Bende 15 yıl sonra bu heyecanı yaşadım ama malesef dış gebelik laparoskopi ile sonlandı ve sağ tüpümde alındı..herşeyin hayırlısı...Amin sagolun.Dr la görüştüm bugün şansını yüzde elli gibi düşünme iki tarafın yumurtalığın da sağlam sağlam olan tüpün döllenen yumurtayı yakalayabilir dedi.bakalım hayırlısı.
Amin canım çok sağol..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..Geçmiş olsun . Allahtan ümit kesilmez. Çok üzücü ama ne %50 şansları geçtim, şansın yok diyenler anne baba oluyor. Dua etmekten başka çare yok. Allah isteyeni bırakın , istemeyene bile nasip etsin inşallah.
Aynı kaderi yaşamışiz.geçmiş olsun.Allah im isteyen herkese nasip etsin.Bende 15 yıl sonra bu heyecanı yaşadım ama malesef dış gebelik laparoskopi ile sonlandı ve sağ tüpümde alındı..herşeyin hayırlısı...
Sağol canım daha çok yeni 33 gün oldu..Rabbim kimseye yaşatmasın..inşallah yakın zamanda adet olup herşeye yeniden başlarım..Aynı kaderi yaşamışiz.geçmiş olsun.Allah im isteyen herkese nasip etsin.
İnşallah arkadaşım. Çok yeniymiş. Ama sansliyiz ki laparoskopi gibi bir nimet var.kısa zamanda iyilesiyorsun.Ama yine de Rabbim doğum sancilari ,koca göbeği tasimaktan bel ağrıları cektirsin bunun yerineSağol canım daha çok yeni 33 gün oldu..Rabbim kimseye yaşatmasın..inşallah yakın zamanda adet olup herşeye yeniden başlarım..
Amin canım sağol..Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..senin ilk adetinde gecikmişmiydi ?İnşallah arkadaşım. Çok yeniymiş. Ama sansliyiz ki laparoskopi gibi bir nimet var.kısa zamanda iyilesiyorsun.Ama yine de Rabbim doğum sancilari ,koca göbeği tasimaktan bel ağrıları cektirsin bunun yerine
Ben zaten hep gecikmeliyim.hiç Düzenli olmuyo.Amin canım sağol..Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..senin ilk adetinde gecikmişmiydi ?
Tatlım özel olacak ama sizde sorun ney?Ben zaten hep gecikmeliyim.hiç Düzenli olmuyo.
Çok geçmiş olsun.Ben zaten hep gecikmeliyim.hiç Düzenli olmuyo.o yüzden de bilemedim zaten
Bizdeki tek sorun bendeki adet düzensizliği. Eşimin değerleri normal.Tatlım özel olacak ama sizde sorun ney?
Bizdede sorun yoktu tek tüplerin birinde sorun vardı oda dış gebelik olunca alındı. Bizde 3 defa tüp denedik üçüde negatif..Bizdeki tek sorun bendeki adet düzensizliği. Eşimin değerleri normal.
Aclya:
3 kez tüp denedik.ilki taze ikisi dondurulmuş. İlk iki de tutunma olmadı. 3.kimyasal gebelik oldu.
Evet çok şaşırdım senin hikayeni okuyunca canım ..aynı ben dedim..Demek ki kaderikizi ymisiz biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?