- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi gozdemmmmmm
dılerım hep böle gusel heycanların olsun hayatında darısı bızeeeeeeeee ınşşşşşşşşşşşşş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım iyiyim şükür...değerim arttıı...haftaya kontrol var..usg de bakıcaklar..heyecan bitmio...senden ne haber? nası gidiyo.............
benim bu cuma transferim var inş.çok heyecanlıyım
transfer kolay canım ...hiç ağrı sızı olmuyo..tavsiyem çok sıkışık olmaman..onlar kontrol ediyo ama transfer daha geç oluyo..o zamana kadar mahvoluyosun.. ben tam girerken biraz yaptım..hemşire yaptığın kadar su iç dedi...içmedim...iyiki içmemişim doktor ii yeterli dedi...sonra tuvalet derdim olmadı..3 saat yattım düşün....
ya merak ettiğim rahime bi alet takıyolarmı açmak için ondan korkuyorum.benim annestezili olacak .sıkışık nasıl durucam bilmiyorum
ya merak ettiğim rahime bi alet takıyolarmı açmak için ondan korkuyorum.benim annestezili olacak .sıkışık nasıl durucam bilmiyorum
canım rahimi kasmamak için dokunmuyolar bile...anesteziye gerek yok bence...sadece üstten ultrasonla bakıyolar inan onu hissediyosun..ekranda neler olduğunu görüyosun zaten...tükenmez kalem içinden daha ince plastik bişeyle koyuyolar..hissetmene imkan yok..sadece muayne için taktıkları spekulumu hissedersin...sen bilirsin gene de....
işte o spekulumdan korkuyorum.ben kastıkça daha çok canım yanıyo ama elimde deil.birkere taktırdım bilmeden canımdan can gitti.yine idrara sıkışık gidicem
işte o spekulumdan korkuyorum.ben kastıkça daha çok canım yanıyo ama elimde deil.birkere taktırdım bilmeden canımdan can gitti.yine idrara sıkışık gidicem anestezili olacak