- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Birumutiste
Tabi kimerhaba bende atsam bakabilirmisniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi kimerhaba bende atsam bakabilirmisniz ?
Atayım mı size özelden bi deneyelimYine bebekler oluşmadan önceki kese sekli belirler diye düşünüyorum. Hiç ikiz bebek tecrübem olmadı
Tabi bebekler oluşmadan once ki kese fotoğrafı varsa olurAtayım mı size özelden bi deneyelim![]()
Yani ilk gittigimde tek kese görmüştü doktor ikiz ihtimalinden bile bahsetmedi. Verdiği ulturason fotografı da o zamandan. Ondan on gün sonra gittim o zaman tek kese ama içerde iki bebek var demiştiTabi bebekler oluşmadan once ki kese fotoğrafı varsa olur
Sen bi at bakalım kesenin ilk şekli nasılYani ilk gittigimde tek kese görmüştü doktor ikiz ihtimalinden bile bahsetmedi. Verdiği ulturason fotografı da o zamandan. Ondan on gün sonra gittim o zaman tek kese ama içerde iki bebek var demişti![]()
6bucuk hafta5 haftalik sadece kese görüntüsü olan var mı? Varsa ona göre doktorun söylediği bir tahmin var. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik![]()
Bnmde fasulye dogrumu kiÖyle mi diyosun inşallah Canım bakalım. Diyolar ki kese yuvarlaksa kız fasulye şeklindeyse erkek. Senin nasıldı kızında ve oğlunda
bende tam tersi biliyorum fasulye kız, yuvarlak erkek :)Erkek gibi görünüyor,sağlıkla gelsin
Kese şekli 5 haftalikken yusyuvarlak olursa kız,fasulyeye benzer şekilde yanlardan içe baskın olursa erkek buna göre sizde inceleyebilirsiniz.
Ancak hafta ilerledikçe ve bebek içinde oluştukça kese bebeğe göre şekil aldığı için bu yöntem geçerli olmuyor bilginiz olsun.
Doktorumun yalancısıyımbende tam tersi biliyorum fasulye kız, yuvarlak erkek :)
Bu olmaz canım,bunu da bilenler var ama benim bahsettiğim teoride sadece bebek oluşmadan önceki kese sekli önemli oluyor6bucuk hafta
Doktorumun yalancısıyım![]()
BbuBu olmaz canım,bunu da bilenler var ama benim bahsettiğim teoride sadece bebek oluşmadan önceki kese sekli önemli oluyor
Çok teşekkür ediyorum 5 ve 6 cı haftasıTabi ki
Erkek,sağlıkla gelsinÇok teşekkür ediyorum 5 ve 6 cı haftası
Bkrmsn cnsyteErkek,sağlıkla gelsin
Erkek denilip kıza döndü benimkiKız denilip erkeğe dönen cok daha da haftanız erken. Hayırlısı olsun![]()