11.hafta gebelik (10+4) ne gibi belirtileriniz var aceba?

Leyla Ahmedli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2023
19
9
1
36
Herkese merhaba. 10,11haftalık gebelikde,ne gibi belirtileriniz var? Neler hissediyorsunuz? Kendini hamile gibi hiss etmeyen,belirtisi olmayan var mı?

Ben varım canım, şimdiye kadar sadece 3_4 defa bulantım oldu onun haricinde hiç bir şey yaşamadım, o yüzden kendimi pek hamile gibi de hissetmiyordum ama dün kontrole gittiğimde bebişi gördüm baya hareketliydi dünden beri sanki hafif bir moda girdim gibi

Oh cok sukur bende de, aynen oyle,arada sirada hafif bulantilar oldu 2,3hafta kadar gecdi. dun dishari cikdim,gezdim,yemek yedim,cox rahatdim,onun icin arada endiseleniyorum agri olunca da endisheleniyoruz,boyle olunca da kontrolum 1 hafta sonra☺

Oh cok sukur bende de, aynen oyle,arada sirada hafif bulantilar oldu 2,3hafta kadar gecdi. dun dishari cikdim,gezdim,yemek yedim,cox rahatdim,onun icin arada endiseleniyorum agri olunca da endisheleniyoruz,boyle olunca da kontrolum 1 hafta sonra☺

Selamlar,
Bende 9+5 deyim aynı şekilde neredeyse hiçbir belirtim yok.
Arada nadiren bulantım oluyor, birde halsiz ve yorgun hissediyorum onun dışında bilmesem hamile olduğumu anlamazdım

Ara sıra kasık batması kasık ağrısına normal diyor benim doktorum önemli olan şey leke olmaması, çok güzel geçer inşallah geri kalan zamanımızda canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…