• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

kizlaaarr ben geldim nasilsinizz

kızlar yemeğimi yedim bende bi yarım saat önce geç yedim çünkü yorgunluktan hastalandım en sonunda :( 100 gram kadar yogurt çorbası 2 kaşık yogurt 3 kaşık kadar haşlanmış tuzsuz sade mısır 1 küçük domates ve ekmek yerine ince küçük yaklaşık 1 karış kadar fırın böreği yedim ve öğlen sıcaktan bayılcakken 1 bardak ayran içtim

Günaydın kızlarrr....

iyice bıraktınız buraları...
benimde bu iğneler bir gaz yapıyo bir gaz yapıyo anlatamam size... iki gündüz evde gazman gibi dolanıyorum :1:

$49.webp

bugün güne güzel başladım :111:

azcik sogan ispanak ve pirasayla yumurta pisirdim,1 adet biber közlemesi, biraz kasar, 1 salatalik, 3cilek,2 erik, 3 parca karpuzla dabah kahvaltimi ettim :)

sagol kuzucum ya haftalardır 50yi görmekten çok sıkılmıştım :32:

bende yıllardır bu kezbanı görmekten sıkıldım bununda yok olma gibi bi şansı varmı acaba :)) Patrondan bahsediyorum...

kızlar duruma bakın sabah konsolosluğa gidecekti evrakları verdim eline... sabah arıyo beni evde unutmuş bana bağırıyo :)) niye takipçiye göndermemişimde ona vermişim diye.. mallığa bakarmısınız...madem malsın unutcan alma bendn ozaman gönder bunları de... zaten hormonları iğne iğne alıyorum bide üstüne bu karı ... şartellerim atıyo valla...:52: :52: :52:

bende yıllardır bu kezbanı görmekten sıkıldım bununda yok olma gibi bi şansı varmı acaba :)) Patrondan bahsediyorum...

kızlar duruma bakın sabah konsolosluğa gidecekti evrakları verdim eline... sabah arıyo beni evde unutmuş bana bağırıyo :)) niye takipçiye göndermemişimde ona vermişim diye.. mallığa bakarmısınız...madem malsın unutcan alma bendn ozaman gönder bunları de... zaten hormonları iğne iğne alıyorum bide üstüne bu karı ... şartellerim atıyo valla...:52: :52: :52:

canım benim eski iş yerimde herkes kadındı. Şimdi de herkes erkek. Erkekleri kadınlara 100 kere tercih ederim o kadar diyorum. Seni çok iyi anlıyorum. Hele kadınlar işlerinde yükseldikçe kaprisleri de doğru orantılı olarak artıyor. Iyyyyk diyorum çok sevdiğim işime dönüyorum:9:

canım benim eski iş yerimde herkes kadındı. Şimdi de herkes erkek. Erkekleri kadınlara 100 kere tercih ederim o kadar diyorum. Seni çok iyi anlıyorum. Hele kadınlar işlerinde yükseldikçe kaprisleri de doğru orantılı olarak artıyor. Iyyyyk diyorum çok sevdiğim işime dönüyorum:9:

aynneeenn öyleeee walla kadınlardan biride bensem yetki vermiycen arkadaşım..bende iki patron var biri kadın biri erkek.. kadını allah nasılbiliyosa öyle etsin... eerkek ona dediğin gibi 100 çeker walla

Back
X