• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Ama bu haksızlık :( Yapmayın özendirmeyin. Diyorum ya hep açlıktan değil özenmekten zor tutuyorum kendimi. Karbınhidrat yasak patates yiyemiyorum 1 nisandan beri patates görünce kendimden geçiyorum :)
bence meyve olarak çilek ya da kiraz yesen arada çok da fark etmez gibime geliyor

Ama bu haksızlık :( Yapmayın özendirmeyin. Diyorum ya hep açlıktan değil özenmekten zor tutuyorum kendimi. Karbınhidrat yasak patates yiyemiyorum 1 nisandan beri patates görünce kendimden geçiyorum :)

AAA ben de patates yemiyorum ama canımda istemiyor doğrusu. Burcu şimdi kuru meyve de mi yasak, kuru kayısı filan? Sen hiç şekerli bir şey yemiyor musun o zaman? Zormuş ya.

eski halini görmüştüm şimdi de yeni halini merak ediyorum bi resim daha koysan ya buraya.ya da özelime

ben bittikten 1 2 gün daha devam ediyo diye biliyorum :1:
nişanlımla olacağım perşembe-cuma.inşallah onun yanında abartmam. gerçi diyete başlıyorum dedim ona bugün için.daha önceden beri yaptığımı bilmiyor. nasıl derdim ona 70-68 kiloya çıktığımı :9::9:ama şimdi bari 64-63 üm diyebilirim azcık biraz kilomu aşağı çekerek

kiz bence sen onu kendine göre yorumla biraz ya :ssz: cünkü sonra karbonhidrat almaya baslayinca vucut kilo almaya baslayabilir ve meyve icinde gecerli bu

Back
X