11 yıl sonra :(((

Nisan

Guru
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
300
90
318
Arkadaşlar merhaba;hastane deyim su anda.11 yıl sonra hamile kalmisim ama dış gebelikmis.laporoskopi ile ameliyat oldum,tüpün biri alindi.o kadar üzgünüm ki.zaten hic hamile kalamiyrdum artı hic olmaz heralde.çok üzgünüm çok!((((

Teşekkür ederim.Rabbim bilir.Hayirlisi boyleymis.

çok geçmiş olsun, kendinizi üzmemekten başka çareniz yok...
kainat ne mucizelere ev sahipliği yapıyor ümitsiz olmayın...........
allah sabır versin

Amin sagolun.Dr la görüştüm bugün şansını yüzde elli gibi düşünme iki tarafın yumurtalığın da sağlam sağlam olan tüpün döllenen yumurtayı yakalayabilir dedi.bakalım hayırlısı.

Bende 15 yıl sonra bu heyecanı yaşadım ama malesef dış gebelik laparoskopi ile sonlandı ve sağ tüpümde alındı..herşeyin hayırlısı...

Geçmiş olsun . Allahtan ümit kesilmez. Çok üzücü ama ne %50 şansları geçtim, şansın yok diyenler anne baba oluyor. Dua etmekten başka çare yok. Allah isteyeni bırakın , istemeyene bile nasip etsin inşallah.

Amin canım çok sağol..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Aynı kaderi yaşamışiz.geçmiş olsun.Allah im isteyen herkese nasip etsin.
Sağol canım daha çok yeni 33 gün oldu..Rabbim kimseye yaşatmasın..inşallah yakın zamanda adet olup herşeye yeniden başlarım..

Sağol canım daha çok yeni 33 gün oldu..Rabbim kimseye yaşatmasın..inşallah yakın zamanda adet olup herşeye yeniden başlarım..
İnşallah arkadaşım. Çok yeniymiş. Ama sansliyiz ki laparoskopi gibi bir nimet var.kısa zamanda iyilesiyorsun.Ama yine de Rabbim doğum sancilari ,koca göbeği tasimaktan bel ağrıları cektirsin bunun yerine

İnşallah arkadaşım. Çok yeniymiş. Ama sansliyiz ki laparoskopi gibi bir nimet var.kısa zamanda iyilesiyorsun.Ama yine de Rabbim doğum sancilari ,koca göbeği tasimaktan bel ağrıları cektirsin bunun yerine
Amin canım sağol..Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..senin ilk adetinde gecikmişmiydi ?

Bizdeki tek sorun bendeki adet düzensizliği. Eşimin değerleri normal.
Aclya:
3 kez tüp denedik.ilki taze ikisi dondurulmuş. İlk iki de tutunma olmadı. 3.kimyasal gebelik oldu.
Bizdede sorun yoktu tek tüplerin birinde sorun vardı oda dış gebelik olunca alındı. Bizde 3 defa tüp denedik üçüde negatif..

Ben Antalya tüp bebek merkezinde yaptırdım. Burdaki forum larda Dr un adı çok geciyo. Tanınmış ve tavsiye üzerine gittiğimiz bi Dr. Dedimki hocam ben hsg yaptirmadim hiç. Yumurtlama takibi yaparken çatlama ignesinden 1 gün önce böbrek taşı sancisiyla tedavi kestim. Ve bu arada 8 sene oldu vakit kaybetmemek için geldik.o da bana hsg ye gerek olmadığını zaten rahmin içine embriyo koyacağını, tüplerle bi işi olmadığını söyledi. Dış gebelikte öğrendim ki hsg çok önemliymiş. Tüpte yapisiklik varmış. Zaten o yüzden Rahime inmemiş.sıkışıp orda büyüyüp patlamış. Tüp bebekte bu yapisiklik rahim içine sıvı akmasina, bebeğin tutanamamasina neden olurmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…