11 Temmuz 2013 - 46 Kilo -

izumi_hyo

泉
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
140
1
26
- Yurtdışı
Selamlar Herkese

Önümde 4 ay var. Acele etmeden yavaş yavaş kilo vermek amacım.

Hepimize kolay gelsin

Son düzenleme:
Kolay gelsin, hayırlı olsuuunnn..

Da 46 kilo derken:44:

Kaç kilosun kii...

Boyum 1.60 kilom 65

Ama iki kilo aşağı ve yukarı oynuyor tartıldığımda aç ve tok olmama bir iki gün önce çok ya da az yememe göre 2 kilo değişiyor...

Ortalama 65'im.

19 kilo 4 ayda. Ayda 4-5 kilo vererek iki senede aldığım bu fazlalıklardan kurtulacağım, eski güzel beni özledim

Başarılar o halde..

Canın hiç tatlı, börek istemesin..
Ne sağlıklıysa onu çeksin..
Bol bol su içesin..
Aaamiinn

Diyetteki kadın duası

Günlük 1200 kalorilik diyet ve spor vazgeçilmezim olacak. Ama 4 aydan sonra kilo verip tekrar salmak da yok. Hayat tarzımı dengeli beslenmeye ve sağlıklı yaşamaya adamak istiyorum.

Hani bazı insanlar vardır hayatları boyunca diyet derdi olmaz, her gün spor yaparlar, dengeli beslenirler ama onlar için özel bir durum değildir bu, bizim için özel bir itina gerektiren diyet spor onlar için günlük alışkanlıktır...

İşte bu alışkanlığı istiyorum. Çok zor olmamalı

Kolay gelsin:)
Ulasmak istediğimiz kilo hemen hemen aynı aslında bende 45 kilo olmak istiyorum
Kilom 58-59 arası oynuyor suanda

Ama 1200 kalorili diyetten kastın tam olarak nedir onu biraz acabilirmisin canım
1200 kaloriyi gecmemek sartıyla hamburgerde yiyebilecekmiyiz mesela yoksa sağlıklı beslenmeye dikkat ederekmi 1200 kaloriyi tamamlıcaz?

Günde 10 porsiyon mevsiminde sebze-meyve mümkünse çiğ olarak.

Haftada 3 gün balık. (100'er gram)

Günde 2,5 lt su

Günde 2 yeşil çay

Çay kahve şekersiz

sağolasın sana da kolay gelsin :))

her aldığım kaloriyi tek tek hesaplayıp kendimi bunaltmak istemiyorum. ortalama 1200 kalori olacak, ama asla fast food yok hamburger pizza asitli içecekler, ne bileyim abur cubur bunları tamamen bıraktım, normalde çok yemek yiyen biri olmamama rağmen ve genelde haftada en az iki gün spor yapmama rağmen sadece bu gıdalar yüzünden kilo aldığım için tamamen düşmanım onlara

bol mevsiminde sebze meyve 10 porsiyon toplam, haftada 3 gün 150 gr aşmadan balık, 2,5 lt su, bol yeşil çay.

tavuk ve kırmızı etle zaten pek aram yok, kırmızı et ayda bir iki kere olabilir yağsız. tavuk veya hindi ise yine yağsız haftada bir gün ızgara.

Onun dışında sabahları bir haşlanmış yumurta olacak. Diyetim bu şekilde yani balık ve sebze meyve ağırlıklı.
Ekmek ise sadece sabah kahvaltısında 1 dilim. Çünkü öğlenleri genelde 2 yemek kaşığı haşlanmış makarna ya da pilav tüketiyorum. Karbonhidratı buralardan aldığım için ek olarak bol bol ekmeğe gerek yok

bugün yediklerimi yazayım.

sabah

güne 3 bardak su ile başladım, ardına yeşil çay içtim, çok şahane oldu

sonra şekersiz siyah çayla iki tost yaklaşık 400 kalori vardır.

öğlen

büyük bir tabak yağsız tuzsuz bol sirkeli çiğ sebzelerden salata hazırladım içine üç dört yemek kaşığı makarna 400 kalori vardır.

akşam

ton balığı yağı süzülmüş yanına bol bol çiğ sebze bir maden suyu, 400 kalori de bu vardır.

yaklaşık 1200 kalori

günü kapattık, artık bundan sonra bol bol su ve çay, şu anda da çayımı yudumluyorum

midem çok şiş durumda, aslında canım hemen spor yapmak istiyor ama yemekten sonra iki saat beklemeli, vakit geçtikte sonra esneme + 20 dakika ip atlayıp + bölgesel hareketlerimden yapacağım en az 1 saat spor iyi gelecektir.

gece güzel bir uyku için fiziksel aktivite şart.

güne çok geç başladım, günün yarısı gitti...

yine 3 bardak su ve 1 bardak yeşil çay ile yavaş yavaş ayılıyorum.

kahvaltıya kadar..

Akşam

yarım kase yoğurt, karnabahar, havuç, patates püresi, kibrit kutusu kadar yağsız kırmızı et ve maydonoz

500 kcal vardır.

normalde çoktan uyumam gerekiyordu ama uykum gelmediği için doğal olarak acıkma da oldu.

hemen bir marul kopardım kemirdim, anında geçti açlık hissi, bana da spor hocam önermişti, valla adam işi biliyor

evet efenim bugünü de kapatıyorum yaklaşık 800 kcal aldım bugün.

bol su ve yeşil çay, şekersiz çay kahve. ve evde yaptığım spor.

bu 2.günümdü, umarım bu pazar 64 çıkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…