11 haftalık hamileler

Bseetn58

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2023
68
18
18
27
Kızlar selam 11+2 olduk bugün çok şükür 8. Haftada bebeğin kalp atışını duymuştuk sonra 12. Haftada randevum var ama endişeliyim uzun süredir görmediğim için herşey yolundamı merak ediyorum 10. Hafta sonlarına göre mide bulantım azaltım çok nadir tiksinme oluyor karnımda herhang bir belirginlik vs yok benim var diyebileceğim yani bu duyguyu yaşayan oldumu yada belirti yaşamayan vs 11. Hafta çok zor sanırım 12. Hafta gelsede Allahın iziniyle görsem diyorum🥹

Evet 4 hafta uzun bi süre oluyo hiçbir şey belirgin olmadığı için 😊 ben de normalde özele gidiyodum 10.haftada bi devlet hastanesinden de randevu aldım içim rahat etmemişti. Belirtilerin azalması normal ben hatta hiç belirti yaşamadım baştan beri, karnının belirgin olması için de çok erken. Herhangi bir anormal durum yoksa bekleyebilirsin 12.haftayı çok bir şey kalmamış zaten

Evet 4 hafta uzun bi süre oluyo hiçbir şey belirgin olmadığı için 😊 ben de normalde özele gidiyodum 10.haftada bi devlet hastanesinden de randevu aldım içim rahat etmemişti. Belirtilerin azalması normal ben hatta hiç belirti yaşamadım baştan beri, karnının belirgin olması için de çok erken. Herhangi bir anormal durum yoksa bekleyebilirsin 12.haftayı çok bir şey kalmamış zaten
İnsan korkuyor belirti olmamasıda endişe veriyor bazen rahim de kasıktada bişey hissetmiyorum karnım öyle belirgin bişey yok ama bazıları görüyprım kocaman karnı var şaşırıyorum😄

Back
X