11 haftalık cinsiyet tahmini

Mrb canım, haber ver demiştin. 90% erkeğe benziyor dedi doktor.
Bakacaz artık degismezse
Merhaba canım hayırlı olsun. Benim de kontrolüm dündü doktor alınmasi lazım dedi çok sorunluymus kalbi beyni bugün ilaçla düşürülecek. İnşallah seninki sağlıkla ilerler

Merhaba canım hayırlı olsun. Benim de kontrolüm dündü doktor alınmasi lazım dedi çok sorunluymus kalbi beyni bugün ilaçla düşürülecek. İnşallah seninki sağlıkla ilerler
Yaaaa çok üzüldüm gerçekten.
Allah sabır versin canım. Bukadar hafta alismisken çok üzücü bı durum.
Olsun bebeğin açısından düşün acı çekmektense böyle olması hayırlı.
BiRdaha olur bebeğin inşallah en kısa zamanda.

Sağol canım inşallah

Buna çok üzüldüm ama üzülme allah büyüktür....ben de 21 haftalik bebeğimi aldırdım fetal dna testinden ve amniyosivisindan sonra... cok hastaydı...trizomi 21 ve trizomi18

Değişmez merak etme benimde bi oğlum var 9 aylik bi de kardeş istiyoruz yanına ama bakalım allahim saglicakla nasip edecek mi?
Hayırlısı olsun canım. Ama bence çok erken ikinci için . İki yaşına felan gelsin oğlun önce. Bekle derim. Çünkü iki yaş sendromu çok yorucu geciyor . Daha Çiş eğitimi vs .

Hayırlısı olsun canım. Ama bence çok erken ikinci için . İki yaşına felan gelsin oğlun önce. Bekle derim. Çünkü iki yaş sendromu çok yorucu geciyor . Daha Çiş eğitimi vs .
Inşallah hayırlısı olur canim...zaten gecen gün lerde bi kez ertesi gün hapi ictim bi daha tovbe dedim
Amin inşallah canım 3 kız annesiyim hayırlısı olsun nasıl tahmin ettin bacak arasında pipi var gibime geldi
Zehracim cinsiyet belli oldumu? Haber ver lütfen

Buna çok üzüldüm ama üzülme allah büyüktür....ben de 21 haftalik bebeğimi aldırdım fetal dna testinden ve amniyosivisindan sonra... cok hastaydı...trizomi 21 ve trizomi18
Benimki de öyleymiş trizomi 18 ya da 21 olacak kesin dedi doktor kalbinde çok fazla kaçak varmış. Beyninde de boşluk çok fazla yani alobar holoprosensefali dedi doktor. İlk bebegimdi gittik gömdük. Her şeyi belliydi.16 haftalık olacaktı bu hafta ama çok hastaydı. Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelişsin yeni hamileliklerimiz inşallah

Üzülme yine olur ve emin ol

Canim üzülme yeniden hamile kalirsin..ben o bebekten sonra yine hamile kaldim ve saglicakla bi oğlum oldu suan 9 aylık....emin ol seninde 2. Bebeğin saglikli olacak...bu arada ben 76 dogumluyum ve 42 yaşında evlendim..ben bu yasta saglikli dogum yaptiysam sende yaparsın muhtemelen sen benden küçüksün

Allah bağışlasın inşallah oglunuzu inşallah benim de sağlıklı bir çocuğum olur ne kadar sonra hamile kaldın peki canım uzun sürdü mü

Allah bağışlasın inşallah oglunuzu inşallah benim de sağlıklı bir çocuğum olur ne kadar sonra hamile kaldın peki canım uzun sürdü mü
Cok uzun bi zaman olmadi...biliyorsundur ilk bebek normal doğumla alindi....dr 4 ay kadar korunun dedi..vücut kendini toplasin dedi bide benim yasta buyuk haliyle sonra korunmayi bıraktım ovulasyan testini duydum bi arkadasimdan aldim ve kullandim..yumurtlama donemlerimi takip ettim...sonrasinda toplamda korunmadan sonra 6. Ayim doldu ve hamile kaldığımı öğrendim

Bu arada cok teşekkür ederim hepimizin evladını allahim bağışlasın..insallah senden de guzel haberler bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…