11 yaşındaki tecavüz kurbanı doğum yaptı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
11 yaşındaki tecavüz kurbanı doğum yaptı
fft107_mf5490467.Jpeg

14/08/2015 11:35
A+ A-
Paraguay'da kürtaj yaptırmasına izin verilmeyen 11 yaşındaki tecavüz kurbanı küçük kızın doğum yaptığı bildirildi.

RADİKAL – Paraguay’da annesinin sevgilisinin tecavüzüne uğrayan, ancak kürtaj yaptırmasına izin verilmeyen 11 yaşındaki küçük kızın sezaryenle doğum yaptığı açıklandı. Küçük çocuğa ‘mucize’ anlamına gelen Milagros adı verildi.

Telegraph’ın haberine göre, konu hakkında açıklamada bulunan doktor Dolores Castellanos, kızın 72 saat gözetim altında tutulacağını ifade etti. İsmi açıklanmayan kıza cinsel saldırıda bulunan 42 yaşındaki adamın mahkemesi beklenirken, adamın 12 ila 15 yıl arasında hapis cezası alabileceği belirtiliyor.

ÖRGÜTLERİN TEPKİSİNİ ÇEKMİŞTİ

Çocuğun kürtaj yaptırmasına izin verilmemesi uluslararası örgütlerin tepkisini çekmişti. Unicef, küçük kızların ‘cinsel avcılardan’ korunmadığını vurgulamıştı. Uluslararası Af Örgütü ise hükümete, kürtaj karşıtı kanununu kaldırması yönünde çağrı yapmıştı.

Yetkililer, tecavüze uğradığında 10 yaşında olan küçük kızın hayatının tehlikede olmadığını belirterek Nisan’da hamileliğinin devamına karar vermişti.
http://www.radikal.com.tr/dunya/11_yasindaki_tecavuz_kurbani_dogum_yapti-1415209

Küçücük bir çocuğun elinde bir çocuk üstelik kendi çocuğu ne kadar vahim acı verici bir tablo.

ş...................... a................................. p...........................

cehennem yaktı olasın:KK51:

Bir çocuğu, istismar edilen bir çocuğu istismarcısının bebeğini doğurmaya zorlamak?

Bu mu sizin yasa dediğiniz????

Tüylerim diken diken oldu.

Öteki haberde hamile olduğu öğrenildiğinde bebeğin 22 haftalık olduğu yazıyor.
22. haftada herşeyi oluşmuş ama kesede saklı minik bir insanı öldürmekle,doğumdan sonra biraz daha büyümüş ama görünür halde olan insanı öldürmek arasında fark varmı bilemedim.Öte yandan daha oyun çağında olan bir çocuğa bütün bunları yaşatıyor olmak çok acı,çok adaletsiz.

O adam s..... O....c.... Olan adam şimdi 15 yil hapis yatcak ya herşey duzelcek tamam allah belani wersin senin hayvan herif

habere kızıyoruz ama aileler düğün yapıyor ,halay çekiyor 12-13 yaşında küçücük kızları koca adamlara verirken.
Adamlar gülüyor eğleniyor,küçük kızlar tecavüze uğruyor.Aile onaylı tecavüze "küçük gelin "deyip meşrulaştırmaya çalışıyoruz.

Hanimlar hepiniz kurtajdan dem vurmussunuz. Tamam 11 yasinda kucucuk bi çocuk olaya neresinden bakarsan bak bu yasta annelik vasfını yuklenmesini beklemek hic normal değil o çocuğun psikolojisi bundan sonraki yasami hayalleri ellinden alinmis. Ama Neden kimse o cocugu bu hale getiren o yaratiga sadece 15 sene ceza verilmesine tepki gostermektense, henuz yeni dogan biçarenin hayatina mudahale etme derdinde. Bence birinin ölmesi gerekiyorsa gebermesi gereken o soysuz kpek olmalı yani idam edilmeli. En doğrusu bu. Sonrasinda kurtaja izin vermeyen devlet O cocugu ve bebeği devlet sahiplenmeli her türlü yardim ve psikolojik destekle yeniden topluma kazandirmali. Yani kurtaj çözüm değil. Sanki o cocuk kurtaj olunca daha mi az psikolojisi bozulacak.Bugün o cocun basina gelen yarin bi baskasininda basina geleblir ve geliyorda ne yazikki. Asıl çözüm o çocukları bu hale getiren o pisliklerin gercek bi cezayla (yani bence idam) cezalandirilip boyle olayların önüne geçilmesidir. Idamin çağ dışı bi ceza olduğunu düşünen ler olursa ; böyle olaylar çağ atlamamiza mi neden oluyor sormadan gecemicem.!

Hanimlar hepiniz kurtajdan dem vurmussunuz. Tamam 11 yasinda kucucuk bi çocuk olaya neresinden bakarsan bak bu yasta annelik vasfını yuklenmesini beklemek hic normal değil o çocuğun psikolojisi bundan sonraki yasami hayalleri ellinden alinmis. Ama Neden kimse o cocugu bu hale getiren o yaratiga sadece 15 sene ceza verilmesine tepki gostermektense, henuz yeni dogan biçarenin hayatina mudahale etme derdinde. Bence birinin ölmesi gerekiyorsa gebermesi gereken o soysuz kpek olmalı yani idam edilmeli. En doğrusu bu. Sonrasinda kurtaja izin vermeyen devlet O cocugu ve bebeği devlet sahiplenmeli her türlü yardim ve psikolojik destekle yeniden topluma kazandirmali. Yani kurtaj çözüm değil. Sanki o cocuk kurtaj olunca daha mi az psikolojisi bozulacak.Bugün o cocun basina gelen yarin bi baskasininda basina geleblir ve geliyorda ne yazikki. Asıl çözüm o çocukları bu hale getiren o pisliklerin gercek bi cezayla (yani bence idam) cezalandirilip boyle olayların önüne geçilmesidir. Idamin çağ dışı bi ceza olduğunu düşünen ler olursa ; böyle olaylar çağ atlamamiza mi neden oluyor sormadan gecemicem.!
Para için ya da mecburen başkalarının suçlarını üstlenen, iftira atılan ve kendini aklayamayan, suçsuz olduğu idamdan sonra Anlaşılan insanlar varken idam demek çok iyi bir çözüm değil. Ayrıca idam bir gelse ota boka dini meselelere yaşam tarzlarına bir sürü şeye de getirilebilir. Yani ucu çok açık bir sistem. Hele bizim gibi büyük oranının müslüman olduğu bir ülkede.
Böyle yöneticilerin olduğu bir ülkede.

Ben daha çok anne babalarda sorumluluk görüyorum. Vicdanlı akıllı namuslu insan Olmayı bence önce ailede öğreniriz. Bu yüzden ebeveynlere çok iş Düşüyor. Çocuklar hep saldım çayıra mevlam kayıra usulü büyüyor. Afedersiniz mal gibi büyüyen milyonlarca çocuk var. Bir de böyle insanlar ikinci üçüncü çocuğu yapmaktan çekinmiyorlar.

Tecavüz gibi bir durumda zaten çocuğu dünyaya getirmesini istemek kadına nasıl bir eziyet olur ki..
Türkiye'de de buna benzer bir şey olmuştu zamanında da 4 aylık mı neydi dava sürdüğü için kürtaj izni çıkmamıştı hala.
Kadın diyordu " bu çocuğu istemiyorum doğarsa da ya onu öldürürüm, ya kendimi ya da bırakır giderim." bu psikolojinin ne olduğunu biliyorlar mı acaba?

Küçüğüm sen daha miniciksin. Ellerinde oyuncak olması gerekirken bir bebek olması.. Allah kahretsin sana bunları reva görenleri!

X