11.gün bhcg 40 yardım..

dılerım hep böle gusel heycanların olsun hayatında darısı bızeeeeeeeee ınşşşşşşşşşşşşş

benim bu cuma transferim var inş.çok heyecanlıyım

transfer kolay canım ...hiç ağrı sızı olmuyo..tavsiyem çok sıkışık olmaman..onlar kontrol ediyo ama transfer daha geç oluyo..o zamana kadar mahvoluyosun.. ben tam girerken biraz yaptım..hemşire yaptığın kadar su iç dedi...içmedim...iyiki içmemişim doktor ii yeterli dedi...sonra tuvalet derdim olmadı..3 saat yattım düşün....

transfer kolay canım ...hiç ağrı sızı olmuyo..tavsiyem çok sıkışık olmaman..onlar kontrol ediyo ama transfer daha geç oluyo..o zamana kadar mahvoluyosun.. ben tam girerken biraz yaptım..hemşire yaptığın kadar su iç dedi...içmedim...iyiki içmemişim doktor ii yeterli dedi...sonra tuvalet derdim olmadı..3 saat yattım düşün....

ya merak ettiğim rahime bi alet takıyolarmı açmak için ondan korkuyorum.benim annestezili olacak .sıkışık nasıl durucam bilmiyorum

ya merak ettiğim rahime bi alet takıyolarmı açmak için ondan korkuyorum.benim annestezili olacak .sıkışık nasıl durucam bilmiyorum

Dilaserin seni bayiltmadan zaten aleti takarlar. Alette birsey yok ki. Normal Pap Smar testi olduysan onu yaparlarken takilan aletten. Gerlirsen kendini sikarsan daha cok canin acir. Dr una sor anesteziyle yapcaklarsa idrara sikisik olman da gerekmeyebilir. yalniz cok kolay bir islem transfer sen mi istedin anestezi almayi? ilk defa olcaksa korkman normal ama hic korkulacak bir tarafi yok icin rahat olsun

canım rahimi kasmamak için dokunmuyolar bile...anesteziye gerek yok bence...sadece üstten ultrasonla bakıyolar inan onu hissediyosun..ekranda neler olduğunu görüyosun zaten...tükenmez kalem içinden daha ince plastik bişeyle koyuyolar..hissetmene imkan yok..sadece muayne için taktıkları spekulumu hissedersin...sen bilirsin gene de........

canım rahimi kasmamak için dokunmuyolar bile...anesteziye gerek yok bence...sadece üstten ultrasonla bakıyolar inan onu hissediyosun..ekranda neler olduğunu görüyosun zaten...tükenmez kalem içinden daha ince plastik bişeyle koyuyolar..hissetmene imkan yok..sadece muayne için taktıkları spekulumu hissedersin...sen bilirsin gene de....
işte o spekulumdan korkuyorum.ben kastıkça daha çok canım yanıyo ama elimde deil.birkere taktırdım bilmeden canımdan can gitti.yine idrara sıkışık gidicem

işte o spekulumdan korkuyorum.ben kastıkça daha çok canım yanıyo ama elimde deil.birkere taktırdım bilmeden canımdan can gitti.yine idrara sıkışık gidicem anestezili olacak

işte o spekulumdan korkuyorum.ben kastıkça daha çok canım yanıyo ama elimde deil.birkere taktırdım bilmeden canımdan can gitti.yine idrara sıkışık gidicem anestezili olacak

Dilsersein demekki cok hassassin. Korktukca kendini kasmis daha cok canin yanmis belli. Neyse en azindan anestezili yapabiliyorlar. Gecmis olsun simdiden umarim positif sonuc alirsin ins....

gozdem masallah canım
ınsallah kesenı kalp atısını ve sorunsuz 9 ayını gecırıp yavrucugunu kucagına alırsın
bende bugn yumos buyutmede 3,gundeyım uzun protokolle basladık 2,tedavım

dua edın bızede rabbım bızede tattırsın bu duyguyu:)
dılserıncım korkulacak bırsy yok
evet bende kastım benımde bıraz canım yanmıstı ama cook heycanlıydım ama sımdı daha az sıkısık gıdıcem ve kasmıcam kendımı ınsallah

Back
X