11 ocakta fethi orak'a amelıyat oluormm arkadaslarrr !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi gayos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun ve hayırlı olsun :)) benim arkadaşım yaptırmıstı bu dr a burnunu cok metediyordu fethi beyi .. hakkında hep iyi şeyler duydum ..güle güle kullan yeni burnunu cnm .. darısı bana 3 günüm kaldııııı :))

cok tesekkurler hıc heyecan yapma gecıp gıdıo=)) arkadasın begenıomu burnunu?

Geçmiş olsun istediğin burna kavuşursun inşallah. Ne güzel bir gü kalmış tamponların. 4 gün çekmiştim ben ne yazıkki :(

Geçmiş olsun istediğin burna kavuşursun inşallah. Ne güzel bir gü kalmış tamponların. 4 gün çekmiştim ben ne yazıkki :(

hadı ya zor olmalı:( benımkını sabah aldı snr bı tane daha koydu aksamda onu kendım cıkardm =)) ama suan yuzum cok sıs ozellıkle burnumla dudagımın arası cok korkuorm ole kalcak dıe:((

gayos morluk oluştumu yüzünde ? gece uyuyabiliyormusun biraz bahsetsene nasıl gidişat ?

gozumun cevresı bıraz morardı tabı ama cok deıl az. gece uyuyamam sanıodm cunku saga sola donemıosn dumduz uyuman gerekıo ama uyuyorm cok sorun olmuo yanı. bıtek burnunun ustundekı agırlık hıssı( alcı yuzunden ) rahatsız edıo onada katlancaz tabı bıkac gun =)

_________

Lütfen verdiğim linkten devam ediniz

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/373288-gayos-burun-estetigi-ameliyati.html

Son düzenleyen: Moderatör:
burun estetiği fiyatı ne kadar yazabilirmisin lütfen 8binin üzerindeyse 150 lirada olsa muayene parası vermek istemiyorum çünkü

Back
X