11. Hafta cinsiyet tahmini iyi olanlar bakar mısınız 🥰

Eklentiler

• 20220517_144109.webp
    20220517_144109.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 402
Kese yusyuvarlak değil gördüğüm kadarıyla,yukarıdan sağ ve soldan içe baskın yani fasulyeye benziyor bu yüzden büyük ihtimalle erkek :)
Ayy sağlıklı olsun da bende zaten saçma gelebilir ama öğrendiğimden belli erkek hissediyorum bide göbeğim de sanki biri nefes aliyo gibi inip kalkyo erkek çabuk canlanır diye duymuştum umarım saçma gelmez ☺

Ayy sağlıklı olsun da bende zaten saçma gelebilir ama öğrendiğimden belli erkek hissediyorum bide göbeğim de sanki biri nefes aliyo gibi inip kalkyo erkek çabuk canlanır diye duymuştum umarım saçma gelmez ☺
Erkek çocuklarında karında seyirme şeklinde olabiliyor,büyüklerde hep der erkek çocuğu erken canlanır diye :) tıp dilinde bir karşılığı yok hissedilmez diyorlar ama olsun biz annelik hisleriyle anlıyoruz diyelim 😝😁
Önemli olan sağlıklı olması tabi gerisi pek önemli değil

Erkek çocuklarında karında seyirme şeklinde olabiliyor,büyüklerde hep der erkek çocuğu erken canlanır diye :) tıp dilinde bir karşılığı yok hissedilmez diyorlar ama olsun biz annelik hisleriyle anlıyoruz diyelim 😝😁
Önemli olan sağlıklı olması tabi gerisi pek önemli değil
Hahahah beni anlayan tek kişisin çok teşekkür ederim ☺😁sizinde erkek sanırım değil mi

Kızlar benim 5 haftalık ve 8 haftalık görüntülerim bu şekilde ultrason karından yapıldı vajinal değil yani ben anlamadım ama sanki erkek😅

Eklentiler

• 1A704188-2A26-4045-85B9-41343DA7AC7C.webp
    1A704188-2A26-4045-85B9-41343DA7AC7C.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 257
  • E5E7E5AB-96FE-4A2A-AB04-7DBC6DD3A61C.webp
    E5E7E5AB-96FE-4A2A-AB04-7DBC6DD3A61C.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 229
Bir kız bir erkek daha iyi değil mi benim.ilk.olucak😁
Benim bu bebişle beraber 3 erkek 1 kız olacak inşallah 🤣
Erkek kız fark etmiyordu sadece belirtilerimden yola çıkarak kız diyordum yanılttı beni bebiş 😍
Her gebelik,bebek kendine özel belirtiler gösteriyor aklının bir köşesinde dursun canım,kardeş düşünürsen bebişe 🤗

Benim bu bebişle beraber 3 erkek 1 kız olacak inşallah 🤣
Erkek kız fark etmiyordu sadece belirtilerimden yola çıkarak kız diyordum yanılttı beni bebiş 😍
Her gebelik,bebek kendine özel belirtiler gösteriyor aklının bir köşesinde dursun canım,kardeş düşünürsen bebişe 🤗
Ya benimki tedaviyle oldu suan o kadar kıymetli ki anlatamam Rabbım sana 3 hediye vermiş inşallah bana da nasip olur çocuklara çok düşkünüm bide 😇

Ya benimki tedaviyle oldu suan o kadar kıymetli ki anlatamam Rabbım sana 3 hediye vermiş inşallah bana da nasip olur çocuklara çok düşkünüm bide
Maşallah sağlıkla kavuşursunuz inşallah,hayırlı güzel evlatlarınız olur 🤲

En son mayıs ayında bu başlığa bişeyler yazılmış.Umarım birileri okur.Çünkü her anı değerlendirmek istiyorum🙌🏼

Eklentiler

• 2B06F2B6-1774-4A29-AF4D-CE2D8744FE5C.webp
    2B06F2B6-1774-4A29-AF4D-CE2D8744FE5C.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 178
Erkek gibi görünüyor,sağlıkla gelsin 😊
Kese şekli 5 haftalikken yusyuvarlak olursa kız,fasulyeye benzer şekilde yanlardan içe baskın olursa erkek buna göre sizde inceleyebilirsiniz.
Ancak hafta ilerledikçe ve bebek içinde oluştukça kese bebeğe göre şekil aldığı için bu yöntem geçerli olmuyor bilginiz olsun.
Peki bu durum ikizler de nası oluyor. 😅

Back
X