11.haftada başlayan mide bulantısı

htbrk

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
284
52
13
21
Şimdiye kadar ne bir mide bulantısı nede bir kusma yaşadım şimdi çok fazla midem bulaniyor bebeğimi 1 aydır ultrasonda görmedim cinsiyet için birkaç gün sonra gitmeyi düşünüyorum normal mi sizce şimdi başlamasi yada yediğim mi dokundu anlamadım bu haftalarda mide bulantısı başlamasının cinsiyetle alakası var mı ?

Şimdiye kadar ne bir mide bulantısı nede bir kusma yaşadım şimdi çok fazla midem bulaniyor bebeğimi 1 aydır ultrasonda görmedim cinsiyet için birkaç gün sonra gitmeyi düşünüyorum normal mi sizce şimdi başlamasi yada yediğim mi dokundu anlamadım bu haftalarda mide bulantısı başlamasının cinsiyetle alakası var mı ?
Normal bende de oldu 11-12 ye kadar bişey yoktu sonra 1 hafta falan mide bulantısı oldu çok şükür geçti daha sonra

Merhaba. Benim de mide bulantılarım baya geç başladı. 20. haftamdayım. Ara ara oluyor hâlâ. Normal olduğunu düşünüyorum.

Oglumda 2 aylikken baslamisti 4 5 aya kadar surmustu
Simdiki ise 5.haftada basladi hala devam ediyor 12 haftadayim

Back
X