Ailem var canlar keske yanimda olsalardi. Destek olsalardi. Ama sadece isimleri var aile anne baba... beni babannem buyutmus anne baba sag beraber ama beni babanneme vermisler. Ben teselliyi hayat arkadasimda aradim baslarda oda hep yalniz birakti. Esim simdi simdi iyi cunku onun yasattiklarina karsilik ben ona hep destek oldum annesi en ufak biseyde defe koydu ben arka ciktim yaninda oldugumu gosterdim ve bu yuzden kazanan ben oldum simdi en ufak bi sikintisini annesine anlatmaz beraberde olsak ve ben onceki gibi degilim ne annesine ne kendisine.. Esimi cok seviyorum katlaniyorsam cekiyorsam ne cocuk nede has yuzu icin degil sevdiğim icin cunku her ne kadar herkezi var gibi gorunsede kimsesi yokcok zor bir surecten geciyoruz inimki gecicek buda birbirimize destek olaeak olucak insallah
Ailem var canlar keske yanimda olsalardi. Destek olsalardi. Ama sadece isimleri var aile anne baba... beni babannem buyutmus anne baba sag beraber ama beni babanneme vermisler. Ben teselliyi hayat arkadasimda aradim baslarda oda hep yalniz birakti. Esim simdi simdi iyi cunku onun yasattiklarina karsilik ben ona hep destek oldum annesi en ufak biseyde defe koydu ben arka ciktim yaninda oldugumu gosterdim ve bu yuzden kazanan ben oldum simdi en ufak bi sikintisini annesine anlatmaz beraberde olsak ve ben onceki gibi degilim ne annesine ne kendisine.. Esimi cok seviyorum katlaniyorsam cekiyorsam ne cocuk nede has yuzu icin degil sevdiğim icin cunku her ne kadar herkezi var gibi gorunsede kimsesi yokcok zor bir surecten geciyoruz inimki gecicek buda birbirimize destek olaeak olucak insallah
Canim, herkes çocuk sahibi oluyor herkes sıkıntılı dönemden geçiyor. Kocası yanında olan destek gören kadın mutlu oluyor. Kocası destek vermeyen, kendi ailesinden destek buluyor falan öyle ilerliyor
Senin durumunda kocan destek vermediği gibi köstek de oluyor. Annen baban yok, kv kendi derdinde. Ee sen bitip tukenmeyeceksin kim tukenecek. Suyunu sıkmıslar senin. Ama bir insan bu kadar sorumlulugun üzerine yığılmasına nasıl ve neden müsade eder. O da geçmişinde saklı bence. Anne babanın seni babaannene vermesi falan seni derinden etkilemiş olmalı.
Canim burada kısıtlı şeyler yazıyorsun hani çok detayıni bilmiyorum ama sen bu kadar iyi naif olduğun icin kime yaklaşırsan seni baş tacı eder zaten. Yani kocami kazandım falan deme. Ben seni kaybeden gördüm her türlü tek kazanan var o da kocan. Senin gibisini nerde nasıl bulacak. Ev harcligindan para biriktirip kocanin eline sayacak kadin. Ahh ahh mümkün değil. Baskasi olsa hem kocayi hem kv yi kapı dışarı ederdi şimdiye.