11 Temmuz 2025 aşılama olanlar

Ovitrelladan kaç saat sonra aşılama oldu
36 saat sonra yapılıyor ama bence benimki için 36 saat geçti..Doktoruma bunu anlatmaya çalıştım ama anlamadı..30 bin lira verdim ama bence zamanlamayı kaçırdı geç kaldı yumurtam çatlamıştı..Servical mukusumdan biliyorum ben zaten bunu söyledim bir gün öne

Yaa kötü denk gelmiş ama nasip belki hayırlı değildi, en güzel zamanda en hayırlı şekilde olsun inşallah benimde aşılama yarın bugün kontrole gittim yarın aşılama yapalım yumurtalar çok güzel tam seviyeye gelmiş dedi ovitrellayı 10.30 gibi yaptım şimdi yarında sabahtan aşılama olacak 24 saat olmuş oluyor benim için de inşaallah erken değildir

Bence zamanlamanız güzeldir hiç aklınıza kötü birşey getirmeyin ben bir dahakine devlette yaptırmayı deneyeceğim bakalım

La saat sonra aşılama yapıldı benimde yarın aşılama

Ben bu sabah iğne etkisi geçmiş mi diye test yaptım negatif çıktı Aşılamalarımız tutar inşallah bebek için ne zaman test yapacaksınız doktorunuz bir şey dedi mi?
Bir daha test yaptınız mı sonucunuzu merak ediyorum lütfen haber edin inşaallah güzel haberle gelirsiniz

Aşılamadan sonra 9.gun test verdim kanda negatif malesef erken biliyorum ama dayanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…