huysuz cok mizmiz herseye agliyor bu siralar thmmul edemeyip cok bagirip azarliyorum yine aklima geldi ve oturdum hickiriga boguldum hic yapmazdim kizlar hayatta bagirmam esimle kayinvlidem cok azarlyip bagirir icim parclanir bogacak dereceye gelirim onlar kizarim ama bu siralar cok kotuyum :KK43:(( nolur bana bi akil verin cocuguma bagirdikca lanet ediyrum kendime ona rgmen gelip gozlerime bkip annem deyip sarilinca kahroluyorum ;(((
benimde 9.5 aylık oğlum var. ayaklanmaya başladı. 1 aydırda emekliyor hiç zapdedemiyorum. çok meraklı her şeye elini atıyor her yere gitmek istiyor. kv. üst katta versem en fazla 1 saat bakar. bazen babasına veriyorum oda bilgisayara çok düşkündür o da fazla bakmıyor. yine benim başımda. uyurken yemek yapıyorum ancak. ev işi de artık olduğu kadar. derslerim de hak getire. bende kızıyorum bazen sonra içli içli ağlıyor dudağını büzüp çok üzülüyorum.:KK1: sadece sen böyle değilsin.

Dudaklari buzdum mu Allah canimi aliyor zaten :110:

Back
X