Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende sen gibiyim kız bana da söyle nasıl yapılıyor bende ezberliyom![]()
forum ayarlarindan yapiliyor canim "standart editör-toolbar " i seciceksin orda seceneklerden![]()
yapamadım ya forum ayarlarına nerden girilıyor
forum ayarlarindan yapiliyor canim "standart editör-toolbar " i seciceksin orda seceneklerden![]()
Bende yaptım oleyyyyyuppy sağol şekerim
![]()
oooo hoşgeldin canım.... nasılsın...
vay arkadas herkes dertliymis de kimsenin sesi cikmiyormus ya![]()
kızlar daha yeni geldim 5- 5 buçuk saat gezdim yagmur sıcağında pestilim çıktı ama o kadar çok yemedim gerçekten dişimden dolayı istemedi canım ama çoook fei halde şişim yaklaştı günümay baloncuğum sağol benide ezberleemekten kurtardın
dün görünmezlik ayarını yaptım ama bunu pek kaleye almamıştım
![]()
Ayyy bizim topik yine şişmişbenimde haftaya olacak tam sınav günü
![]()
bebeğim valla o kadar şişim ki su içince inanamadım aglamak istiyorum ya çünkü kilo vermiyorum evet ama her gün hareketimi aksatmadığım için baya sıkılaştım bu haldeyken birden bu göbeği görmek hiçte hoş değil
ama bi arkadaşımı gördüm baya kilo almış ondan fazla takmıyorum çünkü benim kilom normalsende gergin giricen sınavına
:18:
Regl iken o göbek olayına çok pis sinir oluyorumiçime çekemiyrm ya hamile gibi dolaniyrm
Valla bn şimdiden gerginim suratim mayın tarlası gibi oldu:))
Ne yapıyonuz kızbende amma mrkliyim he :)))