11 Temmuz 2025 aşılama olanlar

Selam, bende 11 temmuzda aşılama yaptırdım bugün 7. Günü gaz sorunum var 6. günü aşırı belim ağrıdı akşama doğruda kasıklarıma sancı gelmeye başladı bir tek bende mi böyle sizin 7. Gün nasıl geçiyor ? ay inşallah hamile kalırız

Merhaba ben de 11 Temmuzda aşılama yaptırdım sürekli sancı hissettim kaşık bölgemde aşırı bel ağrım var sol bacağıma vuruyor uyutmuyor..İlk günler çok gazım vardı şimdi o kadar değil.Bugün ishal olmuşum hatta..Daha önce dış gebelik geçirdim iki defa iç kanama geçirdim ama tüpüm alınmadı çok şükür kemoterapi iğnesi yaptılar iki defa öyle sonlandı rahim filmi çektirdim temizdi..Çok heyecanlıyım test yapmak istiyorum ama çok erken

Bende ayın 15 inde oldum aşılama.Dort gün oldu hafif ağrılar kasıkta ,ishal var aşırı gaz var

Test yapan var mı acaba aranızda arkadaşlar bugün aşılama gününü saymazsak 9.gün..Ama benim aşırı bel ağrım var belimden sol bacağıma komple vuruyor..Ve alt orta kasığımda adet olacakmışım gibi aşırı sancı var

Herkese merhaba bu kullanıcı benim ama hesabım geçici olarak kapatıldı giriş yapamıyorum bugün kan tahlili verdim sağlık ocağına sonuç yarın çıkacak sabah erken gebelik testi yaptım sağlık ocağına gitmeden önce negatif çıktı sizlerde var mı idrar ya da kanda pozitif çıkan

Bugün kan tahlili verdim sağlık ocağına yarın çıkacak idrar negatif çıktı

Merhaba sonuç ne çıktı

Benim 10.gunum yalancı pozitif çıkar diye bekliyorum hala bugün gidecektim vazgeçtim sonucu paylasirmisiniz inşallah tutmuştur
İdrar testim negatif çıktı ben 9. Gün de test yaptım o zaman da negatif çıkmıştı paylaşırım tabiiki

Benim 10.gunum yalancı pozitif çıkar diye bekliyorum hala bugün gidecektim vazgeçtim sonucu paylasirmisiniz inşallah tutmuştur
14 Temmuz Pazartesi gecesi Ovitrelle oldum. Bu sabah 8,5 gün geçmiş oluyor iğnenin üstünden, test yaptım negatif çıktı. Kişiye göre değişebiliyor vücuttan atılma durumu.

İnşallah tutmuştur aşılamanız, güzel haberlerinizi bekliyoruz ben de 16 temmuzda aşılama oldum, günler geçmek bilmiyor bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…