Merhaba canım hayırlı olsun. Benim de kontrolüm dündü doktor alınmasi lazım dedi çok sorunluymus kalbi beyni bugün ilaçla düşürülecek. İnşallah seninki sağlıkla ilerlerMrb canım, haber ver demiştin. 90% erkeğe benziyor dedi doktor.
Bakacaz artık degismezse
Yaaaa çok üzüldüm gerçekten.Merhaba canım hayırlı olsun. Benim de kontrolüm dündü doktor alınmasi lazım dedi çok sorunluymus kalbi beyni bugün ilaçla düşürülecek. İnşallah seninki sağlıkla ilerler
Sağol canım inşallahYaaaa çok üzüldüm gerçekten.
Allah sabır versin canım. Bukadar hafta alismisken çok üzücü bı durum.
Olsun bebeğin açısından düşün acı çekmektense böyle olması hayırlı.
BiRdaha olur bebeğin inşallah en kısa zamanda.
Kiz içimden gecti bi anda bakarken...sonucu yaz bize olur mu8+1 gunluk olduk acaba bizede tahmin yaparmisiniz yapabilen arkadaşlar
Değişmez merak etmeMrb canım, haber ver demiştin. 90% erkeğe benziyor dedi doktor.
Bakacaz artık degismezse
Buna çok üzüldümMerhaba canım hayırlı olsun. Benim de kontrolüm dündü doktor alınmasi lazım dedi çok sorunluymus kalbi beyni bugün ilaçla düşürülecek. İnşallah seninki sağlıkla ilerler
Hayırlısı olsun canım. Ama bence çok erken ikinci içinDeğişmez merak etmebenimde bi oğlum var 9 aylik bi de kardeş istiyoruz yanına ama bakalım allahim saglicakla nasip edecek mi?
Inşallah hayırlısı olur canim...zaten gecen gün lerde bi kez ertesi gün hapi ictim bi daha tovbe dedimHayırlısı olsun canım. Ama bence çok erken ikinci için. İki yaşına felan gelsin oğlun önce. Bekle derim. Çünkü iki yaş sendromu çok yorucu geciyor . Daha Çiş eğitimi vs .
Zehracim cinsiyet belli oldumu? Haber ver lütfenAmin inşallah canım3 kız annesiyim hayırlısı olsun nasıl tahmin ettin bacak arasında pipi var gibime geldi
Benimki de öyleymiş trizomi 18 ya da 21 olacak kesin dedi doktor kalbinde çok fazla kaçak varmış. Beyninde de boşluk çok fazla yani alobar holoprosensefali dedi doktor. İlk bebegimdi gittik gömdük. Her şeyi belliydi.16 haftalık olacaktı bu hafta ama çok hastaydı. Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelişsin yeni hamileliklerimiz inşallahBuna çok üzüldümama üzülme allah büyüktür....ben de 21 haftalik bebeğimi aldırdım fetal dna testinden ve amniyosivisindan sonra... cok hastaydı...trizomi 21 ve trizomi18
Benimki de öyleymiş trizomi 18 ya da 21 olacak kesin dedi doktor kalbinde çok fazla kaçak varmış. Beyninde de boşluk çok fazla yani alobar holoprosensefali dedi doktor. İlk bebegimdi gittik gömdük. Her şeyi belliydi.16 haftalık olacaktı bu hafta ama çok hastaydı. Hayırlısı
Canim üzülme yeniden hamile kalirsin..ben o bebekten sonra yine hamile kaldim ve saglicakla bi oğlum oldu suan 9 aylık....emin ol seninde 2. Bebeğin saglikli olacak...bu arada ben 76 dogumluyum ve 42 yaşında evlendim..ben bu yasta saglikli dogum yaptiysam sende yaparsın muhtemelen sen benden küçüksünBenimki de öyleymiş trizomi 18 ya da 21 olacak kesin dedi doktor kalbinde çok fazla kaçak varmış. Beyninde de boşluk çok fazla yani alobar holoprosensefali dedi doktor. İlk bebegimdi gittik gömdük. Her şeyi belliydi.16 haftalık olacaktı bu hafta ama çok hastaydı. Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelişsin yeni hamileliklerimiz inşallah
Allah bağışlasın inşallah oglunuzuÜzülme yine olur ve emin ol
Canim üzülme yeniden hamile kalirsin..ben o bebekten sonra yine hamile kaldim ve saglicakla bi oğlum oldu suan 9 aylık....emin ol seninde 2. Bebeğin saglikli olacak...bu arada ben 76 dogumluyum ve 42 yaşında evlendim..ben bu yasta saglikli dogum yaptiysam sende yaparsın muhtemelen sen benden küçüksün
Cok uzun bi zaman olmadi...biliyorsundur ilk bebek normal doğumla alindi....dr 4 ay kadar korunun dedi..vücut kendini toplasin dedi bide benim yasta buyuk haliyleAllah bağışlasın inşallah oglunuzuinşallah benim de sağlıklı bir çocuğum olur ne kadar sonra hamile kaldın peki canım uzun sürdü mü
Bu arada cok teşekkür ederim hepimizin evladını allahim bağışlasın..insallah senden de guzel haberler bekliyorumCok uzun bi zaman olmadi...biliyorsundur ilk bebek normal doğumla alindi....dr 4 ay kadar korunun dedi..vücut kendini toplasin dedi bide benim yasta buyuk haliylesonra korunmayi bıraktım ovulasyan testini duydum bi arkadasimdan aldim ve kullandim..yumurtlama donemlerimi takip ettim...sonrasinda toplamda korunmadan sonra 6. Ayim doldu ve hamile kaldığımı öğrendim
Rica etsem bana da yorum yapar mısınızzzKizlar bugün 11 haftalık olduk. Ultrason görüntümüz de burada. Cinsiyet tahminlerinizi rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?