11+ haftada pembe akinti

Jasmine88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
21
2
1
37
Merabalar, ben burada yeniyim bu ilk yazdigim konu.. suanda 11+ hafta hamileyim, bu 4uncu hamileligim , 6 7 haftada az kahverengi akintim olmustu daha once dusuk yasadim icin hemen progesteron ignesi yapildi hatta her uc gun kullandim, ardindan 11 haftalik tekrar busefer pembe akinti yine igne verdiler, bunlari yasayan varmi , ultrasonda bebek gelisime iyi denildi hatta kanama rahimden gelmiyor denildi, bide ben metrodinzaol vajinal tablet kullandim hem ardindan pembe akinti geldi ama 5 gundur suruyor igne almama ragmen...eger bi fikrniz varsa yazin lutfen ..cok korkuyorum

Merabalar, ben burada yeniyim bu ilk yazdigim konu.. suanda 11+ hafta hamileyim, bu 4uncu hamileligim , 6 7 haftada az kahverengi akintim olmustu daha once dusuk yasadim icin hemen progesteron ignesi yapildi hatta her uc gun kullandim, ardindan 11 haftalik tekrar busefer pembe akinti yine igne verdiler, bunlari yasayan varmi , ultrasonda bebek gelisime iyi denildi hatta kanama rahimden gelmiyor denildi, bide ben metrodinzaol vajinal tablet kullandim hem ardindan pembe akinti geldi ama 5 gundur suruyor igne almama ragmen...eger bi fikrniz varsa yazin lutfen ..cok korkuyorum
sakıncası yoksa metronidazolu ne ıcın vermıstı doktorunuz? bebegı takıp eden doktor mu vermıstı?

Benimde kahverengi ardından pıhtılı kan sonra pembemsi akıntı vs gelmişti doktorum bir progestan hap verdi 3 gün arayla içtim düzelmisti bir doktorun youtube videosunu da dinledim çok kafama taktiğim için doktor her gebelikte akıntı kan olabilrcegini söylemişti şimdi 11. Haftayım çok şükür bir sıkıntı yok panik yapmayın. Stres de etkiliyor du en azından beni çok etkiledi.

Ayni haftalardiyiz , insAlah kucamiza aliriz bebeklerimizi ...ben suanda yatak istirahati yapiyroum igne aliyorun malesef stres yapmamak zor ..

Canım ben de 15 16lı haftalarda kanama geçirdim. Gece yarıları hep aynı saatlerde oluyordu. Progestan hap kullandım Bi ay boyunca. İğnesini de vuruldum 5 tane. Yeri geldi serum da aldım. Magnezyum desteği verdi Bi doktor.
Ama bana en iyi gelen şey şu oldu
Başka bi doktora gitmiştik. Dedi ki yat uzan. Rahmine baskı yapma. Dinlen. Ayakta 15 dk dan fazla durma. Bulaşık yıkarken bile 15 dk geçtiyse elini yıkar bırakır Bi saat sonra yapmaya devam ederdim. Eşimle de cinsel ilişkiye ara verdik Bi ay kadar. Çok şükür geçti kanamalarım sonra. Şuan bile karnıma baskı yapmamaya çalışıyorum.

Kanama herşeyden olabiliyor.
Vajina ağzı hassaslaşması
Rahim etrafı damar çatlaması
Bebekte olan sıkıntı....

Bebekte sorun yoksa takılma hiç.

Canım ben de 15 16lı haftalarda kanama geçirdim. Gece yarıları hep aynı saatlerde oluyordu. Progestan hap kullandım Bi ay boyunca. İğnesini de vuruldum 5 tane. Yeri geldi serum da aldım. Magnezyum desteği verdi Bi doktor.
Ama bana en iyi gelen şey şu oldu
Başka bi doktora gitmiştik. Dedi ki yat uzan. Rahmine baskı yapma. Dinlen. Ayakta 15 dk dan fazla durma. Bulaşık yıkarken bile 15 dk geçtiyse elini yıkar bırakır Bi saat sonra yapmaya devam ederdim. Eşimle de cinsel ilişkiye ara verdik Bi ay kadar. Çok şükür geçti kanamalarım sonra. Şuan bile karnıma baskı yapmamaya çalışıyorum.

Kanama herşeyden olabiliyor.
Vajina ağzı hassaslaşması
Rahim etrafı damar çatlaması
Bebekte olan sıkıntı....

Bebekte sorun yoksa takılma hiç.
Aynen canim bende devamli dinleniyorum, ne kadar surdu kanaman , cok fazla varmiydi , ben endisleniyorum malesef aklim hep orda..Allahim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin

Aynen canim bende devamli dinleniyorum, ne kadar surdu kanaman , cok fazla varmiydi , ben endisleniyorum malesef aklim hep orda..Allahim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin

Kanamam çok az oluyordu. Bir peçete kadar. Ama sürekli olmazı tedirgin etti bizi de. Nedenini bulamıyorlardı çünkü. Kistim oluştu hamilelikte. Ondan diyen vardı.Rahim çevresi yüzünden oldu diyen vardı. Bi netlik yoktu yani. Çok şükür şuan yok ama. İnşallah sen de dinlen bol bol geçer. Ayaklarını yukarı kaldır dinlenirken. Yastık koy ayaklarının altına. Ayakta uzun süre durma

Banada enfeksiondan olabilir denildi yoksa rahimde bebekte endiselenecek bisey yok denildi, aynen bende de pecete kadar..

Back
X