11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Akşam üstü latte içtim hiç bir şey yiyemedim. Eve yeni geldim, elimi yüzümü yıkadıım ve giydim pijamaları. Şu an size yataktan bildiriyorum çok açım :85::85: Yrn ay sonu eve ben gelemem bedenim gelir sadece. Belki giremem nete. Az önce tartıldım ve 74.3 çıktım. Yani benden cacık olmazmış. Uyuyiim de uçmalı yüzmeli rüyalar göriim, belki kilo veririm.

Akşam üstü latte içtim hiç bir şey yiyemedim. Eve yeni geldim, elimi yüzümü yıkadıım ve giydim pijamaları. Şu an size yataktan bildiriyorum çok açım :85::85: Yrn ay sonu eve ben gelemem bedenim gelir sadece. Belki giremem nete. Az önce tartıldım ve 74.3 çıktım. Yani benden cacık olmazmış. Uyuyiim de uçmalı yüzmeli rüyalar göriim, belki kilo veririm.
canım bozma moralını diyeceğim ama sabah ben kilo vermediğimi görürsem insallah diyeti bozmam:2:

Son düzenleme:
öyle bir şişlik ve karın ağrısı var ki :5: :5: tartıyı kırıcam haa 52.5 nee yaa 1 kilo 800 gram fazl :( regl olmadan önce 50.7 gramdım :5: :5:

günaydın arkadaşlarım

dilvincim o dönemde fazla çıkman normal sakın bozma çünkü dikkat edersen o dönemde daha fazla veriliyor

Günaydın kızlar,dilvin bnde 69 çıktım aynı durumdayız maalesef:((((

Kızlar bugün herkez bana kilosunu 1 e kadar özel msj olarak atsın ben listeyi yapıcam akşam yokkum işten sonra anneme gidicem akşam yapamam listeyi :34:

Bi bn miyim istanbullu ama :(

ben tokatlıyım ama istanbuldayım :)))

ya bıktım abi valla bıktım ya diyette olan birine niye zorla yedirirler ki hee niye yani anacım benim kilom benim hayatım benim vucudum sağaneeee hee sağaneeee !!!!!! arkadaşımın bekarlığa veda partisi yaptık kızlarla ordan ben işimde yükseldim onu kutlayalım diye çıkardılar beni yahu tamam çıktık ama zorla yedrdiler pastalar kurabiyelerrr içim yanarr içim kanarrrrr isyaaeennnn !!!!!! :50: annem halil sezaiyi hiç sevmezde inadına yapıyorummm :9: harbiden için yanıyooooo ahh ahh :50:
arkadaşım pastanede zorla yedirdi hanımlar bende yemek zorunda kaldım yemekte az yedimde bugün 2 kutlama hiç iyi gelmediii :20: :30:

oohhhh götüüürrr :1:

Selam kızlar:) tüm günü yaziim bari bütün gün dışardaydım;
Sabah: 2 dilim etimek,2dilim peynir,1haşlanmış yumurta,salatalık,biber,2zeytin,1diyetkurabiye,şekersiz Yeşilçay
Öğle: 3tane diyet kurabiye(dışardaydım yanıma aldım),sade soda
Akşam: 4tane marulla ciğköfte,nesfit,Light süt
Şimdide yeşilçayımı içiyorum:)

maşallah sana :) Bugün müfakatını alıcaksın :10:

kızlar bugun giremedım nete çok geç kalktım tatıl günümdü.kalktıgım da 3 yumurta yedim tavada bir nesgafe içtim. sımdı ne yıyecegim bılmyorum aslında canım börek cekıyor sıcacık ama yarın tatil günü insllah en az 1 kilo vermiş görürüm kendimi :2:

inşallah vermiştirsin canım...

akşam yemeğinde bol bol salata yedim ama bundan sonra 1 elma yiyebilirim cünkü açım :9: yarın tartı günü çok korkuyorum

aha herkes korkuda dın dın dındındı ndııınn korku filmi müziği veriyorum alttan :1:

off cuma ve tartılma günüüüü mü dedinizz siizz ?!!?? :100: :5: :5: :43: :84: :5:

he canım tartı günü .. biz dünden aldık gardımızı ama seeeennnn ısrarlara dayanamadın :20:

Bende diyete başlıyorum bu pazartesi 71 kiloyum 20 yaşındayım ayıptır söylemesi..Diyet önerisi olan varmı?

canım bende 75 kg yum :D ama bizde diyet önerisi yok allah neverdiyse az az yiyoruz işte

ooo latte kaç kalori sen bilinmiii :)) senden cacık olur canım bana yakınsın ya seni seçtim pikaççuuu :1:

günaydın arkadaşlar..sabah kahvaltım nestle nesfit,şekersiz form çayı...birazdan da tartılıcam bakalım sonuç ne çıkıcak...heycanlıyımm ;)

ben msj attım ama burdan da paylaşalım tabiii :)

başlangıç 76.0
geçen hafta 75,9
bu hafta 75.0

arkadaşlar ben msj atamıyorum maleseeff sayfaya 100 üzerinde msj yazmadığım için :( biri benim için msj göndere bilir mi acaba....

vay idenim tebriklerin en büyüğü sanaaa:nazar:

walla hepimiz beraber başarıyoruz bunu... gerçi ben 74,9 çıkmak istemiştim ama 100 gr mın aramızda lafı olmaz :1:

bu arada dün akşam 2 tabak pırasa yedim az yağlı yaptıydım..
bir dilim ekmek yedim onu biliyorumda ikinciyi hatırlamıyorum :1: annemler vardı sohbet arasında yedimmi yemedimmi bilmiyorum :9:

Back
X