Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
11 haftasinda erkek denipte cinsiyeti sonradan deyisen oldumu?
Arkadaslar ocakta ins ultrasona tekrar gidicem ama o zamana kadar merak etmemek elde degil.
Benim bebis 11 haftalik doktor 80-90% erkek dedi.Sizce degisme olasiligi varmi
cevaplarinizi merakla bekliyorum
Arkadaslar ocakta ins ultrasona tekrar gidicem ama o zamana kadar merak etmemek elde degil.
11 haftalıkken %80 lerde tahmin yürütmesi güzel olmuş bence erkenden öğrenmiş olmuşsun,bende 12 haftalıkken gitmiş olucam bir dahaki muayeneye belki benim dr da cinsiyetle ilgili bişeyler söyler:)
canım maşallah 12 haftalık olmuşsunuz bile
erkek dediyse doktor ki gönlünde onu istiyor zaten, değişme şansı çok çok az.. çünkü erkek bebekler çok çabuk gösteriyorlar.
hadi hakkında hayırlısı olsun canım.
canım maşallah 12 haftalık olmuşsunuz bile
erkek dediyse doktor ki gönlünde onu istiyor zaten, değişme şansı çok çok az.. çünkü erkek bebekler çok çabuk gösteriyorlar.
hadi hakkında hayırlısı olsun canım.
11 haftalıkken %80 lerde tahmin yürütmesi güzel olmuş bence erkenden öğrenmiş olmuşsun,bende 12 haftalıkken gitmiş olucam bir dahaki muayeneye belki benim dr da cinsiyetle ilgili bişeyler söyler:)
benım 12.haftada 2lı test zamanı erkek demsıtı dr ultrason cihazı gelsımıstı yanılmada olmadı ama bazen göbek bagını erkeklık organı sanıp yanılabılıyorlar eger ultrasonu gelısmısse detayl ıtıpıyse dogrudur
Benim görümcemin farklı bir durum olmuştu. Ona kız bebek dendi bir sonraki gidişinde erkek olduğunu öğrendiler. Ama kaç haftalıktı onu hatırlamıyorum. Hayırlısı olsun, sağlıklı olsun inşallah :)