• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

kızlar dün dişim çok kötü ağrıdı ağlarken uyuya kalmışım :( ilaçta fayda etmiyo canım bişey istemiyo zorla bişeyler atıştırıyorum

Ogle yemegim: 1 avuc yaban mersini, 20tane taze tuzsuz yer fistigi, iki kuru kayisi, 1 avuc leblebi

diş ağrısı çok kötü en beter ağrılardan biri

aynen canım evet :(
kızlar 1 kepekli sandviç yedim annemle akşam yemeği olarak ama küçük değildi 400 karoli kadar toplam şimdi eve gidince ip atlıycam. anneler günü için benim hediyem hazır kızlar çok güzel bi yüzük aldım altın ve haberi yok mızmız günümdeyim zaten bugün. bi reklam var en güzel benim annem diye bende diyorum ki en güzel anne bende ama hediye alamadım diye surat asıyorum sahte rol kesiyorum :D
vee yarın sabah kahvaltıyı ben hazırlıycam bişey alamadım bari kahvaltı hazırlayayım dedim tamam dedi trabzonumuzun kuymağını yapıp masayı süsliyip yüzük kutusunu da önüne koyucam hep birlikte anneme sarılıcaz bu yıl ki planım bu :16:

aynen canım evet :(
kızlar 1 kepekli sandviç yedim annemle akşam yemeği olarak ama küçük değildi 400 karoli kadar toplam şimdi eve gidince ip atlıycam. anneler günü için benim hediyem hazır kızlar çok güzel bi yüzük aldım altın ve haberi yok mızmız günümdeyim zaten bugün. bi reklam var en güzel benim annem diye bende diyorum ki en güzel anne bende ama hediye alamadım diye surat asıyorum sahte rol kesiyorum :D
vee yarın sabah kahvaltıyı ben hazırlıycam bişey alamadım bari kahvaltı hazırlayayım dedim tamam dedi trabzonmuzun kuymağını yapıp masayı süsliyip yüzük kutusunu da önüne koyucam hep birlikte anneme sarılıcaz übu yıl ki planım bu :16:

canım çok güzel bi plan bayıldım annen de çok sevinecek. ben annemden uzaktayım bir şey alamadım kendimi çok kötü hissediyorum. aslında alacaktım ınternetten güzel bir hediye ama alacağım şeylerin kargosu bizim köye gitmiyormuş.trabzona gidiyor ama bizim ilçeye internetten gitmiyor kargo.dün o kadar uğraştım olmadı.suya düştü planım

canım çok güzel bi plan bayıldım annen de çok sevinecek. ben annemden uzaktayım bir şey alamadım kendimi çok kötü hissediyorum. aslında alacaktım ınternetten güzel bir hediye ama alacağım şeylerin kargosu bizim köye gitmiyormuş.trabzona gidiyor ama bizim ilçeye internetten gitmiyor kargo.dün o kadar uğraştım olmadı.suya düştü planım

canım benim üzüldüm ama olsun annen onu sevdiğini biliyor zaten anneler bişey istemezki sende biliyorsun :) bi arayıp şöyle samimi bir konuşma yeter :) kuzum bişey sorucam ya atölyede kızlar benden trabzon yöremize uygun bişey yapmamı istiyorlar lazlığını göster dediler :9: laz böreği yapıcaktım şetbetli tatlı biliyorsun ama nasıl götürücem götüremem :( pogaca gibi ne ne yapabilrim trabzona uygun

canım benim üzüldüm ama olsun annen onu sevdiğini biliyor zaten anneler bişey istemezki sende biliyorsun :) bi arayıp şöyle samimi bir konuşma yeter :) kuzum bişey sorucam ya atölyede kızlar benden trabzon yöremize uygun bişey yapmamı istiyorlar lazlığını göster dediler :9: laz böreği yapıcaktım şetbetli tatlı biliyorsun ama nasıl götürücem götüremem :( pogaca gibi ne ne yapabilrim trabzona uygun

canım bilirsin belki Trabzon oyle hamur işine pek yatkın değildir daha çok sebze ağırlıklıdır.boğaça gibi bir şey bilmiyorum sadece bazlama biliyorum ama oda sıcacık ve tereyağıyla yenir.

canım bilirsin belki Trabzon oyle hamur işine pek yatkın değildir daha çok sebze ağırlıklıdır.boğaça gibi bir şey bilmiyorum sadece bazlama biliyorum ama oda sıcacık ve tereyağıyla yenir.

aklıma sadece bazlama ,evde ekmek ve mısır ekmeği geliyor hamur işi olarak

bende öyle düşündüm düşündüm aklıma gelmedi ondan sordum ya :( bende bişeyler yapıcam belki laz böreği yaparım güzel oluyodur eminim

kete yap canım ama trabzona özgü değil.gümüşhane bayburta özgü

canım onu annem eve yapıcakmış zaten gerek yok ya laz böreği yada baya bi hamur yoğurucam birazını örgü börek birazını gül börek yani değişik değişik şekil vericem inat ettim beğenicekler ve değişik olucak :D

Bende koca kahve makinasini saklamak icin can cekistim resmen evde gunlerdir. Sabah olsa da versem. Bende kahvalti hazirliycam ama bizim ailecek pek istahimiz yok o yuzden gidip simit alicam sabah en cok onu sever bizimki :)

Bende koca kahve makinasini saklamak icin can cekistim resmen evde gunlerdir. Sabah olsa da versem. Bende kahvalti hazirliycam ama bizim ailecek pek istahimiz yok o yuzden gidip simit alicam sabah en cok onu sever bizimki :)
bende yumurtali ekmek kızartması trabzon kuymağı ve kahvaltı hazırlıycam yarın ay çok heyecan yaptım ha :D
hiç evde yapmadım ama laz böreğine bayılırım.baklavadan daha çok severim o tatlıyı

valla dediğim gibi değişik değişik pogaca yapıcam benim sirkeli bi hamurum var çok güzel oluyo ondan yapıcam trabzonlu birinden almıştım bulabilirsem tabi tarifi :D

Back
X