• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

yapamadım ya forum ayarlarına nerden girilıyor

canim "kullanici kontrol paneli" diye bi sekme var ya en üstte oraya tikla, orda sol tarafta hesabim bölümüne gel, o bölümden "secenekleri düzenle" ye tikla asagi dogru in "mesaj editörü" bölümünden "standart editör " secenegini sec kaydet oldu bitti :34:

forum ayarlarindan yapiliyor canim "standart editör-toolbar " i seciceksin orda seceneklerden :1::16:

kızlar daha yeni geldim 5- 5 buçuk saat gezdim yagmur sıcağında pestilim çıktı ama o kadar çok yemedim gerçekten dişimden dolayı istemedi canım ama çoook fei halde şişim yaklaştı günüm :57: ay baloncuğum sağol benide ezberleemekten kurtardın :D dün görünmezlik ayarını yaptım ama bunu pek kaleye almamıştım :D:ssz:

kızlar daha yeni geldim 5- 5 buçuk saat gezdim yagmur sıcağında pestilim çıktı ama o kadar çok yemedim gerçekten dişimden dolayı istemedi canım ama çoook fei halde şişim yaklaştı günüm :57: ay baloncuğum sağol benide ezberleemekten kurtardın :D dün görünmezlik ayarını yaptım ama bunu pek kaleye almamıştım :D:ssz:

Ayyy bizim topik yine şişmiş :1: benimde haftaya olacak tam sınav günü :1:

Ayyy bizim topik yine şişmiş :1: benimde haftaya olacak tam sınav günü :1:

bebeğim valla o kadar şişim ki su içince inanamadım aglamak istiyorum ya çünkü kilo vermiyorum evet ama her gün hareketimi aksatmadığım için baya sıkılaştım bu haldeyken birden bu göbeği görmek hiçte hoş değil :D
ama bi arkadaşımı gördüm baya kilo almış ondan fazla takmıyorum çünkü benim kilom normal :D sende gergin giricen sınavına :D:18:

bebeğim valla o kadar şişim ki su içince inanamadım aglamak istiyorum ya çünkü kilo vermiyorum evet ama her gün hareketimi aksatmadığım için baya sıkılaştım bu haldeyken birden bu göbeği görmek hiçte hoş değil :D
ama bi arkadaşımı gördüm baya kilo almış ondan fazla takmıyorum çünkü benim kilom normal :D sende gergin giricen sınavına :D:18:

Regl iken o göbek olayına çok pis sinir oluyorum:1: içime çekemiyrm ya hamile gibi dolaniyrm :1:
Valla bn şimdiden gerginim suratim mayın tarlası gibi oldu:))

Regl iken o göbek olayına çok pis sinir oluyorum:1: içime çekemiyrm ya hamile gibi dolaniyrm :1:
Valla bn şimdiden gerginim suratim mayın tarlası gibi oldu:))

benimde harita gibi oldu memnun oldum matmazellll :40::29: bak yüzün için önerilerim varrrr :D
pirinç unu var ya hani bebeklere mama yaparlar ondan biraz çay tabağına koy lapa olana kadar gül suyu dök yüzünee maske gibi sür kurusun iyice yarım saat kadar sonra ılık suyla yıka miss gibi oluyo cildinnnnn :16:

Bugün gidip çılgınca alışveriş yapacağım hunharca makyaj malzemesi alıcam.
Resmen pimi çekilmiş bomba gibiyim kızlar şuan olmadık şeylere çemkirmek istiyorum.
Öğlen bir tavuk baget yedim derisiz bir de domates çorbası içtim. Yarın cuma tek dileğim artı çıkmamak böüüüüüü

Back
X