11.haftada bebeğiniizin boyu kaçtı.

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
ikili test yaptırcaz ama beni bir endişe sardı geçen hafta perşembe günü bebeğin boyu 4cmdi.bu ölçümde boyda önemliymiş.sitelerde farklı değerler var kafa karışıyor.

ikili test yaptırcaz ama beni bir endişe sardı geçen hafta perşembe günü bebeğin boyu 4cmdi.bu ölçümde boyda önemliymiş.sitelerde farklı değerler var kafa karışıyor.

benimde 4 cm civariydi canim, hic endiselenme inetenetteki degerler ortamlama en dusuk degeri veren de var en yuksek degeri verende. gonlunu ferah tut ayet normal bebisinin uzunlugu :nazar:

önemli olan ense plisi kalınlığı boya takılmayın bence...ayrıca doktorlar sürekli bastıra bastıra söylüyor her gebelik farklıdır her bebek farklı gelişir o yüzden boylarının kilolarının aynı olması imkansızdır...bebegini diger bebeklerle kıyaslamak bir hamilenin yapacagı en kötü seydir ruhsal saglıgı için...canım cok sey okudukca daha cok karısıyo kafamız sen en iyisi bu kadar ayrıntılara takılma, doktoruna kulak ver o zaten Allah korusun sıkıntılı bir durum olursa söyleyecektir sana...

Benim Bildiğim Kadarıyla'da ikili testte ense kalınlığına bakılıyor sadece :emir_bebek:

ARKADŞALR BEN KAFAYI YİYCEM bebeğim 11 +4 ken boyu 48mm dedi dr ya valla anlamadım siz cm felan diyosunuz gayet normal dedi dr kafam karıştı?????????????

ARKADŞALR BEN KAFAYI YİYCEM bebeğim 11 +4 ken boyu 48mm dedi dr ya valla anlamadım siz cm felan diyosunuz gayet normal dedi dr kafam karıştı?????????????

Neye kafayı yiyorsunuz anlamadım? 48 mm yani 4,8 cm. Ölçülerde bir anormallik yok, sorun nedir?

arkadşalr 48mm baş popo arasıymış ama tam olarak boyu ne bilmiyorum heyecandan da sormak aklıma gelmedi

Canım bi sakin ol önce.Bebeğin boyu demek zaten baş-popo mesafesi demek.Senin de 48mm yani 4,8cm yani yaklaşık 5cm.Ne güzel işte hadi gözün aydın doktorun da iyi demiş.Sevin artık bence:74:

ya ne biliyim arkadaşım kafam durdu biran basit çevirme işlemini bile yapamadaım bu minikler insanın aklını başından alıyor böyle hayırlısıyla gelsinlerde tek dileğim bu

slm bayanlar benimde 11+6 günlükken 51.1 mm di ense kalınlığıda iyi dedi dr. 2 li test için kan verdim sonucumu cuma günü alıcam onu bekliyorum şimdi...

Back
X