11 yıl sonra :(((

Doktor çok önemli...benim doktorum sağolsun rahim filmi..histereskopi..laparoskopi..ve çizik işlemlerini ne varsa yaptı.. Şans işte..laparoskopiden sonra dinlen tatil yap ocakta tekrar deneriz demişti..ameliyattan tam 6 ay sonra kendiliğinden böyle oldu..tüp bebek olmamasına rağmen doktorum duyar duymaz kendi muayene etmek keseyi görmek istedi sonuçta böyle olunca sağolsun başka doktorlara bırakmadı beni kendisi ameliyat etti..şimdide tüp bebek felan düşünme bak oluyor denemeye devam et dedi..bazen okuyorum burada para için doktorlar yapmadıkları eziyet kalmamış..Allah karşımıza iyileri vicdanlıları çıkartsın..ben çok memnunum..

Yaa Demek ki doğru yoldasın. inşallah kendiliğinden gelir mucizen.

Yaa Demek ki doğru yoldasın. inşallah kendiliğinden gelir mucizen.
İnşallah aynı anda gelir tatlım mucizelerimiz..34gün oldu bugün adet olmaya başladım..sağdaki tüpümün alındığını bilmesem apandist ağrısı diye hastaneye giderdim çok ağrı çekiyorum.inşallah her ay böyle olmaz..

Aslında bizim gibi olanlar vardır bir sayfa açıp bizim gibilerle yola devam edebiliriz..deneyimlerimizi neler yaptığımızı takip edebiliriz..

Sıcak tut kendini. Zannetmiyorum her ay olmaz.Ne de olsa işlem geçirdin.Of Kıyamam ya

Allah ım evlat diye yanıp tutuşanlara evlat nasip eyle. Amin ! Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
Dua ediyorum hep sizleri tanımasam da. Konu sahibi meleğine çok üzüldüm

Aslında bizim gibi olanlar vardır bir sayfa açıp bizim gibilerle yola devam edebiliriz..deneyimlerimizi neler yaptığımızı takip edebiliriz..
Olabilir.yalnız ben takip ettiğim kadariyla bu kadar ortak nokta başka kimseyle tesadüf etmedim.İyi ki yazmışsın. ..

Allah ım evlat diye yanıp tutuşanlara evlat nasip eyle. Amin ! Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
Allah razı olsun tatlım..Rabbim isteyen herkese hayırlısını versin inşallah..

Olabilir.yalnız ben takip ettiğim kadariyla bu kadar ortak nokta başka kimseyle tesadüf etmedim.İyi ki yazmışsın. ..
Evet bende kimsede denk gelmedim aynı kaderi yaşamışız..demekki kader ortağı böyle birşeymiş..

Adetim bitsin artık bir soğan kürüne başlarım..e bir yerlerden başlamak lazım..

Ne güzel kalbiniz var.Allah razı olsun..Allah tan gelen herseye razıyız. Demekki hayırlısı böyleymiş. Çok mutlu ettiniz gece gece.Rabbim sizin de dileklerinizi, dualarınizi kabul etsin.Amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…