- 16 Nisan 2022
- 92
- 67
- 3
- 23
- Konu Sahibi Birumutiste
Yorumlar mısınız ☺5 haftalik sadece kese görüntüsü olan var mı? Varsa ona göre doktorun söylediği bir tahmin var. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorumlar mısınız ☺5 haftalik sadece kese görüntüsü olan var mı? Varsa ona göre doktorun söylediği bir tahmin var. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik![]()
Yaa gerçekten mi çok teşekkür ederimmmErkek
Sağlıkla gelsin ❤
Kese yusyuvarlak değil gördüğüm kadarıyla,yukarıdan sağ ve soldan içe baskın yani fasulyeye benziyor bu yüzden büyük ihtimalle erkek :)Yaa gerçekten mi çok teşekkür ederimmm![]()
Ayy sağlıklı olsun da bende zaten saçma gelebilir ama öğrendiğimden belli erkek hissediyorum bide göbeğim de sanki biri nefes aliyo gibi inip kalkyo erkek çabuk canlanır diye duymuştum umarım saçma gelmez ☺Kese yusyuvarlak değil gördüğüm kadarıyla,yukarıdan sağ ve soldan içe baskın yani fasulyeye benziyor bu yüzden büyük ihtimalle erkek :)
Erkek çocuklarında karında seyirme şeklinde olabiliyor,büyüklerde hep der erkek çocuğu erken canlanır diye :) tıp dilinde bir karşılığı yok hissedilmez diyorlar ama olsun biz annelik hisleriyle anlıyoruz diyelimAyy sağlıklı olsun da bende zaten saçma gelebilir ama öğrendiğimden belli erkek hissediyorum bide göbeğim de sanki biri nefes aliyo gibi inip kalkyo erkek çabuk canlanır diye duymuştum umarım saçma gelmez ☺
Hahahah beni anlayan tek kişisin çok teşekkür ederim ☺Erkek çocuklarında karında seyirme şeklinde olabiliyor,büyüklerde hep der erkek çocuğu erken canlanır diye :) tıp dilinde bir karşılığı yok hissedilmez diyorlar ama olsun biz annelik hisleriyle anlıyoruz diyelim
Önemli olan sağlıklı olması tabi gerisi pek önemli değil
Kızımdan sonra belirtilerimden yola çıkarak kız olduğunu düşünüyordum ama erkek evetHahahah beni anlayan tek kişisin çok teşekkür ederim ☺sizinde erkek sanırım değil mi
Bir kız bir erkek daha iyi değil mi benim.ilk.olucakKızımdan sonra belirtilerimden yola çıkarak kız olduğunu düşünüyordum ama erkek evet![]()
Benim bu bebişle beraber 3 erkek 1 kız olacak inşallahBir kız bir erkek daha iyi değil mi benim.ilk.olucak![]()
Ya benimki tedaviyle oldu suan o kadar kıymetli ki anlatamam Rabbım sana 3 hediye vermiş inşallah bana da nasip olur çocuklara çok düşkünüm bideBenim bu bebişle beraber 3 erkek 1 kız olacak inşallah
Erkek kız fark etmiyordu sadece belirtilerimden yola çıkarak kız diyordum yanılttı beni bebiş
Her gebelik,bebek kendine özel belirtiler gösteriyor aklının bir köşesinde dursun canım,kardeş düşünürsen bebişe![]()
Maşallah sağlıkla kavuşursunuz inşallah,hayırlı güzel evlatlarınız olurYa benimki tedaviyle oldu suan o kadar kıymetli ki anlatamam Rabbım sana 3 hediye vermiş inşallah bana da nasip olur çocuklara çok düşkünüm bide
Allah razı olsun kuzum sende sağ salim kucağına alırsın inşallah ❤Maşallah sağlıkla kavuşursunuz inşallah,hayırlı güzel evlatlarınız olur❤
Amiin Allah razı olsunAllah razı olsun kuzum sende sağ salim kucağına alırsın inşallah ❤![]()
merhaba bende atsam bakabilirmisniz ?5 haftalikken bebek oluşmadan önceki kese şekli önemli,sonra şekil değişikliği oluyor
Peki bu durum ikizler de nası oluyor.Erkek gibi görünüyor,sağlıkla gelsin
Kese şekli 5 haftalikken yusyuvarlak olursa kız,fasulyeye benzer şekilde yanlardan içe baskın olursa erkek buna göre sizde inceleyebilirsiniz.
Ancak hafta ilerledikçe ve bebek içinde oluştukça kese bebeğe göre şekil aldığı için bu yöntem geçerli olmuyor bilginiz olsun.
KızEn son mayıs ayında bu başlığa bişeyler yazılmış.Umarım birileri okur.Çünkü her anı değerlendirmek istiyorum![]()
Yine bebekler oluşmadan önceki kese sekli belirler diye düşünüyorum. Hiç ikiz bebek tecrübem olmadıPeki bu durum ikizler de nası oluyor.![]()