Bebek İkinci El 11 aylık iri bebeğime mont ve ayakkabı arıyorum acil

nikimiferihakoydum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
524
760
303
Konya
merhaba hanımlar.erkek bebeğime kışlık ürünler dahil ama önemli olan mont ve ayakkabı arıyorum. ankara etimesguttayım. varsa elinizde isterim tesekkürler

Son düzenleme:
merhaba hanımlar. kışlık ürünler dahil ama önemli olan mont ve ayakkabı arıyorum. ankara etimesguttayım. varsa elinizde isterim tesekkürler

Ben de ankaradayım. Montu yeni çıkardım elden ama bebeğinin boy/kilo ölçülerini ,ayakkabı numarasını verirsen eğer elimde uygun olanların resmini yollarım.

Ben de ankaradayım. Montu yeni çıkardım elden ama bebeğinin boy/kilo ölçülerini ,ayakkabı numarasını verirsen eğer elimde uygun olanların resmini yollarım.

ortalama boy 80 kilo 10 filan. ayakkabı numarasını bilmiyorum almadım henüz patikleri vardı. ama ayakları iri.

$IMG_0685.webp
ortalama boy 80 kilo 10 filan. ayakkabı numarasını bilmiyorum almadım henüz patikleri vardı. ama ayakları iri.
Beden 80-86 cm elimde olanlardan bazılarının resimleri...Çoraplar, kot pantalon,kahve kadife pantalon, lacivert alt, kırmızı kapşonlu yeni. Diğerleri temiz ve çok iyi durumda...
Ayrıca elimde 21 numara yeni ,beyaz renkli nike spor ayakkabı var.

$IMG_0839.webp$IMG_0831.webp$IMG_0821.webp$IMG_0838.webp$IMG_0834.webp$IMG_0830.webp$IMG_0837.webp$IMG_0833.webp$IMG_0829.webp$IMG_0836.webp$IMG_0832.webp$IMG_0826.webp$IMG_0835.webp

Son düzenleme:

bunlardan ilgimi ceken olmadı sağol yinede tatlım. sadece 2 ve 11 numaralı pantolonlar belki diye baktım. eğer mont ayakkabı varsa bunlarıda isteyebilirim yanında

baktım beğendiklerim var. lakin dediğim beden-numara uyuyorsa alacağım ve mont ayakkabı uyması lazım hepsini topkuca düşünüyorum

5-6-8- nolu ayakkabılar olabilir. lakin mont yok. olanlarda küçük gelir. birde kaç numara olur acaba oğluma bilemiyorum ki ben?

5-6-8- nolu ayakkabılar olabilir. lakin mont yok. olanlarda küçük gelir. birde kaç numara olur acaba oğluma bilemiyorum ki ben?

6 nolu 19 no adidas ayakkabı duruyor sadece istedikleriniz içinde. birde 24 no adidas var siyah olan ama o büyük olur. iri bi bebekse ayakları büyük ise 19 no da olmayabilir.
mont olarak sacede yesil yelekli takım halinde olan var 6-12 ay ama kalıp olarak geniş. olur ama kıs için ideal deil tabi. esofman altları ve pantolonlara bakabilirsiniz 9-12 ve 6-12 olanlar kalıpları geniş cok rahat olur.

6 nolu 19 no adidas ayakkabı duruyor sadece istedikleriniz içinde. birde 24 no adidas var siyah olan ama o büyük olur. iri bi bebekse ayakları büyük ise 19 no da olmayabilir.
mont olarak sacede yesil yelekli takım halinde olan var 6-12 ay ama kalıp olarak geniş. olur ama kıs için ideal deil tabi. esofman altları ve pantolonlara bakabilirsiniz 9-12 ve 6-12 olanlar kalıpları geniş cok rahat olur.

ayakkabılar olmuyor evet mont olmuyor. pantolonlara baktım beğendiklerimde 6-9 ay olmaz biraz göbeği var. yine de tesekkürler. size kolay gelsin

Back
X