şu anda siz burada görünüyorsunuz nasıl karşılıklı görüşülebiliyor ben beceremedim biliyorsanız biraz konuşabilirmiyiz ben ankaradan ameliyat olcam cok korkuyorum
ben hastaneye gittim görüşmeye gittim ve geldim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu anda siz burada görünüyorsunuz nasıl karşılıklı görüşülebiliyor ben beceremedim biliyorsanız biraz konuşabilirmiyiz ben ankaradan ameliyat olcam cok korkuyorum
ben hastaneye gittim görüşmeye gittim ve geldim :)
ameliyat günümü hastanede geçirdim yanlız ben çok mız mızım diye doktor istersen kal dedi sen çok pimpiriklisin dedi yoksa kalmak zorunda değilsin dedi..ameliyattan çıktı o halimle mosmor dışarıda gezdim bi kaç saat sonra.hastanede dolaştım millete muabbet ettim sıkıldım çünki:)
çok zor oluyormu lütfen doğruyu söyle[/QUOcanım tüm kalbimle söylüyorum çok klay bi ameliyat ben nasıl oldu bitti anlıyamadım anesteziyi bile ne zaman vurdular bilmiyorum sakinleştirici verdiler sonrasını hatırlamıyorum gözümü açtım herşey bitmiş şaka gibiydi yalandan ağlamışım okadar:)öncelikle bu ameliyatta ağrım sızım oldu diyene şüpeyle bakarım çünki tek bir ağrım tek bir sızım olmadı ama psikolojik olarak zor açıkca söyliyim güçlü olmayan kolay kaldıramaz çünki değişik bir insan karşına çıkıyor sen kendine alışma çabası içindeyken başkalarının seni yabancılaması berbat bir durum bu ben değilim oluyorsun burun insanı çok değiştiriyor.ben gittim başkası geldi direk ki önceki burnum cidden güzeldi ben kaşındım yani:)tabi bu daha güzel ben daha güzelini istedim sadece..
peki ne karar verdin olacak mısın?
49 yada 70 farketmez şuan yaptırmasaydım hep akımda kalacak ve belki 50 yaşımda yaptıracaktım:)kadın dediğin bakımlı olur 7 side 70 de aynı:)ruhun genç mi?sen ondan haber ver gerisi yalan......çok güzel olmuş tatlım darısı başıma hele ben 49 yaşındayım bu yaşta bu işleri düşünüyorum :)))
çok zor oluyormu lütfen doğruyu söyle[/QUOcanım tüm kalbimle söylüyorum çok klay bi ameliyat ben nasıl oldu bitti anlıyamadım anesteziyi bile ne zaman vurdular bilmiyorum sakinleştirici verdiler sonrasını hatırlamıyorum gözümü açtım herşey bitmiş şaka gibiydi yalandan ağlamışım okadar:)öncelikle bu ameliyatta ağrım sızım oldu diyene şüpeyle bakarım çünki tek bir ağrım tek bir sızım olmadı ama psikolojik olarak zor açıkca söyliyim güçlü olmayan kolay kaldıramaz çünki değişik bir insan karşına çıkıyor sen kendine alışma çabası içindeyken başkalarının seni yabancılaması berbat bir durum bu ben değilim oluyorsun burun insanı çok değiştiriyor.ben gittim başkası geldi direk ki önceki burnum cidden güzeldi ben kaşındım yani:)tabi bu daha güzel ben daha güzelini istedim sadece..
güzele güzel derim burnu güzel oldukca dicem kendime ameliyattan sonra :)
canım çok teşekkür ederim yanıtım için, aslında bu siteyi de tam kullanmasını bilmiyorum şimdi birileri bana yanıt verdi çok mutlu oldum. ayrıcada çok moral verdin allah ne muradın varsa versin tatlım. işin psikolojik boyutu çok mu ağır benim 26 yaşında oğlum var anne ben sana böyle alıştım seni böyle seviyorum ya ben sana alışamazsam diyor olabilirmi böyle bişi :))))
canım yine ben cevapları karıştırdım yazıyorum ama doğru yeremi bilmiyorum. tekrar teşekkür ederim sana, bana moral verdin psikolojik boyutu şimdi biraz endişelendirdi. 26 yaşında oğlum var ben sana böyle alıştım annecim ya sana alışamazsam diye söylüyor böyle bişi olabilirmi :)))
canım çok teşekkür ederim yanıtım için, aslında bu siteyi de tam kullanmasını bilmiyorum şimdi birileri bana yanıt verdi çok mutlu oldum. ayrıcada çok moral verdin allah ne muradın varsa versin tatlım. işin psikolojik boyutu çok mu ağır benim 26 yaşında oğlum var anne ben sana böyle alıştım seni böyle seviyorum ya ben sana alışamazsam diyor olabilirmi böyle bişi :))))
yok daha neler kocaman adam olmuş alışamaz olur mu hiç başkasına gidip anne demesinden mi korkuyosunuz yoksa :)
bence rahat olun nasıl istiyosanız kendi mutlulugunuz için öyle yapın..
ben bu aralar cok mutsuz oldugum için iyice taktım kafama takıntılar işte.
kesin ameliyat olucam ama bi doktor daha var görüşmek istediğim sadullah karun onunla da görüşüp bi fiyat bilgisi almak istiyorum sonra kararımı vericem.umarım en erken zamanda olur biter bu iş.şu sıcaklar olmasa gidip yarın olcam ya sıcaklarda daraltıyo adamı.
iyi edersin bu doktorun ismi bu sitede çok geçti görüşmende fayda var. inşaallah istediğin gibi olur. bende çarşamda günü onep te zühtü demir ile görüşcem aramızda elektrik olursa olumlu anlamda kesin olcam yoksa sadece yanaklarıma yağ enjekte ettirip bu defteri kapatcam. :)))) kapatabilirsem ölürsemde gözüm açık gidecek
yokya öyle bişe yaptırma ne istiyosan içinde ne varsa onu yaptır.hayırlısı olsun işte.ama zühtü demir'in bi kaç olumsuz ameliyatını okudum iyice arastır.araştıralım tabi ki.
nasıl yani ameliyat oldun hemen gezdinmi
yaaa benim okuduklarımda iyi gibiydi ben önce hıfsı beyle görüştüm çok güzel çizdi ama ben çok korktuğum için bir de bu sitede hıfsı beyle ilgili çok fazla bir yorum da bulamadım zühtü bey daha sıcak geldi gibi geldi :))) off ya zor bu iş bir de bu siteyi kullanamıyorum bilemiyorum özelden mesaj atamıyorum yok 50 me saj olmadı diyor. bu yaşta teknolojiyide pek kullanamıyorsun :))))
histerik doktora bi daha ki gittiğimde adını söylememde sakınca yoksa özelden gönderirmisin adını bide fyat söylermisin bana bi fiyat verdi merak ediyorum sen ne kadar ödedin ?