11 yaşında erkek çocuğun babasıyla uyumak istemesi

cocuk sürekli yatmıyormuş ki artık. biz lisedeyken bile zaman zaman korktuğumuzda annemle yatardık. varlığı güven verirdi. kendi çocuğunuz olsa bunu sorgulamazdınız bile. çocucgun annesinin vefatını atlattıgını nerden biliyorsunuz. demekki ihtiyaç duyuyor. Allah o masum yavruyla sizi aynı eve sokmasın inşallah. aklıma geldikçe çocuk için dua edeceğim.

Çocuk yazmışsın farkındamısın çocuk... 6 yaşında anneyi kaybetmiş kaybetme korkusu yaşıyordur güvende hissediyordur inşallah onu sarıp sarmalarsın sevginle acısını yarasını örtersin ne büyük sevap ne büyük insanlık yapmış olursun

Ama guzel ablacim, daha 20li yaslarinin basindasin, sen neden cocuklu bir adamla evlenmek istiyorsun? Yani bu sekilde bir aile kurmak cok buyuk, sabir, olgunluk, fedakarlik ister sen genc yasinda neden bu yola giresin? Yol yakinken don bu isten, bu evliligin hicbir oluru yok. Sevgili ATTRAENTE ATTRAENTE nin yazdiklarini bir daha oku, kendisi de cocuklu bir adamla evlende ama evlendiginde senden 10 yas buyuktu, hayat tecrubesi, iliski tecrubesi vardi neyin icine girdigini biliyordu. Senin ailen ne diyor peki bu ise?

Ben 36 yaşındaydım...
Ki çok yaşanmışlığı olan bir hayatım var
Yinede zorlandığım zamanlar oldu
Ancak konu sahibesi bu açıdan bakmıyor olaya sadece evlenmek odaklı

Çocuğun ısrarla babası ile yatmasının bir sebebi olmalı.

Çok ufak yaşta annesiz kalmış.
Annesiz kalmak,öyle annesiz kalmak değil yani.
Çok ama çok zor bir durum.
Eşim 40 yaşında kaybetti annesini.
3 yıl oldu. Hala ufak çocuk gibi ağlar kollarımda.
Annesine ağlarken kucağımda ufacık bir çocuk oluveriyor.

Büyük bir sorumluluk bu.
Öyle yapma etme demekle olacak bişey değil bu.
Buradaki insanların söylediklerine kulak vermelisiniz.
Yaşınız çok çok genç.
Ben burda müstakbel eşinizi sorgularım. Sizi değil.
Birazda çocuğuna odaklı düşünseydi,
22 yaşındaki genç bir kızla evlenmeyi asla düşünmezdi.

1-2 psikoloğa gitti. Herşey normal deyip salmak değil.
O çocuğun gerçekten belirli zamanlar da,
Uzman bir psikoloğa götürülmesi gerek.

Kaldı ki,bizler bile zaman zaman buna ihtiyaç duyuyorken,
O çocuğun ihtiyacı olmamasına imkan yok.

Back
X