11 kilo gitti ama gerisi gelmiyor

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
27 temmuzda başladığım diyetimde ilk 2 ay toplam 11 kilo verdim ama şu son 1 aydır hiç kilo vermyrm diyetmi değiştrdm yeri geldi istediğimi yedim vucudumu şaşırtmak için ama tık yok veremiyorum artık. önerisi olan varmı

Diyetin ilk zamanları daha çok kilo verilir sonraya göre. Diyete başladığında kilon fazlaydı o yüzden çok verdin şimdi kilon azaldığı için yavaş vereceksin. Yada belki ilk 2 ay daha sıkı yapıyodun şimdi daha fazla yiyor olabilirsin. Sana tavsiyem 1 hafta kadar şok diyetlerden birini yap sonra kendi diyetine geç vücut şaşırsın.

2 ayda 11 kilo çok iyi vermişsin ...duraksama evresine girmişsin sanırım .. ama şuda var şimdi istediğin herşeyi yersen kilo alırsın tekrar . inatla diyetine devam etmen gerek . geçici bir süre sonra yine vermeye başlıcaksın . bence düzenli spor yap mutlaka . uzun yürüyüşlere çık ..bende diyettteyim şu an 7 kilo var gidicek şu an 6 kaldı bir kilo verdim çok şükür ...sporda yapıyorum ben ama

ben de yapacağım şu diyeti 6 7 kilo vermem lazım.özellikle basen bölgemden.şekeri azaltmıştım.şimdi çay kahveden komple atmayı düşünüyorum.yeşil çay limona başladım.tarçın da kullanacagım çok etkili olduğunu duymuştum.:21:

Merhabalar konu hakkında fazla bilgi sahibi olmamakla birlikte şunları söyleyebilirim. Vücut bir zamandan sonra diyetle beslendiğin yeme şekline alışıyor ve bir yerden sonra direnç sağlıyor. Bende 1 ay diyet yaptım. Diyetin 1 ayından sonra yoğun spor yapmama rağmen kilo veremiyordum. Önce şok diyet yaptım ama rahatsızlandığım için devam edemedim 3-4 gün yapabildim. Ardından bir hafta on gün diyete ara verdim. Şimdi tekrar başladım ve kilo vermem normale döndü. Size bunları tavsiye edebilirim. Kolay gelsin.

Back
X