Normal bende de oldu 11-12 ye kadar bişey yoktu sonra 1 hafta falan mide bulantısı oldu çok şükür geçti daha sonraŞimdiye kadar ne bir mide bulantısı nede bir kusma yaşadım şimdi çok fazla midem bulaniyor bebeğimi 1 aydır ultrasonda görmedim cinsiyet için birkaç gün sonra gitmeyi düşünüyorum normal mi sizce şimdi başlamasi yada yediğim mi dokundu anlamadım bu haftalarda mide bulantısı başlamasının cinsiyetle alakası var mı ?
Cinsiyetiniz nedir merak etimNormal bende de oldu 11-12 ye kadar bişey yoktu sonra 1 hafta falan mide bulantısı oldu çok şükür geçti daha sonra
ErkekCinsiyetiniz nedir merak etim
Bende birkaç güne öğreneceğim hislerim erkek diyor ama tabi sağlıklı olsun yeter
İnşallah allah gönlünüze göre versin hisler doğru çıkıyor geneldeBende birkaç güne öğreneceğim hislerim erkek diyor ama tabi sağlıklı olsun yeter
Merhaba. Benim de mide bulantılarım baya geç başladı. 20. haftamdayım. Ara ara oluyor hâlâ. Normal olduğunu düşünüyorum.Şimdiye kadar ne bir mide bulantısı nede bir kusma yaşadım şimdi çok fazla midem bulaniyor bebeğimi 1 aydır ultrasonda görmedim cinsiyet için birkaç gün sonra gitmeyi düşünüyorum normal mi sizce şimdi başlamasi yada yediğim mi dokundu anlamadım bu haftalarda mide bulantısı başlamasının cinsiyetle alakası var mı ?
Cinsiyeti öğrendiniz miiOglumda 2 aylikken baslamisti 4 5 aya kadar surmustu
Simdiki ise 5.haftada basladi hala devam ediyor 12 haftadayim
Buyuk ihtimal kiz dedi doktorCinsiyeti öğrendiniz mii
Sizin cinsiyet nedirMerhaba. Benim de mide bulantılarım baya geç başladı. 20. haftamdayım. Ara ara oluyor hâlâ. Normal olduğunu düşünüyorum.
ErkekSizin cinsiyet nedir