• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11.gün fotoları..

histerik

Guru
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2010
249
23
318
İstanbul
ya 10.gün fotolarının deamına ekleyemedim yeni başlık açmak zorunda kaldım kör cehalet işte:S:S bu güne ait fotolarım bunlar bir kaç arkadaşım görmek istemişti onlar için yüklüyorum yoksa böyle 6 aymıda yüklemiyeceğim:):):):)unfeeling ve eluard özellikle size gelsin:)

Son düzenleme:
cnmmm kavisin çok güzel bayıldım:) önden yandan herşekilde çoook güzel:) fotolar ve sorularımla ilgilendiğin için ne kadar teşekkür etsem azdır:)

cnmmm kavisin çok güzel bayıldım:) önden yandan herşekilde çoook güzel:) fotolar ve sorularımla ilgilendiğin için ne kadar teşekkür etsem azdır:)

canım lafımı olur her zaman yardımcı olurum:)yaşayan bilir bu ruh halini..o yüzden söylediğim gibi sıkıntın olduğunda yardıma her zaman açığım:):)ben teşekkür ederim güzel yorumların için...

ay cok onore oldum zemuszemus
o nasil bi kavis oyle yaa harikaa :))) oyle bi kavis herkese yakismaz yani . cok cok uzel ya ben bayildim, yuzune cok gitmis bu burun. eskisini bilmiyoruz tabi ama super olmus :)

biraz şişkin ne kelime domuz kedi karışımı bişi şuan:):)daha 11 gün diye sıkıntı yapmamaya çalışıyorum zamanla göreceğiz:):)teşekkürler bu arada..

AY EST. O NASIL YAKISTIRMA BACIM, TOBE TOBE sempatiksalakcinni
VALLA , CESARETIM OLSA BENDE YAPTIRIRDIM AMA, CESARETIM YOK ISTEfisfisfis
GENEL OLARAK COK GUZELopuyorumnanaktan

ay cok onore oldum zemuszemus
o nasil bi kavis oyle yaa harikaa :))) oyle bi kavis herkese yakismaz yani . cok cok uzel ya ben bayildim, yuzune cok gitmis bu burun. eskisini bilmiyoruz tabi ama super olmus :)

:)canımsın çok teşekkürler.çok kavisli henüz bu kadar fazla olmasını istememiştim inmesini umut ediyorum:)güzel yorumların için öpüyorummm:):)

canım çok güzel olmuş burnun güne güle kullan:))
benim merak ettiğim 1-1,5 aylıkken şişlikler göze batıcak derecede mi oluyor?

Ben henüz olmadım cnm:) ama cok beğendim görüşmeyi düşünüyorum ağustos ortalarında:) olursam fotolarımı paylaşcam zaten herkesle, uzun zamandır forumda dr aryışı içindeyim yardımcı olan çok kişi oldu ben de olurum inş olduktan sonra:) Serhat Bey favorimdi şimdi favori listeme Orhan Bey de girdi. Fiyat olarak Orhan Bey daha makul geldi o yüzden olmayı düşünüyorm inş.

Back
X