Erkek gibi duruyor hayırlı olsunKizlar bugün 11 haftalık olduk. Ultrason görüntümüz de burada. Cinsiyet tahminlerinizi rica ediyorum
Teşekkür ederim inşallahErkek gibi duruyor hayırlı olsun
Yaaa 11 haftada bu kadar görünüyor mu bende bu hafta 10 haftalığım haftaya 11 haftalık olacam doktora gidecem gidince böyle görebilir miyim acaba çok heyecan yaptımKizlar bugün 11 haftalık olduk. Ultrason görüntümüz de burada. Cinsiyet tahminlerinizi rica ediyorum
Perinatologlar daha erken görebiliyorlar sanırım canım benim doktorum öyleydi gerçekten görmüştür umarım darısı senin başınaYaaa 11 haftada bu kadar görünüyor mu bende bu hafta 10 haftalığım haftaya 11 haftalık olacam doktora gidecem gidince böyle görebilir miyim acaba çok heyecan yaptım
Ayy çok teşekkür ederim canım inşallahBende erkek gibi diyeceğim
Teşekkür ederim ya ben 7 kez ultrasona girdim hepsinde de sadece kalp atışını gösterdiler şöyle bebek olarak göremedim bi tabi daha küçükPerinatologlar daha erken görebiliyorlar sanırım canım benim doktorum öyleydi gerçekten görmüştür umarım darısı senin başına
Evet daha çok küçük ilerleyen zamanlarda görürsün inşallahTeşekkür ederim ya ben 7 kez ultrasona girdim hepsinde de sadece kalp atışını gösterdiler şöyle bebek olarak göremedim bi tabi daha küçük
Bu arada haftamız aynıAyy çok teşekkür ederim canım inşallah
Aslında günlerimiz de aynı bugün 11+5 oldum bugün ve diğer kontrolüm de 19 AğustosBu arada haftamız aynı
Bende 11+5 im.
18.agustos randevum var. Belki öğrenirim cinsiyeti inşallah
İnşallah canım.Aslında günlerimiz de aynı bugün 11+5 oldum bugün ve diğer kontrolüm de 19 Ağustosinşallah cinsiyeti tekrardan aynı söyler genelde doktorlar 14 haftadan önce söylemiyormus ama bizimkisi biz sormadan söyleyince şaşırdık haliyle umutlandik şimdi inşallah değişmez cinsiyet
Yaz canım inşallah seninkini de söyler doktorİnşallah canım.
Benim 3. Gebeliğim. Ama uzun aradan sonra olunca heyecanlı oluyormuş
Cinsiyet öğrenince mutlaka yazarım bende hayırlısı bakalım
Cinsiyet tahmini yapan takvimlerden hesaplattiinmi hiç. Orada ne çıkıyor? Çin takvimi Rus takvimi vs.Yaz canım inşallah seninkini de söyler doktorevet çok heyecanlı benimki de ilk olduğundan sürekli bir merak var
Evet hesaplattim erkek çıkıyor insan meraktan yine bakıyorCinsiyet tahmini yapan takvimlerden hesaplattiinmi hiç. Orada ne çıkıyor? Çin takvimi Rus takvimi vs.
Aslında inanmamak lazım ama işte merak
Benimde erkek çıkıyor hepsinde.Evet hesaplattim erkek çıkıyor insan meraktan yine bakıyorsenin ne çıktı
İnşallah sağlıklı olsunlar da tabi benim gönlümden geçen de erkekBenimde erkek çıkıyor hepsinde.
Bir hafta sonra öğrenirim inşallah gösterirse.
Hayırlısı neyse o olsun ama iki kızım var , değişik olursa da güzel olur. Bakalım
Yok hiç bulantım olmadı canım sıfır. Çok şükür.İnşallah sağlıklı olsunlar da tabi benim gönlümden geçen de erkekbulantıların falan nasıl zorladı mi seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?