• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

kızlar bende malum günümdeyim oldum bugün :) şişliğim gitti ama 2 gündür bazı kutlamalarımız oluyo atölyede o yüzden çeşitlerin tadına bakıyorum ama sadece tadına bakıyorum fazla yemiyorum sonra bugünkü menümü yazayım 1 dilim kepekli kızarmış ekmek sonra 2 lokma reçelden alldım 3 tane peynir öğlen atölyede biraz simit yedim 3 lokma kadar sonra arkadaşımın nişanı vardı orda sadece 1 küçük açma yedim el kadar başka yemedim tuuttum kendimi :) eve geldim 1 küçük çorba tabağı kısır yedim haşlanmış 1 yaprak lahanayla şimdide dondurma yedim bugünlük bu kadar çünkü yediklerim kalorili şeyler :) sizin nasıl gününüz baya kaynatmışsınız ben olmayıncaaa

afiyet olsunnn :20:

İkindi ara öğünüm: neskafe ve 4tane Kurukayısı
Kuru kayısı çok yiyorum yani abur çubur yerdim önceden ztn bana kilo aldırmanda onlar oldu:( abur cuburu brakınca o isteğimi kuru karısıyla bastırıyorum:) kendime inanamıyorum ya 2haftadır hiç yemiyorum abur çubur ucundan bile yemiyorum:) kendime şaşıyorum:)

bende yemiyorum walla bravo bize.. kola bilem içmiyorum belki bir aydır ya bir ya iki bardak içmişimdir... çay sevmeyen ben çaydan vazgeçemez oldum :ssz:

Menü paylaşımı

Sabah kalkınca 1 koca bardak limonlu su

Kahvaltı
Domates,salatalik
Şekersiz çay
Biraz reçel
1 dilim kepekli ekmek
3 zeytin
Biraz peynir

Öğlen
2 kepekli ekmekden tost yapmıştim onu yedim

Ara