- 11 Haziran 2023
- 6
- -1
- 16
- 27
elim gitmiyor yapmaya çünkü o kadar negatif hissediyorum kiKan verdim sağlık ocağına yarın çıkacak idrar negatif çıktı sizin nedir
Anlıyorum senielim gitmiyor yapmaya çünkü o kadar negatif hissediyorum ki
Bende 16temmuzda oldum sormayın test aldım iğne etkisi için ama yapmadım dahaİnşallah tutmuştur aşılamanız, güzel haberlerinizi bekliyoruzben de 16 temmuzda aşılama oldum, günler geçmek bilmiyor bir türlü
Ben bu sabah iğne etkisi geçmiş mi diye test yaptım negatif çıktıBende 16temmuzda oldum sormayın test aldım iğne etkisi için ama yapmadım daha
30 temmuzda kan testi ver dediBen bu sabah iğne etkisi geçmiş mi diye test yaptım negatif çıktıAşılamalarımız tutar inşallah bebek için ne zaman test yapacaksınız doktorunuz bir şey dedi mi?
Maalesef negatifMerhaba sonuç ne çıktı
Ovitrelladan kaç saat sonra aşılama olduMaalesef negatif
36 saat sonra yapılıyor ama bence benimki için 36 saat geçti..Doktoruma bunu anlatmaya çalıştım ama anlamadı..30 bin lira verdim ama bence zamanlamayı kaçırdı geç kaldı yumurtam çatlamıştı..Servical mukusumdan biliyorum ben zaten bunu söyledim bir gün öneOvitrelladan kaç saat sonra aşılama oldu
Yaa kötü denk gelmiş ama nasip belki hayırlı değildi, en güzel zamanda en hayırlı şekilde olsun inşallah benimde aşılama yarın bugün kontrole gittim yarın aşılama yapalım yumurtalar çok güzel tam seviyeye gelmiş dedi ovitrellayı 10.30 gibi yaptım şimdi yarında sabahtan aşılama olacak 24 saat olmuş oluyor benim için de inşaallah erken değildir36 saat sonra yapılıyor ama bence benimki için 36 saat geçti..Doktoruma bunu anlatmaya çalıştım ama anlamadı..30 bin lira verdim ama bence zamanlamayı kaçırdı geç kaldı yumurtam çatlamıştı..Servical mukusumdan biliyorum ben zaten bunu söyledim bir gün öne
Bence zamanlamanız güzeldir hiç aklınıza kötü birşey getirmeyin ben bir dahakine devlette yaptırmayı deneyeceğim bakalımYaa kötü denk gelmiş ama nasip belki hayırlı değildi, en güzel zamanda en hayırlı şekilde olsun inşallah benimde aşılama yarın bugün kontrole gittim yarın aşılama yapalım yumurtalar çok güzel tam seviyeye gelmiş dedi ovitrellayı 10.30 gibi yaptım şimdi yarında sabahtan aşılama olacak 24 saat olmuş oluyor benim için de inşaallah erken değildir
İnsAllah zaten öyle diyerek yaptım Allah nasip edecekse ne zaman olursa olsun nasip eder inşaallah ikimizde en kısa zamanda kavuşuruzBence zamanlamanız güzeldir hiç aklınıza kötü birşey getirmeyin ben bir dahakine devlette yaptırmayı deneyeceğim bakalım
La saat sonra aşılama yapıldı benimde yarın aşılamaMerhaba ben özge hoca ya gidiyorum canım benim yumurtam çok zor büyüdü 2 kutu gonal f iğne yaptım büyümedi 1 kutu letu kullandım 3 haftanın sonunda büyüdü 18 mm yumurta var letu bitti Salı günü ertesi gün gece yani çarşamba ovitrelle çatlatma iğnesi yaptım cuma aşılama yapıldı
30 temmuzda kan testi ver dedi
Üzülmeyin lütfen Rabbim kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallahMaalesef negatif
Çok sağolun üzülmemeye çalışıyorum dilerim bundan sonrası hayırla sağlıkla olur hepimiz içinÜzülmeyin lütfen Rabbim kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah
Bir daha test yaptınız mı sonucunuzu merak ediyorum lütfen haber edin inşaallah güzel haberle gelirsinizBen bu sabah iğne etkisi geçmiş mi diye test yaptım negatif çıktıAşılamalarımız tutar inşallah bebek için ne zaman test yapacaksınız doktorunuz bir şey dedi mi?
Doktorum bana 15 gün sonra test dediAşılamadan sonra 9.gun test verdim kanda negatif malesef erken biliyorum ama dayanamadım
Banada öyle dedi aceba pozitife donermi kiDoktorum bana 15 gün sonra test dedi
Buradan okuduğum yorumlardan dönen olmuş belirtin var mıBanada öyle dedi aceba pozitife donermi ki
Yok malesef adet gününü beklicem mecburBuradan okuduğum yorumlardan dönen olmuş belirtin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?