• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaaaa sizinle konuşmuştuk 🥹 bende hamileymişim dün öğrendim bende heyecanla süreci bekliyorum benim de 3 ay önce tüp bebek negatifti kendiliğinden oldu 🥹🌺 nasıl gidiyor hamileliğiniz kese kalp atışı duydunuz mu
Yaaaa nasıl güzel haber buuu evet gördüm 7. Haftaya gircem geçen hafta kalp atışını duydum çok şükür🙏🏻 sizin nasıl gidiyor ne kadarlık şu an aaa nasıl şaşırdım size de 🤩

Merhabalar nasıl anlatsam nereden başlasam bilemedim ama sizlere anlatmak belki bana iyi gelir benim geçmişinde bir düşük var tekrar hamile kalmadım ve tedaviye başladım rahim filimimde yarım rahimli olduğumu öğrendim ve iki tane aşılama yaptırdım ilk tutmadı ikinci tutu ama oda mol gebelik oldu ve alındı sonra kendiliginden iki ay sonra şans eseri hamile olduğumu öğrendim ve zor bir hamilelik geçirdim şimdi kızım beş yaşında ve kardeşi olmasını çok istiyor ve 9 kere aşılama yaptırdım ve hiç güzel bir sonuç alamadım ve tüp Bebek yaptırmaya karar verdim ve tedaviye başladık yirmi beş tane yumurtam topladı on altı tane beş gün boyunca ilerledi ve biz hepsini dondurduk rahim genişletme oparisyon geçirdim ve ilk trasferi yaptırdım yarım rahimli olduğumu için tek yumurta trasferi yapıldı ve sonuç negatif oldu iki ay dinlendikten sonra rahim çizme operasyon yapıldı bir ay sonra yani 14 Ekim günü tek yumurta trasferi yapıldı bugün 7 gün ve ben bel ağrısından ve kasık ağrısı dan duramıyorum ne yapmalıyım uyuyamıyorum sürekli kramp giriyor
Öncellikle umudunuzu yitirmemenizi isterim çünkü başta yarım rahimle gebe kaldığınızı söylüyorsunuz tüp bebekle de imkansız değil ayrıca 16 yumurta muazzam iyi yani insanlar birden fazla 5 gün embriyosu elde edince şansım var diye seviniyor o yüzden başta umutsuz olmayalım ☺️ merkez size 12. Günü de bekleyin der en doğru zamanı o gün. Ama 5.gün embriyosu 9.günde idrarda görünebilir. İçiniz rahat etsin kan verin idrar yanıltabilir. Bel kasık ağrısı yani bunlar gebelik belirtisi gibi biliniyor ama tüp bebekte progesteron iğnesi veya fitil sebep olduğu bi şey. Ben kasık ağrısının gebelik belirtisi olabileceğini okuyup negatif haberi aldığımda umutlarımın söndüğünü gördüğümde bu belirtilere takılmamayı tercih ettim açıkçası. Siz de böyle yapın diye demiyorum tabi :) kan verin başka türlü bilemezsiniz

Merhabalar umarım güzel haberi alırsınız 🤲 bende yarım rahimliyim tüp Bebek yaptırdım ilkte tuttu ama 16 haftalıkken malesef kaybettim. İkinci denemeye başlayacağım.Yaş 35 Ben çift embriyo koydurdum ama biri tutmuştu.ikili donduruldu embriyolar iyi ve orta kalite olarak.Bu seferde iki tane koyduracağım. Kaset test yapabilirsiniz ben 6.günde pozitifi görmüştüm 🙏
İlk trasferimde kaset gebelik testinde pozitif gösterdi kanda nagatif gösterince ben kaset test yapmıyorum

Back
X