11.gün minik bi pıhtı geldi

maydanooz

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
411
110
303
Merhaba

Dondurulmuş embriyo transferi oldum 10. Gün hcg değerim 70.9 çıktı biz bu değeri 80 ve üzeri bekleriz dediler yarın 12. Gün tekrar kan vericem bakılacak. Açıkçası ben 80 ve üzeri diye bişey hiç duymamıştım bilgisi olan var mı ?

10.gün ilk kez kahve rengi lekelenmem oldu 11. Gün az bir pıhtı geldi şimdi kafamı çok kötü karıştırıyor nasıl sabah olacakta kan vericem de sonuç çıkacak içim içimi yiyor… az bi pıhtı gelipte gebe olan var mı

Hayırlı olsun. 3 ay kanaması olan insanlar biliyorum.
Rakamlara da takılmayın sakın. Önemli olan artışı. 48 saatte en az %60 artış olması gerekiyor.
Ben transferin 11. Gününde 17 ile öğrendim gebeliğimi. Şuan oğlum 4,5 aylık çok şükür

Maşallah oğlunuza bendr hala sonuç gelmedi bekliyoruö kan verdim sabah çıksın artık çıldırmak üzereyim

Merhaba çıktımı sonucunuz acaba umarım iyisinizdir iyi akşamlar
Ah ah durumlar karışık beni düşğndüğünüz için çok mutlu olsum çarşamba test vermiştim 134 çıktı bana haftaya salı tekrar ver dedi yani bugün versim 990 çıktı ama artış sınırda diyorlar dedim ne demek düşük riski var dedi yıkıldım 10ekimde gel kese ve kalp atışı var mı bi bakalım dedi yani anlamıyorum artış var ama sınırda az artıyo diyo ben im yaşadığım stres beni öldürcek şimdi bir hafta daha stres içinde beklicem

Sınırda da olsa artış şuan bebek var heralde değil mi boş olsa artmaz

Sınırda da olsa artış şuan bebek var heralde değil mi boş olsa artmaz
Evet aynen şuan bebeğiniz tutunmuş, hiiç moral bozmayın düşük riski 4 aya kadar herkes için geçerli. Ne kadar sakin olursanız o kadar iyi. Bol sağlıklı beslenin dinlenin kendinizi yormayın ve çok dua edin inşallah sorunsuz atlatırsınız bu sürecidedoktorunuz progestan başlamıştır diye düşünüyorum..

Amin çok amin bebeğim beni bırakmasın şnşallah . Evet progestan dex kullanıyorum iğne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…