- 27 Mart 2020
- 479
- 465
- 53
- 26
- Konu Sahibi Birumutiste
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 haftalik sadece kese görüntüsü olan var mı? Varsa ona göre doktorun söylediği bir tahmin var. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin minikHanımlar 11 haftalık olduk çok şükür. Ee malum cinsiyetinide ister istemez merak ediyoruz. Bilenler veya hissi iyi olanlar bakar mısınız![]()
Ben kafa yapısından kıza benzettim. Sağlıklı gelsin minik :)Hanımlar 11 haftalık olduk çok şükür. Ee malum cinsiyetinide ister istemez merak ediyoruz. Bilenler veya hissi iyi olanlar bakar mısınız![]()
Beş haftalık burda bakar misiniz5 haftalik sadece kese görüntüsü olan var mı? Varsa ona göre doktorun söylediği bir tahmin var. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik![]()
Erkek gibi görünüyor,sağlıkla gelsinBeş haftalık burda bakar misiniz
Amin inşallah bakalım aşırı meraklıyımdaBen kafa yapısından kıza benzettim. Sağlıklı gelsin minik :)
Benim kesem fasulye gibiydi bebek soldaydı ama pazartesi günü doktorum yüksek ihtimalle kız dedi. Biraz karın yapısına göre değişebilir aslında bu durum.Erkek gibi görünüyor,sağlıkla gelsin
Kese şekli 5 haftalikken yusyuvarlak olursa kız,fasulyeye benzer şekilde yanlardan içe baskın olursa erkek buna göre sizde inceleyebilirsiniz.
Ancak hafta ilerledikçe ve bebek içinde oluştukça kese bebeğe göre şekil aldığı için bu yöntem geçerli olmuyor bilginiz olsun.
5 haftalık sadece kese varken olan görüntüde mi öyleydi? Yüzde yüz doğru diyemeyiz bir tahmin bu. Doktorum söylemişti bana daBenim kesem fasulye gibiydi bebek soldaydı ama pazartesi günü doktorum yüksek ihtimalle kız dedi. Biraz karın yapısına göre değişebilir aslında bu durum.
Ya inanır mısınız tüm görüntüler var 5 haftalık olanı bir türlü bulamadım evde. 6 haftalık var5 haftalik sadece kese görüntüsü olan var mı? Varsa ona göre doktorun söylediği bir tahmin var. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik![]()
Ramzi teorisi bu adam yıllarca kendi hastalarını takip etmiş bu teoriyi ortaya atmış. %90 doğru çıkıyormuş. bu 6+3 ,8+3 ve 12+3 görüntüleri.5 haftalık sadece kese varken olan görüntüde mi öyleydi? Yüzde yüz doğru diyemeyiz bir tahmin bu. Doktorum söylemişti bana da
Benim 3 bebeğimde de tuttu keseye göre tahmin yöntemiRamzi teorisi bu adam yıllarca kendi hastalarını takip etmiş bu teoriyi ortaya atmış. %90 doğru çıkıyormuş. bu 6+3 ,8+3 ve 12+3 görüntüleri.
Bebek oluşmadan önceki hali esas alınıyor diye biliyorum:)Ya inanır mısınız tüm görüntüler var 5 haftalık olanı bir türlü bulamadım evde. 6 haftalık var
Benimki sonradan erkek olursa çok şaşırırım yalnızBenim 3 bebeğimde de tuttu keseye göre tahmin yöntemi
Kız denilip erkeğe dönen cok daha da haftanız erken. Hayırlısı olsunBenimki sonradan erkek olursa çok şaşırırım yalnız![]()
![]()
Elim zaten hep erkek kıyafetlerine gidiyo değişebilir bence :)Kız denilip erkeğe dönen cok daha da haftanız erken. Hayırlısı olsun![]()
İki oglandan sonra bana da kız dediklerinde bir türlü inanamamistim doğumda kız olduğunu görene kadar hemdeElim zaten hep erkek kıyafetlerine gidiyo değişebilir bence :)
Erkek hissetim ben.sağlıkla gelsin miniğinHanımlar 11 haftalık olduk çok şükür. Ee malum cinsiyetinide ister istemez merak ediyoruz. Bilenler veya hissi iyi olanlar bakar mısınız![]()
Öyle mi diyosun inşallah Canım bakalım. Diyolar ki kese yuvarlaksa kız fasulye şeklindeyse erkek. Senin nasıldı kızında ve oğlundaErkek hissetim ben.sağlıkla gelsin miniğin![]()
5 haftalikken bebek oluşmadan önceki kese şekli önemli,sonra şekil değişikliği oluyorÖyle mi diyosun inşallah Canım bakalım. Diyolar ki kese yuvarlaksa kız fasulye şeklindeyse erkek. Senin nasıldı kızında ve oğlunda
Kaybetmeseydim atardım teşekkürler5 haftalikken bebek oluşmadan önceki kese şekli önemli,sonra şekil değişikliği oluyor