11 yaşındaki çocuğa

siz şikayet edin bu hepimizin problemi..hepimizi ilgilendiriyor.onun ceza görmemesi başka çocukların da aynı akıbete uğraması ihtimalini artırmak gerek..lütfen bildirin..bu hem vicdani hem de kanuni sorumluluğunuz..

kızlar sizlerde jandarmayı aradınızmı söyledilermi bu yönde bi ihbar daha oldu diye

Evet kızlar aradım afsin'in o kasabayla alakalı jandarma komutanlığını komutanla bizzat görüştüm..Sitenin adını verdim adam evet dedi ihbar elimize geldi araştırıyoruz arkadasımızın benimle paylaştığı bilgileri Sevgili komutanımıza da ilettim..İlgileniyoruz dediler İstanbul'dan aradığımı söyledim ve adımı da verdim.

En az 10 tane numara çevirdim görüştüm..İlgilendiler çok sagolsunlar..

Bu olaya sessiz kalmayın Kk ! Bugün 11 yasındaki o kız çocugu yarın bizim çocuklarımız !

Konu sahibesi lütfen o kasabada yaşayan tanıdıklarınızın korkmamasını söyleyiniz..

Evet kızlar aradım afsin'in o kasabayla alakalı jandarma komutanlığını komutanla bizzat görüştüm..Sitenin adını verdim adam evet dedi ihbar elimize geldi araştırıyoruz arkadasımızın benimle paylaştığı bilgileri Sevgili komutanımıza da ilettim..İlgileniyoruz dediler İstanbul'dan aradığımı söyledim ve adımı da verdim.

Bu olaya sessiz kalmayın Kk ! Bugün 11 yasındaki o kız çocugu yarın bizim çocuklarımız !

Konu sahibesi lütfen o kasabada yaşayan tanıdıklarınızın korkmamasını söyleyiniz..

korkmak değilde canım nasıl desem o kişi kötü alkolik ama onun annesi kardeşleri falan filan iyi insanlar o yüzden ailemle arlarında da sorun yok küçük yerlerdede işte insan çekiniyor aileme tavır alınmasını istemiyorum

İnşallah canım şahsen ben gerekli yerleri arayıp vatandaşlık görevimi yerine getirdim..

İnşallah üzeri kapatılmaz.

ben de özelime bilgileri alabilir miyim lütfen?yer,tecavüzcü pislik ,küçük mağdurenin adını ve tecavüz gününü?

Canım Allah razı olsun senden:nazar:

Back
X