Benimde var ufaktanValla var ama normal sanki fazla değil
Kan verdim sağlık ocağına yarın çıkacak idrar negatif çıktı sizin nedirmerhabalar sonucunuz nedir 11 temmuzda aşılama olmuştum bende
Bugün kan tahlili verdim sağlık ocağına yarın çıkacak idrar negatif çıktıTest yapan var mı acaba aranızda arkadaşlar bugün aşılama gününü saymazsak 9.gün..Ama benim aşırı bel ağrım var belimden sol bacağıma komple vuruyor..Ve alt orta kasığımda adet olacakmışım gibi aşırı sancı var
Merhaba sonuç ne çıktıMerhaba ben de 11 Temmuzda aşılama yaptırdım sürekli sancı hissettim kaşık bölgemde aşırı bel ağrım var sol bacağıma vuruyor uyutmuyor..İlk günler çok gazım vardı şimdi o kadar değil.Bugün ishal olmuşum hatta..Daha önce dış gebelik geçirdim iki defa iç kanama geçirdim ama tüpüm alınmadı çok şükür kemoterapi iğnesi yaptılar iki defa öyle sonlandı rahim filmi çektirdim temizdi..Çok heyecanlıyım test yapmak istiyorum ama çok erken
Kaçıncı gününüzBugün kan tahlili verdim sağlık ocağına yarın çıkacak idrar negatif çıktı
12. GünKaçıncı gününüz
Benim 10.gunum yalancı pozitif çıkar diye bekliyorum hala bugün gidecektim vazgeçtim sonucu paylasirmisiniz inşallah tutmuştur12. Gün
İdrar testim negatif çıktı ben 9. Gün de test yaptım o zaman da negatif çıkmıştı paylaşırım tabiikiBenim 10.gunum yalancı pozitif çıkar diye bekliyorum hala bugün gidecektim vazgeçtim sonucu paylasirmisiniz inşallah tutmuştur
İdrar testi yapmıştım 9. Günde de bu sabah da ikisi de negatifİdrar testim negatif çıktı ben 9. Gün de test yaptım o zaman da negatif çıkmıştı paylaşırım tabiiki
Ovitrella dan sonrami 12 gün bekledinizİdrar testim negatif çıktı ben 9. Gün de test yaptım o zaman da negatif çıkmıştı paylaşırım tabiiki
Hayır aşılamadan sonra ovitrella dan sonra 14.gün bugünOvitrella dan sonrami 12 gün beklediniz
14 Temmuz Pazartesi gecesi Ovitrelle oldum. Bu sabah 8,5 gün geçmiş oluyor iğnenin üstünden, test yaptım negatif çıktı. Kişiye göre değişebiliyor vücuttan atılma durumu.Benim 10.gunum yalancı pozitif çıkar diye bekliyorum hala bugün gidecektim vazgeçtim sonucu paylasirmisiniz inşallah tutmuştur
İnşallah tutmuştur aşılamanız, güzel haberlerinizi bekliyoruzHerkese merhaba bu kullanıcı benim ama hesabım geçici olarak kapatıldı giriş yapamıyorum bugün kan tahlili verdim sağlık ocağına sonuç yarın çıkacak sabah erken gebelik testi yaptım sağlık ocağına gitmeden önce negatif çıktı sizlerde var mı idrar ya da kanda pozitif çıkan
İnşallahİnşallah tutmuştur aşılamanız, güzel haberlerinizi bekliyoruzben de 16 temmuzda aşılama oldum, günler geçmek bilmiyor bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?