11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

kuzular günaydin:) sabah kahvaltim:yulaf kepeginden yapilmis yumurtasiz 2 adet krep , yarim salatalik, 1 ince dilim aksar peyniri, azicik beyaz peynir ve 1 tatli kasigi pekmez.
(öncekine göre daha cok yiyiorum kahvaltida cünkü artik normal sisteme vucut alissin diye ) :)

kuzular günaydin:) sabah kahvaltim:yulaf kepeginden yapilmis yumurtasiz 2 adet krep , yarim salatalik, 1 ince dilim aksar peyniri, azicik beyaz peynir ve 1 tatli kasigi pekmez.
(öncekine göre daha cok yiyiorum kahvaltida cünkü artik normal sisteme vucut alissin diye ) :)

ay bana yumurta demeyin ya noluuurrr artık yumurtayı şöyle keyifle yemek istiyorummm :(
kardeşimde her sbah yumurta yiyoo gözümün önünde ben yiyince kaşınıyorum yiyemiyorum :(
ben hep aynı yiyorum boncugum fakat yine ilaç alınca şiştim kaldım ödem topladım galiba :5:

chepuff
pofu
moonlin
burcu
nerdesiniz yaaaaaaaaaaaa

merve bıraktı burayı sanırsam faceye giriyor çünkü tatile gitmiş yanlış anlamadıysam

chepuff
pofu
moonlin
burcu
nerdesiniz yaaaaaaaaaaaa

merve bıraktı burayı sanırsam faceye giriyor çünkü tatile gitmiş yanlış anlamadıysam

burdayım tatlım..zamanım olmadı hiç net içn şuan aşırı yorgunum
sizler naptınız nasılsınız

kuzular aksam yemegim,
1 adet kücük kuru patlican dolmasi, 1 adet kücük kuru kirmizi biber dolmasi, 1 adet kücük kuru acur dolmasi :1: ama gercekten kücüktüler :1: 1 bardak ev yapimi ayran :)

sabah kahvaltım
1 yarım ekmek zar zor yedim acıkmamak için
2 dilim peynir domates salata
patates yedim yumurtya değmiş ondan inletti beni kaşıntıdan nerden bileyim yumurtalı oldugunu :50:

akşam yemeğim
1 dilim etli ekmek
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık zeytinyaglı yemek
1 kaşık pilav
3 kaşık cacık
1 avuç çerez
ve 5 bardak çay
fazla mı olmuş

kilo bildirimi
geçen hafta:51.4
güncel:52.0
not:ilaçlardan nefret ediyorum :50:

kızlar günaydın +600 ama benim karnım düp düz sanki hiç kilo almamışım gibi :D

Günaydın kızlarrrr:) dün çok yedim yaaa:( 1400caloriyi buldu:( bugün o yüzden kiloma hiç bakmadım bugün baya az yiyeceğim bide sporuma da gideceğim
Sabah kahvaltım: nesfit yağsız süt
Öğle: erik
Akşam: yağsız salata ve cacık yanında zero

Günaydın kızlarrrr:) dün çok yedim yaaa:( 1400caloriyi buldu:( bugün o yüzden kiloma hiç bakmadım bugün baya az yiyeceğim bide sporuma da gideceğim
Sabah kahvaltım: nesfit yağsız süt
Öğle: erik
Akşam: yağsız salata ve cacık yanında zero

ah kuzuum :) zero yok mu o zero nasil yapiyor mideni kim biliiirr

sağol bebeğim :nazar: değmez inşallah canım.düğüne kadar 58 olmak istiyordum ama olamayacak galiba.60 olsam bari.1 aydan az kaldı 58 olabilirmiyim acaba

eger bu kadar hizli giderse 58 küsürü görebilirsin bence :) ama spor yap canim en azindan inemesen de o kiloya o kiloda gibi durursun :)

Back
X