• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

hayirli olsun canim ya :) ben bikini de giymedim simdiye dek mini de :) yani icimdede degil aslinda onlar. ama insallaah bende kapinicam bu yazdan sonra düsünüyorum bende ama bakalim :)

bende giymedim ne mini ne bikini :1: hiçte istemedim hakkaten giyiyim diye bakmadım.. benim için dünyanın en rahat şeyi jean :1: kendimi mutlu huzurlu hissediyorum içinde :D

bende giymedim ne mini ne bikini :1: hiçte istemedim hakkaten giyiyim diye bakmadım.. benim için dünyanın en rahat şeyi jean :1: kendimi mutlu huzurlu hissediyorum içinde :D

:1: bencede ya. etek de cok seviyorum ama ben :1: tabi uzun giyiyorum onu da malum ben pek oturup kalkerken dikkat eden biri degilim :D

17:00a kadar pofuyu bekleyeyim sonra yayınlamak zorundayım tabloyu hatunlar. Pofunun cuma skorunu pazartesi yayınlayabilirim

Pofuyu pazartesi eklerim artık.
Kızlar cumadan cumaya hesaplanıyor kilo farkı bilginiz olsun. Sadece gülüm bir önceki hafta tatilde olduğu için pazartesiden cumaya hesaplandı.
Hepinize güzel haftasonları

$8hafta2.webp

ben de kapalı değilim canım.bu düşünceye iten seni neden ne. Yani nerden geldi aklına eşin mı iştedi ya da eşin ne diyor bu duruma.
canım aklıma birden bire geldi bişeyden etkilenerek vermedim bu kararı ben inanılmazbir şekilde kendimi kapanmayı isterken buldum,eşim sana kapan veya kapanma demiyorum diyor sadece iyi düşün sonrada açılmanı istemem diyor ve çok haklı
canım bundan emin olman gerekli. Yani seni kınada açık düğünde kapalı görmeleri sana bi yarar sağlamayacak.ve gerçekten kapanmayı istesen yani bundan emin olsan bi tarih koyarak kapanmazdın diye düşünüyorum

kınada zaten görümcem kapalı olduğu için otelde uçan sineğin bile dişi olmasını istedi o yüzden kınada kadınlar açık olsun dedi:1: şimdi kalkıp ben kapalı olursam abes kaçıcak tarihte neden koyuyorum temmuz23 te biz tatil için otellimizi tuttuk ve parasını ödedik ama yanlış anlamayın böyle bir düşüncem varken kalkıpta bikinide giymem yani yarın çarşıda fiyat araştırmasına gidicem bir bütçe çıkarıcam bu iş için

ben de kapalı değilim canım.bu düşünceye iten seni neden ne. Yani nerden geldi aklına eşin mı iştedi ya da eşin ne diyor bu duruma.

canım bundan emin olman gerekli. Yani seni kınada açık düğünde kapalı görmeleri sana bi yarar sağlamayacak.ve gerçekten kapanmayı istesen yani bundan emin olsan bi tarih koyarak kapanmazdın diye düşünüyorum

pofuyu pazartesi eklerim artık.
Kızlar cumadan cumaya hesaplanıyor kilo farkı bilginiz olsun. Sadece gülüm bir önceki hafta tatilde olduğu için pazartesiden cumaya hesaplandı.

Eki Görüntüle 708142

uff ya bende 1 ileri 1 geri:19::19:

Pofuyu pazartesi eklerim artık.

Eki Görüntüle 708142

eline sağlık canım topu topu 2 kg vermişim onun da 1 kg ı bu hafta gitmiş:9: :9:

haha benimde 2,6 kg ve 1 kg su bu hafta :) ama güvenmiyorum bugünki kiloma.. çünkü dediğim gibi dün akşam yemek yememiştim vede çok ter atmıştım ondan olabilir. yemeyle beraber geri gelmiş olabilir..

p.tesi ola hayrolaaa :))

Canım bunu neden yarışma olarak görüyorsun ki ben şahsen birbirimize olan sorumluluğumuz olarak görüyorum. Hep beraber bir yola çıktık yediğimize dikkat edip kilo vereceğiz dedik bu yüzden de birbirimize karşı sorumluyuz bence. Yarışma diye kendi kendini bunaltmışsın sen bence:50:
bencede evet öyle oldu :50:
canım bu hafta başından beri içimde aklımda kapanma isteği var ama hiç başka bişey düşünemez oldum ama kafamdada tam olarak oturtmaya çalışıyorum her konuda tamam demem lazım ama sanırım olumlu yolda ilerliyor bu düşünce,iş yerinde belki biraz sıkıntı yaşayabilirim personel müdürlüğünle görüştüm böyle bir düşüncem var diye yasak değil ama sadece çalışanlar tarafından yadırganırsın dedi bununla sanırım başaçıkabilirim . Kızlar bu yüzdem kafam biraz dağınık hafta sonu toparlamaya çalışıcam

canım bu hafta başından beri içimde aklımda kapanma isteği var ama hiç başka bişey düşünemez oldum ama kafamdada tam olarak oturtmaya çalışıyorum her konuda tamam demem lazım ama sanırım olumlu yolda ilerliyor bu düşünce,iş yerinde belki biraz sıkıntı yaşayabilirim personel müdürlüğünle görüştüm böyle bir düşüncem var diye yasak değil ama sadece çalışanlar tarafından yadırganırsın dedi bununla sanırım başaçıkabilirim . Kızlar bu yüzdem kafam biraz dağınık hafta sonu toparlamaya çalışıcam.

ARANIZDA KAPALI OLAN VARMI

ben kapalıyım canım bende zamanında minimi giydim hevesimi aldım kapanmak herşeyin bitişi değildir bunu sakın böyle olrak görmeyin kesinlikle ben kapalıyım ama sınırı aşmadıkca makyajımıda yapıyorum ojemide sürüyorum herşeyin bi sınırı var bunlara uyuldukça zamanla alışıyosun gerçekten mesela ben hiç pantolon gymem evde balkonda falan giyerim rahat edemem dışarda ya diz hizasında etek yada uzun bi etek ve hepside zevkime uygundur herkes bayılır

Ne bileyim kapanmak büyük sorumluluk. Benim aklımın ucundan geçmez mesela. Zaten adliyelerde duruşmalarda büyük problem olurdu. Gereği gibi yaşayıp da huzur da bulacaksan on numara beş yıldız olur. Ben de kilo aldığımdan beri minilerden bikinilerden uzak duruyorum bi eksikliğini hissetmedim. İşte sadece kafayı kapatmakla bitmiyo ya o büyük sorumluluk işte. Oturmana kalkmana gittiğin yere daha çok özen göstermen gerekecek. Kaldıracaksan kapan arkadaşım, huzuru böyle bulacaksan mesele yok düşünme bu kadar Mervecim.

Dilvin canimmmm ben geldim kilo aldi basini gidio benide alin araniza bende size arkadas oliim olurmu:)

canım bu hafta başından beri içimde aklımda kapanma isteği var ama hiç başka bişey düşünemez oldum ama kafamdada tam olarak oturtmaya çalışıyorum her konuda tamam demem lazım ama sanırım olumlu yolda ilerliyor bu düşünce,iş yerinde belki biraz sıkıntı yaşayabilirim personel müdürlüğünle görüştüm böyle bir düşüncem var diye yasak değil ama sadece çalışanlar tarafından yadırganırsın dedi bununla sanırım başaçıkabilirim . Kızlar bu yüzdem kafam biraz dağınık hafta sonu toparlamaya çalışıcam

Ben kapalıyım tatlım hemde 8/9 senedir kapalıyım:)

Son düzenleme:
canım ben kapalı değilim... kapanabilirdim belki ama bunu yapıcaksan bütün gerekleriyle yapman gerektiğine inanıyorum.. bunu yapmak içinde yeterince bilgim yok ve becerebilceğimide sanmıyorum o yüzden cesaret edemezdim.. eğerki sen bu işi yapabilirim diyosan neden olmasın hatta çok güzel olur.. bunu içtenlikle söylüyorum . . oysa benim mezhebimdeki insanların farklı düşündüğünü sanarlar :44:

yani kapancaksanda kafası kapalı ama kısacık daracık tişörtler giyen daracık kot pantolon giyen full makyaj yapanlardan olma lütfen çok sinirime dokunuyolar...
Çok doğru diyorsun bi kapalı olarak bazı şeylere dikkat etmek lazım diye düşünüyorum kafayı kapatıp başka yerleri meydana saçmanın alemi yok iç bi manası yok o zaman diye düşünüyorum çok doğru diyorsun:)
canım bu hafta başından beri içimde aklımda kapanma isteği var ama hiç başka bişey düşünemez oldum ama kafamdada tam olarak oturtmaya çalışıyorum her konuda tamam demem lazım ama sanırım olumlu yolda ilerliyor bu düşünce,iş yerinde belki biraz sıkıntı yaşayabilirim personel müdürlüğünle görüştüm böyle bir düşüncem var diye yasak değil ama sadece çalışanlar tarafından yadırganırsın dedi bununla sanırım başaçıkabilirim . Kızlar bu yüzdem kafam biraz dağınık hafta sonu toparlamaya çalışıcam.

ARANIZDA KAPALI OLAN VARMI
Ben kapalıyım tatlım kararın senin için hayırlı olur inşallah tatlım hayırlı olsun:)

İyi akşamlar arkadaşlar.
bugün neler yediğimi yazayım. Sabah 1 bardak süt içtim. 1 haşlanmış yumurtave 2 dilim hindi salam yedim. Öğlen 6 tane köfte yedim. akşam yemeği olarak da yulaf kepeği ve yoğurt yiyorum. İçine çok az miktarda toz tatlandırıcı koydum, çay kaşığının ucuyla. Tatlı yiyomuşum gibi oldu unutmuşum şeker tadını :)

bugün yemeği çok abarttım

2 haşlama yumurta yedim
1 dilim ekmek yedi yoğurt yedim büyük bi kase
mini pop kek 1 tane
1 bebelac
bol bol bol leblebi

öğlede zaten 1 tabak kızartma yemiştim

şu hale bakın utanıyorum resmen

bugün yemeği çok abarttım

2 haşlama yumurta yedim
1 dilim ekmek yedi yoğurt yedim büyük bi kase
mini pop kek 1 tane
1 bebelac
bol bol bol leblebi

öğlede zaten 1 tabak kızartma yemiştim

şu hale bakın utanıyorum resmen

Gulum her seyi anladim ama su bebelaci neden yedin anlamadim :9:

Öğle yemeğim: 1kase yağsız sütle nesfit,200 gr Light meyveli yoğurt
İkindi misafirlikteydim: 2kaşık etli pilav,2sarma,1kaşık da Amerikan salatası ve ayran
Akşam:2kaşık pilav,1kase yoğurt çorbası, 1kase nesfit

Back
X