• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

gecmis olsun canimm

sağol canım :( dişlerime çok iyi bakarım mutlaka her gün fırçalarım ama bi gün ailece çıkmıştık nazardan sapa sağlam dişim kırıldı Allah'tan arka büyük dişlerimin görünmüyo önde falan değil :( :5: ben çıkıyorum biraz uyumaya çalışıcam duramıyorum kulağımada vuruyooo :14::14:

kiz disim agriyo demiyo muyduuuunn :26:

evet çıktım marketten bişeyler aldım hemde kahve alıp geldim ben şu bakımdan sandım hasta olanlar genelde makyaj falan yapmazda bakımsız olur ya ondan sandım :D tamam hastayım hatta bi yanağım şiş ama şal kapatıyo güzelim belli olmuyo sadece konuşamıyorum ama makyajım falan yerli yerinde :D :40::37:

evet çıktım marketten bişeyler aldım hemde kahve alıp geldim ben şu bakımdan sandım hasta olanlar genelde makyaj falan yapmazda bakımsız olur ya ondan sandım :D tamam hastayım hatta bi yanağım şiş ama şal kapatıyo güzelim belli olmuyo sadece konuşamıyorum ama makyajım falan yerli yerinde :D :40::37:

ne bileyim karsilasirsiniz falan diye sey ettiydim ben :1::23:

Akşam yemeğim: fırın poşetinde mantarlı tavuk yağsız, kocaman kâsede cacık ve Light ice tea bide 2 kaşık irmiş helvası yedim
Bütün gün toplamda aldığım kalori 800civarında

ne bileyim karsilasirsiniz falan diye sey ettiydim ben :1::23:

yok bebeğim nerdeee :D en son pazardı işte :17: ama makyajımı o kadar güzel yaptım kii ya boşa gittiiii :52: :52::52::52:

kızlar bu arada 300 kalorilik çiğ köfte yedim akşam yemeğimi yiyememiştim iyi oldu hemde acısından uyuştu dişimin ağrısını hissetmiyorum yiyen bağırdı benim sadece gözüm yasardı kısır gibi yedim alışmışım baya :D

Son düzenleme:
Akşam yemeğim: fırın poşetinde mantarlı tavuk yağsız, kocaman kâsede cacık ve Light ice tea bide 2 kaşık irmiş helvası yedim
Bütün gün toplamda aldığım kalori 800civarında

maşallah canım :13: bugün bende pek yiyemedim şimdi işte bi yarım saat önce çiğ köfte yedim doydum mu hayır ama yeter bu kadar diye düşünüp kalktım :1::1::ssz:

Back
X